19 Nisan 2024 Cuma

16:18   CHP`NİN TBMM GRUP AMİRİ BAYRAKTAR İÇİN CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ   15:22   YENİŞEHİR DÜNYA VE AVRUPA TRİATLON YARIŞLARINA HAZIR    14:53   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL BAŞKANLIĞINDA YAPILAN MYK TOPLANTISI SONA ERDİ   14:39   AYM, İZİNSİZ BİLDİRİ DAĞITAN, AFİŞ ASAN ÖĞRENCİLERE DİSİPLİN CEZASI GETİREN YÖK KANUNU MADDESİNİ İPTAL ETTİ   12:52   CHP TOKAT MİLLETVEKİLİ KADİM DURMAZ: "DEPREM KAPIMIZA DAYANDI HÂLÂ ÖNLEM YOK"   12:45   İLİÇ`TE BİR MADENCİNİN DAHA CESEDİNE ULAŞILDI   12:37   TOKAT SULUSARAY`DA YAŞANAN DEPREM YOZGAT`IN BAZI İLÇELERİNDE DE HASARA NEDEN OLDU   12:10   İZMİR`DE 4,5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   11:39   YUNANİSTAN BAŞBAKANI ALEKSIS ÇIPRAS, ÖZGÜR ÖZEL`İ ATİNA`YA DAVET ETTİ   11:08   AVUKATLAR YÜRÜYÜŞ YAPACAK, "AVUKATLAR İÇİN DE ADALET" DİYECEK   10:45   ELAZIĞLI ÜRETİCİ: "PEYNİR ALAMAYAN VATANDAŞLAR MERDİVEN ALTINDA ÜRETİLEN PEYNİRE YÖNELİYOR"   10:32   KREDİ KARTI BORÇLARI PATLAYAN VATANDAŞLARDAN İKTİDARA: "EKONOMİYİ DÜZELTMEK İÇİN SARAYDAN BAŞLA, UÇAK İNMEYEN HAVALİMANLARINDAN, GEÇİLMEYEN KÖPRÜLERDEN BAŞLA"   10:23   İZMİR`DE ATAMASI YAPILMAYAN ÖĞRETMENLERDEN ERDOĞAN`A TEPKİ   09:44   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ZABITA EKİPLERİ, YAZ SEZONUNA HAZIR   09:09   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN BİR İLK: 23 NİSAN ULUSLARARASI ÇOCUK FESTİVALİ   08:23   NACİ GÖRÜR: "ERKEN UYARI SİSTEMİ HAYAT KURTARMAZ, HAYAT KURTARACAK OLAN KENTİ DEPREME HAZIRLAMAKTIR"   01:28   TOKAT`IN SULUSARAY İLÇESİNDE 4.1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM   22:43   TOKAT SULUSARAY`DA 4.4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   20:33   ÖZGÜR ÖZEL BİLKENT ÜNİVERSİTESİ`NDE GENÇLERLE BULUŞTU: "BUGÜN BEKÂ SORUNU HER DÖRT GENÇTEN ÜÇÜNÜN BAVULLARI ZİHNİNDE TOPLAMIŞ OLMASIDIR"   16:27   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL, DİSK GENEL BAŞKANI ÇERKEZOĞLU İLE BİR ARAYA GELDİ  
 
     
   

Vahap Seçer Bozyazı Esnafı İle Bir Arada


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, Bozyazı ilçesinde esnaf ve pazaryeri gezisi yaptı, vatandaşlarla buluştu.

 

Tarih : 23 Şubat 2019 Cumartesi 12:05   Okunma : 1086

Partisinin Bozyazı Belediye Başkan adayı Yüksel Kır ile birlikte Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet Ballı’yı makamında ziyaret eden Vahap Seçer,  daha sonra Halk Pazarı, Giyim Pazarı ve Merkez Mahallesi’nde esnafı ziyaret etti.

Vahap Seçer, akşam saatlerinde de Bozyazı’ya bağlı mahallelerin muhtarlarıyla bir araya geldi. Muhtarların mahalleleriyle ilgili sorun ve taleplerini dinleyen Vahap Seçer, “Bozyazı benim belediye başkanlığı dönemimde ilgi alanım olacak. Çünkü gelişmeye açık bir yer. Burada belli sektörlerde gelişebiliriz. Bir tanesi tarım. Tarımın değerlisi yapılıyor burada, seracılık yapılıyor. Dar alanlarda tarım yapılıyor ama değeri yüksek ürünler elde ediliyor.  Burada seracılıkla ilgili özel projelerimiz olacak. Ürünlerin değerlendirilmesi, daha iyi üretimi öğretme, pazarlamada öncülük etme, kooperatifleşme gibi projelerimiz var” dedi.

‘TARIMI VE TURİZMİ ÖNCELEYECEĞİZ’

Bozyazı’da önem verecekleri bir diğer sektörün turizm olacağını ifade eden Vahap Seçer, başta butik oteller olmak üzere Bozyazı’da yatırım yapmak isteyen turizmcilere belediye olarak destek vereceklerini ifade etti.

Bozyazı’da Sini çayının iki yanında da düzenleme yapılması gerektiğini belirten Vahap Seçer köy yollarının ve kanalizasyonun elden geçirileceğini, ilçeye bir otogar ve soğukhava deposu da bulunan sebze hali yapılacağını kaydetti.

Seçer, “İşimiz çok, para lazım. İnşallah cumhurbaşkanına gideceğiz, bize para lazım, bize bol keseden kaynak yaratın diyeceğiz” diye konuştu.

"İYİ KADRO VE PARAYI DOĞRU KULLANMAK"

Mersin’in klasik belediyecilikle bir yere gidemeyeceğini belirten Vahap Seçer, “Geldi belediye başkanı yolları temizledi, sineği öldürdü, böceği öldürdü. Bunlarla Mersin kalkınmaz. Başka şeyler yapmak lazım. Mersin’e atılım sağlayacak projeler lazım. Biz bunu yapacağız. İyi bir kadro kurmak, kaynakları doğru kullanmak, belediyenin parasını yandaşlara aktarmamak. İşin formülü bu” dedi.

‘BANA İNANIYOR, GÜVENİYORSANIZ OYUNUZU VERİN’

Yerel seçimlerle ilgili ittifakları da değerlendiren CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer sözlerini şöyle sürdürdü:

“İttifak mittifak, kimsenin oyu kimsenin ipoteğinde değil. Seçime giriyorsan adayını çıkar gir, niye korkuyorsun. Yağmurdan korkan yağmurda dışarı çıkmazsın. Onun için ben Ak Partili seçmene sesleniyorum. Gelin bana oy verin. Ben sizi mahcup etmem. ‘Verdiğim oy helal olsun’ dersiniz. Bana inanıyor, güveniyorsanız oyunuzu verin. ‘Vahap Seçer’e güvenilmez’  diyorsanız vermeyin. ‘Vahap Seçer iyi adam, güvenilir adam. Kafası da çalışıyor, bu memleket için bir şeyler yapar’ diyorsanız oyunuzu verin. CHP’li olabilirim. CHP’li sizin düşmanınız değil ya. Bu dönemde CHP’li bir adaya oy verin. Desteğinizi bekliyorum.”

Paylaş :
Etiketler :  vahap seçer, chp, büyükşehir, yerel seçimler, bozyazı

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA