19 Nisan 2024 Cuma

16:18   CHP`NİN TBMM GRUP AMİRİ BAYRAKTAR İÇİN CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ   15:22   YENİŞEHİR DÜNYA VE AVRUPA TRİATLON YARIŞLARINA HAZIR    14:53   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL BAŞKANLIĞINDA YAPILAN MYK TOPLANTISI SONA ERDİ   14:39   AYM, İZİNSİZ BİLDİRİ DAĞITAN, AFİŞ ASAN ÖĞRENCİLERE DİSİPLİN CEZASI GETİREN YÖK KANUNU MADDESİNİ İPTAL ETTİ   12:52   CHP TOKAT MİLLETVEKİLİ KADİM DURMAZ: "DEPREM KAPIMIZA DAYANDI HÂLÂ ÖNLEM YOK"   12:45   İLİÇ`TE BİR MADENCİNİN DAHA CESEDİNE ULAŞILDI   12:37   TOKAT SULUSARAY`DA YAŞANAN DEPREM YOZGAT`IN BAZI İLÇELERİNDE DE HASARA NEDEN OLDU   12:10   İZMİR`DE 4,5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   11:39   YUNANİSTAN BAŞBAKANI ALEKSIS ÇIPRAS, ÖZGÜR ÖZEL`İ ATİNA`YA DAVET ETTİ   11:08   AVUKATLAR YÜRÜYÜŞ YAPACAK, "AVUKATLAR İÇİN DE ADALET" DİYECEK   10:45   ELAZIĞLI ÜRETİCİ: "PEYNİR ALAMAYAN VATANDAŞLAR MERDİVEN ALTINDA ÜRETİLEN PEYNİRE YÖNELİYOR"   10:32   KREDİ KARTI BORÇLARI PATLAYAN VATANDAŞLARDAN İKTİDARA: "EKONOMİYİ DÜZELTMEK İÇİN SARAYDAN BAŞLA, UÇAK İNMEYEN HAVALİMANLARINDAN, GEÇİLMEYEN KÖPRÜLERDEN BAŞLA"   10:23   İZMİR`DE ATAMASI YAPILMAYAN ÖĞRETMENLERDEN ERDOĞAN`A TEPKİ   09:44   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ZABITA EKİPLERİ, YAZ SEZONUNA HAZIR   09:09   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN BİR İLK: 23 NİSAN ULUSLARARASI ÇOCUK FESTİVALİ   08:23   NACİ GÖRÜR: "ERKEN UYARI SİSTEMİ HAYAT KURTARMAZ, HAYAT KURTARACAK OLAN KENTİ DEPREME HAZIRLAMAKTIR"   01:28   TOKAT`IN SULUSARAY İLÇESİNDE 4.1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM   22:43   TOKAT SULUSARAY`DA 4.4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   20:33   ÖZGÜR ÖZEL BİLKENT ÜNİVERSİTESİ`NDE GENÇLERLE BULUŞTU: "BUGÜN BEKÂ SORUNU HER DÖRT GENÇTEN ÜÇÜNÜN BAVULLARI ZİHNİNDE TOPLAMIŞ OLMASIDIR"   16:27   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL, DİSK GENEL BAŞKANI ÇERKEZOĞLU İLE BİR ARAYA GELDİ  
 
     
   

Başkan Turgut, Giritlilerle Dernek binasında buluştu


Silifke Belediye Başkanı ve CHP’nin Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Turgut, Silifke Giritlileri Kültür ve Dayanışma Derneğinin düzenlediği kahve günü buluşmasına katılarak, Dernek Başkanı Salih Oğuz ve Dernek üyeleriyle fikir alış verişinde bulundu.

 

Tarih : 27 Şubat 2019 Çarşamba 16:19   Okunma : 1286

Silifke Belediye Başkanı ve CHP’nin Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Turgut, Silifke Giritlileri Kültür ve Dayanışma Derneğinin düzenlediği kahve günü buluşmasına katılarak, Dernek Başkanı Salih Oğuz ve Dernek üyeleriyle fikir alış verişinde bulundu.

Dernek üyelerinin kahve günü buluşmasına katılan Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, yapılan çalışmalar hakkında bilgi verirken, Giritlilerin yoğun olarak bulunduğu Mukaddem Mahallesi’ne de yapılan ve yapılacak olan hizmetler hakkında bilgiler verdi.

“BAŞKANIMIZA HİZMETLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Başkan Turgut’un her zaman yanlarında olduğunu ve kendilerine destek verdiğini ifade ederek hoş geldin konuşması yapan Giritliler Derneği Başkanı Salih Oğuz, “Başkanımıza derneğimizi ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Kendisi her zaman bizlerle beraber ve bizlerin yanında oldu. Bir sıkıntımızda ve talebimizde bizleri hiçbir zaman geri çevirmedi. Halkıyla, dernekleriyle, odalarıyla ve sivil toplum kuruluşlarıyla bir bütün halinde istişare ortamında çalışmaya gayret gösterdi. Söz konusu Silifke’yse gerisi teferruattır diyerek, ilçemiz için gecesini gündüzüne katan başkanımızı yürekten kutluyor, hizmetlerinde başarılar diliyorum” dedi.

Giritli üyeleriyle sohbet ederek onların taleplerini ve sıkıntılarını dinleyen Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarını sürdüreceklerini dile getirdi.

“SİLİFKE GİRİTLİLERİ İLÇEMİZE AYRI BİR GÜZELLİK KATIYOR”

Başkan Turgut, “Giritliler Derneği yöneticilerini, üyelerini ve bu derneğin bütün etkinliklerinde bir araya gelen vatandaşlarımızı tebrik ediyorum. Güzel bir kaynaşma ve dayanışma içerisinde sosyal etkinlikler düzenliyorlar. Giritli kültürü ve Giritli insanımız ilçemize her zaman nezaket ile güzellik katmıştır. Bu açıdan Giritli kültürünün korunması ve gelecek nesillere taşınması da son derece önemli bir çalışma olacaktır.Giritliler gerçekten çok keyifli ve güler yüzlü insanlar. Giritli kültürünü ayakta tutmamız lazım. Bir şehir olabilmenin en önemli kriteri, bu kültürel dinamikleri yaşatabilmek ve geleceğe taşıyabilmektir. Yaşattığınız takdirde de o kültürü geleceğe taşıyabiliyorsunuz. Belediye olarak derneğimizin her zaman yanındayız” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  SİLİFKE BELEDİYESİ, BAŞKAN, MUSTAFA TURGUT, GİRİTLİLER DERNEĞİ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA