20 Nisan 2024 Cumartesi

13:53   İRAN İŞ BAKANLIĞI ÇALIŞANI ŞERİF NEKİZADE: “İSRAİL`E DİYORUZ Kİ SALTANATIN BİTTİ, VURDUK VE GÜCÜMÜZÜ GÖSTERDİK”   11:51   CHP`NİN YEREL YÖNETİMLER ÇALIŞTAYI BAŞLADI... ÖZGÜR ÖZEL: "TÜRKİYE İTTİFAKININ BELEDİYE BAŞKANLARINA SELAM OLSUN"   11:10   MSB: "FIRAT KALKANI BÖLGESİNDE 5 PKK/YPG`Lİ TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ"   11:09   KIBRIS`TA AİLELER, DEPREMDE YIKILAN İSİAS OTEL`DE YAŞAMINI YİTİREN EVLATLARI İÇİN "ADALETE IŞIK TUT" YÜRÜYÜŞÜ DÜZENLEDİ   10:54   CHP`LİLER ANITKABİR`DE... CHP LİDERİ ÖZEL: "PARTİMİZİ, İLKELERİNİZDEN SAPMADAN, GÖSTERDİĞİNİZ ROTADAN MİLİM ŞAŞMADAN BİRİNCİ PARTİ YAPTIK"   10:12   CHP`Lİ BELEDİYE BAŞKANLARI VE İL YÖNETİCİLERİ ANITKABİR`DE   09:38   ATAMA VE GÖREVDEN ALMA KARARLARI, RESMİ GAZETE`DE YAYIMLANDI...   09:29   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN `YENİ DOĞAN PAKETLERİ` İLE AİLELERİN BÜTÇELERİNE DESTEK   09:13   ANAYASA MAHKEMESİ ÜYELİĞİ`NE PROF. DR. ÖMER ÇINAR SEÇİLDİ   09:12   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN ‘KENTSEL KIYI EKOSİSTEMLERİNİN DOĞA TEMELLİ ÇÖZÜMLERLE RESTORASYONU` ÇALIŞTAYI   23:16   CHP, YEREL SEÇİMLERDE PARTİ ALEYHİNE ÇALIŞAN ÜYELER HAKKINDA DİSİPLİN SÜRECİ BAŞLATACAK   16:18   CHP`NİN TBMM GRUP AMİRİ BAYRAKTAR İÇİN CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ   15:22   YENİŞEHİR DÜNYA VE AVRUPA TRİATLON YARIŞLARINA HAZIR    14:53   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL BAŞKANLIĞINDA YAPILAN MYK TOPLANTISI SONA ERDİ   14:39   AYM, İZİNSİZ BİLDİRİ DAĞITAN, AFİŞ ASAN ÖĞRENCİLERE DİSİPLİN CEZASI GETİREN YÖK KANUNU MADDESİNİ İPTAL ETTİ   12:52   CHP TOKAT MİLLETVEKİLİ KADİM DURMAZ: "DEPREM KAPIMIZA DAYANDI HÂLÂ ÖNLEM YOK"   12:45   İLİÇ`TE BİR MADENCİNİN DAHA CESEDİNE ULAŞILDI   12:37   TOKAT SULUSARAY`DA YAŞANAN DEPREM YOZGAT`IN BAZI İLÇELERİNDE DE HASARA NEDEN OLDU   12:10   İZMİR`DE 4,5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   11:39   YUNANİSTAN BAŞBAKANI ALEKSIS ÇIPRAS, ÖZGÜR ÖZEL`İ ATİNA`YA DAVET ETTİ  
 
     
   

Vahap Seçer: ‘Mersin’i Yönetmek İlçe Belediyesi Yönetmeye Benzemez’


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, seçim çalışmalarını farklı kesimlerden vatandaşlarla bir araya gelerek sürdürüyor.

 

Tarih : 18 Şubat 2019 Pazartesi 15:35   Okunma : 1000

CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, “Mersin Büyükşehir Belediyesi’ni yönetmek ilçe belediyesi yönetmeye benzemez” dedi. Mersin’in plan, ulaşım ve trafik sorununu çözmemiş bir belediye başkanının başarılı sayılamayacağını ifade eden Vahap Seçer, “Belediyenin parasını iyi kullanıyorsan, kimseye haksız kazanç sağlamıyorsan başarılı belediye başkanı olursun. Belediye başkanında mangal gibi yürek olacak. Menfaat odakları oraya çöreklenmiş. Ben bunlara izin vermem” diye konuştu.

Sivas Yozgat yöresi dernekleri temsilcileriyle bir araya gelen Vahap Seçer, daha sonra Mersin Ortodoks Kilisesi’ni ziyaret etti ve Pazar ayinini izledi.

Vahap Seçer, pazartesi mesaisini de Kuvva-i Milliye Caddesi üzerinde faaliyet yürüten esnafı ziyaret ederek başladı. Seçer, daha sonra Alevi Kültür Derneği Toroslar Şube Başkanı Hüseyin Değerli’nin ev sahipliğinde Toroslar Cemevi’nde yapılan toplantıda vatandaşlara seslendi.

Seçim çalışmaları kapsamında Mersin’i bir uçtan bir uca dolaştıklarını ifade eden Vahap Seçer, “Alan geniş ama bizim de yüreğimiz geniş. Enerjimiz bol. İnancımız tam. İnanıyorum ki önce seçimi kazanacağız, ardından da yapacağımız hizmetlerle başarılı olacağız” dedi.

‘MERSİN’İ SIÇRATACAK FARK YARATAMAK LAZIM’

Farklı bir belediye başkanı olacağını ifade eden Vahap Seçer, “Büyükşehir Belediye Başkanlığı, hele Mersin gibi bir şehrin belediye başkanlığı kolay değil. Mersin Büyükşehir Belediyesi’ni yönetmek ilçe belediyesi yönetmeye benzemez. Kasaba belediyesi yönetmeye benzemez. Yol temizle, elbette temizleyeceksin. Düğüne git, cenazeye git elbette gideceksin ama bunlar yetmez. Mersin’i sıçratacak bir fark yaratman lazım” diye konuştu.

‘MENFAAT ODAKLARINA İZİN VERMEM’

Mersin’in zengin bir şehir olduğunu, bu zenginlik içinde fakirlik çektiğini ifade eden Vahap Seçer sözlerini şöyle sürdürdü:

“Şehirde keşmekeş var. İmar planları yok, trafik karışık. Bir plan bile yok. 5 yılda bir plan bitirilmedi. Plan yaptılar 16 bin itiraz geldi. Planın yoksa nereye yol yapacağını, nereye konut yapacağını bilemezsin. Bu sorunları çözersen, trafik sorununu çözersen, hafif raylı sistemi çözersen iyi bir belediye başkanısın demektir.  Belediyenin parasını iyi kullanıyorsan, kimseye haksız kazanç sağlamıyorsan başarılı belediye başkanı olursun. Belediye başkanında mangal gibi yürek olacak. Menfaat odakları oraya çöreklenmiş. Ben bunlara izin vermem.”

‘BİRLİK OLMAYA MECBURUZ’

Toplumun her kesiminden destek istediğini, her kesimle temas kurmaya çalıştığını belirten Vahap Seçer, “Cami de bizim, cemevi de bizim. Pazar günü Ortodoks Kilisesi’nde ayin vardı. Onları da ziyaret ettim. Onların da kimliğinde Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı yazıyor. Biz bu ülkede kardeşçe yaşayacağız. Başka çaremiz yok. Bir olacağız, bütün olacağız, Mersin’in kıymetini bileceğiz. Mersin’i hep birlikte daha iyi noktalara getireceğiz” dedi.

Vahap Seçer, cemevi ziyaretinin ardından Güneykent Mahallesi ve Çukurova Mahallesi’nde semt pazarlarını gezdi, kahvehanelerde vatandaşla buluştu. Seyyar satıcı bir kadından ayva satın alan Vahap Seçer, Kuvva-i Milliye İlkokulu öğrencileriyle de selamlaştı. Öğrencilerle Vahap Seçer arasındaki sohbet ve şakalaşmalar neşeli dakikaların yaşanmasın neden oldu.

Paylaş :
Etiketler :  vahap seçer, chp, mersin büyükşehir

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA