24 Nisan 2024 Çarşamba

15:33   BAŞKAN YILDIZ, ÇOCUKLARIN BAYRAM SEVİNCİNİ PAYLAŞTI   15:23   DÜNYA ÇOCUKLARI 23 NİSAN’I YENİŞEHİR SOKAKLARINDA KUTLADI    12:02   BURHANETTİN BULUT`TAN KAMU HARCAMALARINDA TASARRUF ÇAĞRISI YAPAN ERDOĞAN`A: “TASARRUFU SARAY`DAN BAŞLATIN”   11:41   TCMB: KISA VADELİ DIŞ BORÇ STOKU YÜZDE 0,9 ORANINDA AZALIŞLA 173,6 MİLYAR DOLAR OLDU   11:24   MEZİTLİ, 23 NİSAN`I EMİR CAN İĞREK`LE KUTLADI    11:01   MERKEZ BANKASI: KONUT FİYAT ENDEKSİ ŞUBATTA YÜZDE 2,2 ARTTI. İSTANBUL`DA ORTALAMA METREKARE FİYATI 45 BİN 420 TL OLDU   10:05   MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI: “FIRAT KALKANI BÖLGESİNDE 4PKK/YPG`Lİ TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ"   09:14   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI VAHAP SEÇER ULUSLARARASI MERSİN ÇOCUK FESTİVALİNE KATILDI   22:50   CHP GENEL BAŞKANI ÖZEL: "ERKEN SEÇİMİ MİLLET İSTEMEDEN BEN İSTEMEYECEĞİM"   22:28   BAHÇELİ`NİN ``DEM PARTİ KAPATILSIN`` AÇIKLAMASI.. ADALET BAKANI TUNÇ: “DEM PARTİ DE TERÖRÜ DESTEKLEYEN FAALİYETLERDE BULUNURSA KAÇINILMAZ OLUR``   22:14   FATİH ERBAKAN: "AKP`YE BİZ KAYBETTİRMEDİK, BAZI YERLERDE MHP KAYBETTİRDİ"   21:55   ERDOĞAN İLE ÖZGÜR ÖZEL`İN BAŞ BAŞA GÖRÜŞME ÖNCESİ İLK TEMASI... CHP GRUP BAŞKAN VEKİLİ EMİR: "SICAK BİR SOHBETTİ"   20:14   TAKSİM`DE 1 MAYIS KUTLAMALARINA İZİN VERİLMEMESİ... BAKAN YERLİKAYA: "YASAK YOK, KISITLAMA VAR"   19:21   ÖZGÜR ÖZEL`DEN, 10. CUMHURBAŞKANI AHMET NECDET SEZER`E `TEŞEKKÜR" ZİYARETİ   18:45   ERDOĞAN, HASAN KILIÇ`IN CENAZE TÖRENİNE KATILDI   18:14   İSTANBUL VALİSİ GÜL`ÜN YASAK KARARINI AÇIKLADIĞI TAKSİM`DE 1 MAYIS KUTLAMASINA MAKAMINA OTURAN ÇOCUK İZİN VERDİ   17:23   ALMANYA CUMHURBAŞKANI STEİNMEİER, GAZİANTEP`TE GAZİKENT İLKOKULU`NU ZİYARET ETTİ   16:48   TBMM GENEL KURULU ÖZEL GÜNDEMLE TOPLANDI... CEMAL ENGİNYURT: "ATATÜRK`ÜN YOLUNDA GİTMEKTEN ONUR DUYACAĞIZ``   16:42   TBMM, ÖZEL GÜNDEMLE TOPLANDI... ERHAN USTA: PARLAMENTER SİSTEME DÖNÜŞÜN YENİ ANAYASA İÇİN ÖNEMLİ BİR BAŞLANGIÇ OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUZ. BU YÖNDE ATILACAK ADIMLARA DESTEK OLACAĞIZ   16:33   ÖZEL`DEN ERDOĞAN`IN ANAYASA ÇAĞRISINA YANIT: "BİR ŞEYİ DEĞİŞTİRMEK İSTİYORSANIZ ÖNCE MEVCUDUNA UYUN DA ONU GÖRELİM``  
 
     
   

Başkan Tuna Mersin’i Karış Karış Geziyor


Seçim çalışmalarını kentin dört bir yanında yoğun bir tempoyla sürdüren Cumhur İttifakı MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna’ya destek artarak devam ediyor.

 

Tarih : 26 Şubat 2019 Salı 13:33   Okunma : 973

235 dönümlük arazi tahsis ederek Toroslar İlçesi’ne kazandırdığı  Korukent Mahallesi’nde bulunan Oto Galericiler Sitesi esnafını ziyaret eden Başkan Tuna, yine Toroslar İlçesinde; Mustafa Kemal, Mithat Toroğlu, Tozkoparan,Gözne ve Ayvagediği Mahallerinde esnaf ve vatandaşlarla buluştu, Akdeniz İlçesi’ne bağlı Bekirde Mahallesi’nde de seçim ofisinin açılışını gerçekleştirdi.

Cumhur İttifakı MHP Toroslar Belediye Başkan Adayı Atsız Afşın Yılmaz ve Cumhur İttifakı AK Parti Akdeniz Belediye Başkan Adayı M.MustafaGültak’ın da eşlik ettiği programlarda vatandaşların yoğun ilgisi ve coşkusuyla karşılanan Başkan Hamit Tuna, 3 dönemdir yürüttüğü Toroslar Belediye Başkanlığı’nda daima ulaşılabilir olduğuna vurgu yaptı.

Mersin’i karış karış gezdiklerini, kentin her noktasını bildiklerini ve vatandaşların kendilerine ilettiği sorunların da İlçe, Büyükşehir ve hükümet üçgeninde takipçisi olacaklarına dikkat çeken Başkan Tuna, tarım, sanayi, lojistik, turizm, sanat ve spor alanında yapacakları yatırımların yanı sıra ulaşımdan, alt yapıya kadar birçok alanda çözüm  bekleyen tüm sorunlar için projeler hazırladıklarını söyledi.

Hemşehrilerinden Cumhur İttifakına destek isteyen Başkan Tuna; “Birleşerek, güçleneceğiz, Üreterek Zenginleştireceğiz. Biz birleştik, güçlendik. 31 Mart’tan sonra da projelerimizle Kentimizi daha da büyüteceğiz” dedi.

‘Bağlantı Yollarıyla Oto Galericiler Sitesi’nin Albenisini Arttıracağız”

Mersin Oto Galericiler Sitesi Başkanı Gürkan Göçer ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya gelen Başkan Hamit Tuna, Büyükşehir ölçeğinde planladıkları bağlantı yollarıyla Oto Galericiler Sitesi’nin albenisini daha da arttıracaklarına vurgu yaptı.

Oto Galericiler Sitesi ile şehirde görüntü ve kaldırım işgalinin ortadan kaldırılmasına vesile olduklarının altını çizen Başkan Tuna; “Böyle güzel bir projeye imza atmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Cumhur İttifakı’nın adayı olmamız büyük bir avantaj. 31 Mart’tan sonra inşallah en kısa zamanda Şehir Hastanesi ile Oto Galericiler Sitesi’nin çıkış noktasına en az 25 metre en kesintisinde yol bağlantısı yapacağız. Buranın albenisi daha da fazla olacak. Vatandaşlarımız, otobandan, Mezitli, Tarsus, Erdemli ve Yenişehir’de 34’ten çıkmak suretiyle buraya en kısa zamanda ulaşabilecekler. Aynı zamanda dikine otoban bağlantı yollarının sayısını arttıracağız” dedi.

“Oto Galericiler Esnafı Olarak Başkanımız Hamit Tuna’nın Yanındayız”

Mersin Oto Galericiler Sitesi Başkanı Gürkan Göçer de oto galericiler esnafı olarak Başkan Hamit Tuna’yı yıllardır tanıdıklarını ve sevdiklerini söyledi.Göçer; “Bu seçimlerde Hamit Tunacıyız. Çünkü kendisini seviyoruz. Sitemizin ve esnafımızın ekmeği için kendisini destekliyoruz. Toroslar Belediye Başkan Adayı Sayın Atsız Afşın Yılmaz’a da adaylığının hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

Daha sonra Cumhuriyet Alanı’nda düzenlenen Girit Türkleri’nin 96’ncı Anma Etkinliğine katılan Başkan Tuna, Giritli vatandaşlarla bir araya gelerek, sohbet etti. Alanda yoğun ilgi ve sevgiyle karşılanan Başkan Tuna, katılımcılar ve çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

“YumuktepeHöyüğü’nü Turizme Kazandıracağız”

Daha sonra Mustafa Kemal Mahallesi’nde mahalle sakinleriyle buluşan Başkan Hamit Tuna, projelerini paylaştı. Başkan Tuna, Toroslar İlçe sınırları içerisinde Alsancak Mahallesi’nde bulunan ve 9 bin yıllık tarihi geçmişi ile ketin ulusal ve uluslararası öneme sahip bir kültür mirası olan YumuktepeHöyüğü’nü, turizme kazandıracaklarının bilgisinin verdi.

Başkan Tuna; “Kültür mirasımız olan YumuktepeHöyüğü’nün etrafını geniş tutmak suretiyle rekreasyon ile bezeyip orayı çekim alanı yapacağız. Kruvaziyer gemileriyle gelen turistler en yakın planda olan kültür değerlerini ziyaret ediyorlar. Allah nasip ederse kruvaziyer gemilerinin gelişini sağlayacağız ve YumuktepeHöyüğü’nü öne çıkartacağız” dedi.

Yaylalarımızda Alt Yapı Sorununu Çözeceğiz”

Gözne ve Ayvagediği Mahallerinde vatandaşlarla buluşan Başkan Hamit Tuna,Yayla ve eko turizmi çalışmalarını Büyükşehir ölçeğinde daha da büyüterek devam ettireceklerine vurgu yaparak; “2014 yılı mahalli idareler seçimlerinin ardından 6360 sayılı yasa ile 32 köy ve beş belde Toroslar Belediyemize bağlandı.İl Özel İdaresi’nin yetkileri de Büyükşehir Belediyesi’ne aktarıldı.Alt yapı, ana yollar, bağlantı yolları, sinekle mücadele, itfaiye hizmetleri Büyükşehir Belediyesi yetkisinde onun dışında kalanlar hizmetler ilçe belediye yetkisindedir.Biz Toroslar’da İlçe belediyesi olarak mahalleye dönüşen köy ve beldelerimizde yapacaklarımızı yaptık.İvedi olan projeleri çözdük.Toroslar Belediyesi olarak en çok ruhsat veren belediyeyiz.Yazın yaylalarımızda ekstra 250 bin nüfusa hizmet veriyoruz.Birçok hemşehrimiz Toroslar Bölgesinin dışında ikamet ediyorlar.Yaylalarımızdaki eksiklikleri elimizden geldiğince gidermeye çalıştık.Hiç sıkıntıdan kaçmadık.Sıkıntının üzerine gittik.İnşallah alt yapıyı bitirmek nasip olur.Bu bölgenin en temel hakkı olan su ihtiyacını gidereceğiz.Alt yapıyla ilgili topografyaya uygun.Ayvagediği’nden cazibeyle buradan Gözne’den aşağıdan özellikle Musalı üstündeki noktada bir arıtma tesisi yapmak suretiyle; Gözne,  Bekiralanı, Kepirli, Darısekisi Mahallelerimizin ihtiyacını görecek şekilde projelendirmesini yapacağız. Alt yapı eksikliğinden dolayı sinekle mücadeledeki sarfiyat 4 katı. Eğer alt yapı bitirilirse sinekle mücadele konusundaki harcanan bedel çok küçülür. Çünkü her evin yanında bir fosseptik var. Bu fosseptiklerde açık var ise sineğin en istediği pozisyon budur. Oun için inşallah bu duruma düşürmeyeceğiz. Larva mücadelesi bugünlerde yapılıyor.Doğru zamanda yaparak  gelecekte daha az sarfiyatla ilaç kullanacağız” dedi.

Mithat Toroğlu Mahallesi’nde seçim ofisinin açılışını da yoğun bir coşkuyla gerçekleştiren Başkan Tuna; “Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. Dün nasılsak,bugün ve yarın da aynı tarzımız devam edecektir.Yunus’un dediği gibi birleşirsek tok oluruz, ayrışırsak yok oluruz.Hacı Bektaş-ı Veli’nin ifade ettiği gibi bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız Cumhur İttifakı’nı başta Büyükşehir olmak üzere 13 ilçemizde zaferle sonuçlandıracağız” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA