29 Mart 2024 Cuma

18:09   VAHAP SEÇER, MERSİN ESOB`U ZİYARET ETTİ: “GÖREVE GELDİĞİMİZ GÜNDEN İTİBAREN ESNAFLA İYİ İLİŞKİLER İÇERİSİNDE OLDUK”   16:48   ÖZGÜR ÖZEL, ORTACA`DA: "FESTİVALLERİ, KONSERLERİ YASAKLAYAN, NE YİYECEĞİNE NE GİYECEĞİNE KARIŞAN BU ANLAYIŞA KARŞI GENÇLERİN YANINDA VE ARKASINDAYIZ. BÜTÜN GENÇLERİ SANDIĞA BEKLİYORUZ"   16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:07   DEM PARTİ EŞ GENEL BAŞKANI TUNCER BAKIRHAN: "KÜRT OLANLAR MECLİS`TE KÜRT HALKI İÇİN MÜCADELE EDENLERDİR"   15:41   YARGITAY`DA BAŞKANLIK SEÇİMİ YEREL SEÇİM SONRASINA KALDI: SEÇİME 1 NİSAN`DA DEVAM EDİLECEK   15:23   ÖĞRENCİLERE "SEÇİM" TATİLİ: 1 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL   14:25   ÖZGÜR ÖZEL: “YERLİKAYA, SOYLU GİBİ MAKAMIN AĞIRLIĞINI TAŞIYAMAYACAK İŞLER YAPMIYORDU. BU YAPTIKLARI O İMAJINA ÇOK TERS”   13:47   YARGITAY 4. GÜNDE DE BAŞKANINI SEÇEMEDİ   13:37   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ ÇALIŞMASI İLE SAYA PARK KAVŞAĞI TRAFİĞİ HAT SAYESİNDE RAHATLADI   12:51   VAHAP SEÇER: “VATANDAŞA HİZMET ETMENİN SONUÇLARINI TÜM TÜRKİYE’YE GÖSTERECEĞİZ”   12:40   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUNCER, HER KOŞULDA GENÇLERİN VE EĞİTİMCİLERİN YANINDA OLACAĞINI VURGULADI   12:36   CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK İÇİN DESTEK İSTEDİ   11:37   YEREL SEÇİMLERE 3 GÜN KALDI... SEÇMEN OYUNU NASIL KULLANACAK?   11:03   TGC: GAZETECİLER SEÇİM SONUÇLARINA ENGELSİZ ULAŞABİLMELİ, İNTERNET KESİNTİSİ OLMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINMALI   10:31   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN, ÇÖLYAK HASTALARINA DESTEĞİ RAMAZAN AYINDA DA SÜRÜYOR   09:33   LAİKLİK MECLİSİ`NDEN KURTULMUŞ`A ``LAİKLİK GÜNÜ`` TEPKİSİ: "AÇIKTIR Kİ AKP`Lİ NUMAN KURTULMUŞ LAİKLİĞİ DEĞİL, LAİKLİĞİN TASFİYE EDİLMESİNE DÖNÜK FAALİYETLERİ KORUMA DERDİNE DÜŞMÜŞTÜR"   09:14   VAHAP SEÇER, TARSUS`TA FAALİYET GÖSTEREN STK`LARLA BİR ARAYA GELDİ   09:06   SEZGİN TANRIKULU`NDAN ERDOĞAN`IN DİYARBAKIR`DAKİ SÖZLERİNE TEPKİ: DİYARBAKIR İÇİN KÜRTLER İÇİN BİR ŞEY İFADE ETMEDİ. YENİ BİR SÜREÇ BEKLEMEK, BU KONUŞMADAN SONRA DOĞRU DEĞİL   01:25   YSK`NIN MAHALLİ İDARELER ARA SEÇİMİNE İLİŞKİN KARARI RESMİ GAZETE`DE YAYIMLANDI  
 
     
   

Erdemli Ulusal Film ve Tiyatro Festivaline hazırlanıyor..


Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, belediye olarak Erdemli’de hayata geçirme kararı aldıkları bir takım yeni projeler hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Erdemli’de Ulusal anlamda film festivali ve tiyatro festivali yapılacağı bildirildi.

 

Tarih : 23 Mart 2017 Perşembe 00:34   Okunma : 1317

Erdemli Belediyesi kısa süre önce başlattığı “kültür ve sanat şehri Erdemli” anlayışı çerçevesinde önemli adımlar attı. Geçtiğimiz yıl kentin ilk şehir tiyatrosunu, çağdaş halk dansları topluluğunu, sinema atölyesini, yazarlık okulunu, Hacivat Karagöz atölyesini, Çocuk Korosunu ve Fotoğraf Kulübü başta olmak üzere birçok sanat kursunu hayata geçiren belediye bu konuda önemli çalışmalar yaptığını duyurdu.

BELEDİYE KONSERVATUARI KURULUYOR

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Erdemli’nin sanatın başkenti olması için her şeyi yapacaklarını belirtti. Bu dönem görevde ikinci dönemlerini olduğunu hatırlatan Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ilk dönemde alt yapı hizmetlerine öncelik verdiklerini çünkü şehrin önceliğinin bu olduğunu; ikinci dönemde ise bu hizmetlerle birlikte sosyal, kültürel ve sanatsal hizmetlere de önem verdiklerini ve bu yönde çok büyük mesafeler kaydettiklerini vurguladı. Son olarak Erdemli Belediyesine ait, ilk defa bir belediye konservatuarının kurulması için çalışmalara başladıklarını ifade eden Tollu, toplumun her kesimine eşit hizmet anlayışıyla hizmet götürdüklerini ifade etti.

ULUSAL SANAT PROJELERİ İÇİN KARAR ALINDI

Erdemli’nin her yönden gelişmesi için çaba sarfettiklerine değinen Başkan Tollu, bunun için sanatsal iki yeni projeye imza atmak için karar aldıklarını ve çalışmalara başladıklarını söyledi. Bu çerçevede ulusal boyutta bir kısa film ve tiyatro festivali düzenleyeceklerinin altını çizen Tollu, bu çalışmalar sayesinde Erdemli’nin ulusal çapta tanıtımına da katkıda bulunacaklarını belirtti. “Ayaş Antik Tiyatro Festivali” adını verdikleri, tiyatro festivalini, Temmuz, “Altın Limon Film Festivali” adındaki kısa film festivalini de Eylül ayında gerçekleştireceklerini kaydeden Tollu, iki yıldır da düzenledikleri Kızkalesi Medya Günleri projesiyle de taktir topladıklarını ifade etti.

Amaçlarının bir taraftan Erdemli’nin tanınması olduğunu yineleyen Tollu, bir taraftan da şehrin her anlamda gelişmesi ve sanat kenti olması için çabaladıklarını söyledi.

 

Paylaş :
Etiketler :  erdemli belediyesi, ulusal film ve tiyatro festivali, mükerrem tollu, referandum, hayır.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA