29 Mart 2024 Cuma

11:39   YEREL SEÇİMLER İÇİN SON 2 GÜN... SANDIK GÜVENLİĞİNİ 594 BİNE YAKIN PERSONEL SAĞLAYACAK   10:04   VAHAP SEÇER: “1 NİSAN`DAN SONRA DA GÖREVİMİZE DEVAM EDECEĞİZ”   09:23   VAHAP SEÇER, OTOMOTİV ÇALIŞANLARI İLE İFTAR YAPTI   09:20   VAHAP SEÇER`DEN TOROSLAR VE AKDENİZ`DE OTOBÜS TURU   09:10   VAHAP SEÇER, MERSİN İLİ ARI YETİŞTİRİCİLERİ BİRLİĞİ`Nİ ZİYARET ETTİ   18:09   VAHAP SEÇER, MERSİN ESOB`U ZİYARET ETTİ: “GÖREVE GELDİĞİMİZ GÜNDEN İTİBAREN ESNAFLA İYİ İLİŞKİLER İÇERİSİNDE OLDUK”   16:48   ÖZGÜR ÖZEL, ORTACA`DA: "FESTİVALLERİ, KONSERLERİ YASAKLAYAN, NE YİYECEĞİNE NE GİYECEĞİNE KARIŞAN BU ANLAYIŞA KARŞI GENÇLERİN YANINDA VE ARKASINDAYIZ. BÜTÜN GENÇLERİ SANDIĞA BEKLİYORUZ"   16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:07   DEM PARTİ EŞ GENEL BAŞKANI TUNCER BAKIRHAN: "KÜRT OLANLAR MECLİS`TE KÜRT HALKI İÇİN MÜCADELE EDENLERDİR"   15:41   YARGITAY`DA BAŞKANLIK SEÇİMİ YEREL SEÇİM SONRASINA KALDI: SEÇİME 1 NİSAN`DA DEVAM EDİLECEK   15:23   ÖĞRENCİLERE "SEÇİM" TATİLİ: 1 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL   14:25   ÖZGÜR ÖZEL: “YERLİKAYA, SOYLU GİBİ MAKAMIN AĞIRLIĞINI TAŞIYAMAYACAK İŞLER YAPMIYORDU. BU YAPTIKLARI O İMAJINA ÇOK TERS”   13:47   YARGITAY 4. GÜNDE DE BAŞKANINI SEÇEMEDİ   13:37   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ ÇALIŞMASI İLE SAYA PARK KAVŞAĞI TRAFİĞİ HAT SAYESİNDE RAHATLADI   12:51   VAHAP SEÇER: “VATANDAŞA HİZMET ETMENİN SONUÇLARINI TÜM TÜRKİYE’YE GÖSTERECEĞİZ”   12:40   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUNCER, HER KOŞULDA GENÇLERİN VE EĞİTİMCİLERİN YANINDA OLACAĞINI VURGULADI   12:36   CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK İÇİN DESTEK İSTEDİ   11:37   YEREL SEÇİMLERE 3 GÜN KALDI... SEÇMEN OYUNU NASIL KULLANACAK?   11:03   TGC: GAZETECİLER SEÇİM SONUÇLARINA ENGELSİZ ULAŞABİLMELİ, İNTERNET KESİNTİSİ OLMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINMALI  
 
     
   

Rant İçin Değil, Halk İçin Yapacağız


CHP Yenişehir Belediye Başkan adayı Abdullah Özyiğit, göreve geldiklerinde ‘bu belediye başkanı da diğerleri gibi hazır kaldırımı söktü yeni kaldırım yaptı’ söylemini ortadan kaldıracaklarını söyledi. Özyiğit, “Aynı yol ya da kaldırım Avrupa’da da yapılıyor ve evladiyelik oluyorsa bizde neden olmasın. Bunları yapan mühendis bizde de var. Kullanılan malzeme bizde de aynı. Dolayısıyla biz göreve geldiğimizde yapacağımız işleri ranta dayalı değil halkın yararına yapacağız” dedi. Özyiğit, ilçedek

 

Tarih : 27 Şubat 2019 Çarşamba 16:39   Okunma : 1416

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yenişehir Belediye Başkan adayı Abdullah Özyiğit,  Mersin İhtisas Spor Kulübü Yıldız Kadınlar Voleybol Takımı idmanını izledi.  Yenişehir Belediyesi’ne ait Özgecan Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen idmanın ardından Abdullah Özyiğit velilerle sohbet etti.

Yenişehir‘i sporun, sanatın, bilimin başkenti yapacaklarına söz verdiklerini ifade eden Abdullah Özyiğit, “Verdiğimiz bu söz oldukça samimi bir sözdür. Çocuklarımızın kültür, sanat ve spor alanlarına taşınması için elimizden ne geliyorsa yapacağız. En büyük görevimiz çocuklarımıza yatırım yapmak olacak. Çocuklarımızın Yenişehir Belediyesi’ne ait spor tesisleri ve kültür merkezlerinde ücretsiz eğitim almalarını sağlayacağız. İlçe olarak birçok tesisimizin olmasıyla birlikte sizin gibi velilerimizin olması bir şanstır. En büyük şansımız ise pırıl pırıl çocuklarımızın olmasıdır. Belediye olarak onların başarısı için üzerimize düşen ne görev var ise yapacağız” dedi.

Abdullah Özyiğit, göreve geldiklerinde Yenişehir Belediyesi Voleybol Takımı’nı kuracaklarını da ifade etti.

‘BÜTÜN PARKLAR GÜVENLİ OLACAK’

CHP Yenişehir Belediye Başkan adayı Abdullah Özyiğit, Afetevler Mahallesi’nde kahvehane toplantılarına da katıldı.

Mahalle sakinlerinin sorunlarını ve taleplerini dinleyen Abdullah Özyiğit, Afetevler Parkı’nın daha temiz ve güvenli hale getirilmesiyle ilgili bir talep üzerine şunları söyledi:

“Afetevler Parkı Yenişehir’in en büyük parkıdır. Fakat bir takım eksiklerini tespit ettik. Göreve geldiğimizde bu parkımızı daha modern bir hale getirerek çocuklarımızın, kadınlarımızın ve gençlerimizin daha sık kullanmalarını sağlayacağız. Amacımız Yenişehir’de bulunan tüm parklarımızı kötü niyetli insanlardan arındırarak halkımızın güven içerisinde kullanmasını sağlamak.”

‘SAĞLAM KALDIRIMI SÖKÜP YENİSİNİ YAPMAK YOK’

Yenişehir’de kentsel dönüşüme ihtiyaç duyulan mahaller olduğunu ifade eden Abdullah Özyiğit,  “Bu bölgelerde yapılacak kentsel dönüşümü, bölgenin ruhuna uygun yapacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. ‘Bu belediye başkanı da diğerleri gibi hazır kaldırımı söktü yeni kaldırım yaptı’ söylemini ortadan kaldıracağız. Aynı yol ya da kaldırım Avrupa’da da yapılıyor ve evladiyelik oluyorsa biz de neden olmasın. Bunları yapan mühendis bizde de var. Kullanılan malzeme bizde de aynı. Dolayısıyla biz göreve geldiğimizde yapacağımız işleri ranta dayalı değil halkın yararına yapacağız” diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  YENİŞEHİR BELEDİYESİ, ABDULLAH ÖZYİĞİT, KENTSEL DÖNÜŞÜM, CHP

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA