29 Mart 2024 Cuma

11:39   YEREL SEÇİMLER İÇİN SON 2 GÜN... SANDIK GÜVENLİĞİNİ 594 BİNE YAKIN PERSONEL SAĞLAYACAK   10:04   VAHAP SEÇER: “1 NİSAN`DAN SONRA DA GÖREVİMİZE DEVAM EDECEĞİZ”   09:23   VAHAP SEÇER, OTOMOTİV ÇALIŞANLARI İLE İFTAR YAPTI   09:20   VAHAP SEÇER`DEN TOROSLAR VE AKDENİZ`DE OTOBÜS TURU   09:10   VAHAP SEÇER, MERSİN İLİ ARI YETİŞTİRİCİLERİ BİRLİĞİ`Nİ ZİYARET ETTİ   18:09   VAHAP SEÇER, MERSİN ESOB`U ZİYARET ETTİ: “GÖREVE GELDİĞİMİZ GÜNDEN İTİBAREN ESNAFLA İYİ İLİŞKİLER İÇERİSİNDE OLDUK”   16:48   ÖZGÜR ÖZEL, ORTACA`DA: "FESTİVALLERİ, KONSERLERİ YASAKLAYAN, NE YİYECEĞİNE NE GİYECEĞİNE KARIŞAN BU ANLAYIŞA KARŞI GENÇLERİN YANINDA VE ARKASINDAYIZ. BÜTÜN GENÇLERİ SANDIĞA BEKLİYORUZ"   16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:07   DEM PARTİ EŞ GENEL BAŞKANI TUNCER BAKIRHAN: "KÜRT OLANLAR MECLİS`TE KÜRT HALKI İÇİN MÜCADELE EDENLERDİR"   15:41   YARGITAY`DA BAŞKANLIK SEÇİMİ YEREL SEÇİM SONRASINA KALDI: SEÇİME 1 NİSAN`DA DEVAM EDİLECEK   15:23   ÖĞRENCİLERE "SEÇİM" TATİLİ: 1 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL   14:25   ÖZGÜR ÖZEL: “YERLİKAYA, SOYLU GİBİ MAKAMIN AĞIRLIĞINI TAŞIYAMAYACAK İŞLER YAPMIYORDU. BU YAPTIKLARI O İMAJINA ÇOK TERS”   13:47   YARGITAY 4. GÜNDE DE BAŞKANINI SEÇEMEDİ   13:37   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ ÇALIŞMASI İLE SAYA PARK KAVŞAĞI TRAFİĞİ HAT SAYESİNDE RAHATLADI   12:51   VAHAP SEÇER: “VATANDAŞA HİZMET ETMENİN SONUÇLARINI TÜM TÜRKİYE’YE GÖSTERECEĞİZ”   12:40   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUNCER, HER KOŞULDA GENÇLERİN VE EĞİTİMCİLERİN YANINDA OLACAĞINI VURGULADI   12:36   CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK İÇİN DESTEK İSTEDİ   11:37   YEREL SEÇİMLERE 3 GÜN KALDI... SEÇMEN OYUNU NASIL KULLANACAK?   11:03   TGC: GAZETECİLER SEÇİM SONUÇLARINA ENGELSİZ ULAŞABİLMELİ, İNTERNET KESİNTİSİ OLMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINMALI  
 
     
   

Başkan Turgut’a Sayağzı Mahallesi’nde Coşkulu Karşılama


Silifke Belediye Başkanı ve CHP’nin Silifke Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Turgut, Sayağzı Mahallesi Hacı Bektaş Veli Parkı’nda canlarla bir araya geldi.

 

Tarih : 18 Şubat 2019 Pazartesi 13:20   Okunma : 1244

Sayağzı Mahallesi Hacı Bektaş Veli Parkı’nda vatandaşlarla bir araya gelen Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, mahalle sakinlerinin taleplerini dinleyerek, 5 yıllık görev zarfında yaptığı ve ikinci dönemde yapacak olduğu hizmetleri anlattı. 

Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, coşkulu kalabalığa seslenerek, ‘Bizleri samimiyetle ve coşkuyla karşıladığınız için teşekkür ederiz. Bu birlik ve beraberliğimizle tüm zorlukların üstesinden geliriz’ dedi. Belediye Başkanı ve CHP’nin Başkan Adayı Dr. Mustafa Turgut’a CHP İlçe Başkanı Cemil Sungur, Sayağzı Mahallesi Muhtarı Mehmet Gezeravcı ve Belediye Meclis Üyesi Adayları da eşlik etti.

‘SİLİFKE’NİN BİR 15 YIL DAHA GERİYE GİTMESİNE İZİN VERMEYELİM’

Vatandaşların taleplerini ve sıkıntılarını dinleyerek yerinde not alan Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, ‘Bu güzel şehrimizin artık kaybetmeye ve geriye gitmeye tahammülü yok. Gelin hep birlikte Büyükşehir Belediyesini de alarak, kentimizi güzelleştirmeye ve değiştirmeye devam edelim.

Silifke’yi daha yaşanılır bir ilçe haline getirmek için herkesin elini taşın altına koyması gerekiyor. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışması gerekiyor. İlçemiz alan olarak geniş bir konuma sahip. Yeni yasayla birlikte Büyükşehir ve ilçe belediyesinin ayrı ayrı görevleri var. Silifke Belediyesi olarak üzerimize düşen bir görevi ve sorumluluğu tek tek yerine getirmeye çalışıyoruz. İmkânlarımız ölçüsünde muhtarlarımız, esnafımız, sivil toplum kuruluşlarımız ve vatandaşlarımızla fikir alışverişinde bulunuyor, onların talep ve sıkıntılarına çözümler üretiyoruz.

Görev yaptığımız 5 yıllık süre zarfında birçok eksiğimizi tamamladık. Tamamlamakta olduğumuz çalışmalarda var. Atatürk Köprüsü, Lütfi Vural Sanat Merkezi, Çarşı Camii, Dr. Ali Su Halk Kütüphanesi, Sayağzı Mesire Alanı, Demokrasi Parkı, Halk Ekmek, Sosyal Market, İhtiyaç Sahibi Ailelere Odun Yardımı, Yaşlı ve Engellilere Yönelik Evde Bakım Hizmeti, Engelli ve Yaşlı Hastane Transfer Aracı, Gezici Sağlık Aracı, Kadın El Emeği Pazarı, Tarımsal Kalkınma Kooperatifi, Kale Seyir Terası, Bisiklet ve Yürüme Yolu, Çamlık Mesire Alanı, Kültür Evi Restorasyonu, Taşucu Kapalı Pazar Yeri, Gazi Mahallesi Kapalı Pazar Yeri, Canlı Hayvan Pazar Yeri, Sayağzı Gündüz Bakım Evi, Sayağzı Mahallesi Cem Evi gibi birçok yatırım ve hizmetler sadece belli başlı hizmetlerimiz.  Silifke Belediyesi olarak halkımızın desteğiyle var gücümüzle çalışmaya, ikinci dönemde de daha fazla hizmet yapmaya devam edeceğiz. Her zaman birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya hazırız. Silifke Belediyesi olarak sizlerin talep ve sıkıntısı olduğunda çözüm için elimizden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğiz. Katkılarınızdan ve desteklerinizden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum’ dedi.

İLÇE BAŞKANI CEMİL SUNGUR, ‘BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ KORUYALIM’

Silifke’nin emeğin, Cumhuriyetin, Mustafa Kemal Atatürk’ün kalesi olduğunu ve bu bilinçle daha çok çalışmaya devam edeceklerini söyleyen CHP İlçe Başkanı Cemil Sungur, “Nazım’ın dediği gibi ‘En güzel günlerimiz henüz yaşamadıklarımız.’ O güzel günleri çok çalışarak hep birlikte yaşayacağız. Silifke’yi Cumhuriyet Halk Partisi’nin kalesi yapacağız. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyoruz ’dedi.

Paylaş :
Etiketler :  silifke belediyesi, mustafa turgut, chp

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA