20 Nisan 2024 Cumartesi

16:18   CHP`NİN TBMM GRUP AMİRİ BAYRAKTAR İÇİN CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ   15:22   YENİŞEHİR DÜNYA VE AVRUPA TRİATLON YARIŞLARINA HAZIR    14:53   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL BAŞKANLIĞINDA YAPILAN MYK TOPLANTISI SONA ERDİ   14:39   AYM, İZİNSİZ BİLDİRİ DAĞITAN, AFİŞ ASAN ÖĞRENCİLERE DİSİPLİN CEZASI GETİREN YÖK KANUNU MADDESİNİ İPTAL ETTİ   12:52   CHP TOKAT MİLLETVEKİLİ KADİM DURMAZ: "DEPREM KAPIMIZA DAYANDI HÂLÂ ÖNLEM YOK"   12:45   İLİÇ`TE BİR MADENCİNİN DAHA CESEDİNE ULAŞILDI   12:37   TOKAT SULUSARAY`DA YAŞANAN DEPREM YOZGAT`IN BAZI İLÇELERİNDE DE HASARA NEDEN OLDU   12:10   İZMİR`DE 4,5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   11:39   YUNANİSTAN BAŞBAKANI ALEKSIS ÇIPRAS, ÖZGÜR ÖZEL`İ ATİNA`YA DAVET ETTİ   11:08   AVUKATLAR YÜRÜYÜŞ YAPACAK, "AVUKATLAR İÇİN DE ADALET" DİYECEK   10:45   ELAZIĞLI ÜRETİCİ: "PEYNİR ALAMAYAN VATANDAŞLAR MERDİVEN ALTINDA ÜRETİLEN PEYNİRE YÖNELİYOR"   10:32   KREDİ KARTI BORÇLARI PATLAYAN VATANDAŞLARDAN İKTİDARA: "EKONOMİYİ DÜZELTMEK İÇİN SARAYDAN BAŞLA, UÇAK İNMEYEN HAVALİMANLARINDAN, GEÇİLMEYEN KÖPRÜLERDEN BAŞLA"   10:23   İZMİR`DE ATAMASI YAPILMAYAN ÖĞRETMENLERDEN ERDOĞAN`A TEPKİ   09:44   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ZABITA EKİPLERİ, YAZ SEZONUNA HAZIR   09:09   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN BİR İLK: 23 NİSAN ULUSLARARASI ÇOCUK FESTİVALİ   08:23   NACİ GÖRÜR: "ERKEN UYARI SİSTEMİ HAYAT KURTARMAZ, HAYAT KURTARACAK OLAN KENTİ DEPREME HAZIRLAMAKTIR"   01:28   TOKAT`IN SULUSARAY İLÇESİNDE 4.1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM   22:43   TOKAT SULUSARAY`DA 4.4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   20:33   ÖZGÜR ÖZEL BİLKENT ÜNİVERSİTESİ`NDE GENÇLERLE BULUŞTU: "BUGÜN BEKÂ SORUNU HER DÖRT GENÇTEN ÜÇÜNÜN BAVULLARI ZİHNİNDE TOPLAMIŞ OLMASIDIR"   16:27   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL, DİSK GENEL BAŞKANI ÇERKEZOĞLU İLE BİR ARAYA GELDİ  
 
     
   

Yenişehir Belediyesi’nden İşçiye %30 zam


Yenişehir Belediyesi ve Genel-İş Sendikası arasında devam eden Toplu Sözleşme görüşmeleri sona erdi. 01.03.2019 tarihinden itibaren işçilerin maaşlarını oluşturan ücret ve diğer tüm haklarına %30 zam yapıldı. Yapılan zamla en düşük işçi yevmiyesi192.00 TL oldu.

 

Tarih : 2 Mart 2019 Cumartesi 12:13   Okunma : 1171

Yenişehir Belediyesi ile Genel-İş Sendikası arasında toplu sözleşme görüşmeleri tamamlanarak, Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim GENÇ ve Genel-İş Sendikası Mersin Şube Başkanı Kemal Göksoy tarafından törenle imzalandı.

Yenişehir Belediyesi ve Genel-İş Sendikası arasında devam eden Toplu Sözleşme görüşmeleri sona erdi. 01.03.2019 tarihinden itibaren işçilerin maaşlarını oluşturan ücret ve diğer tüm haklarına %30 zam yapıldı. Yapılan zamla en düşük işçi yevmiyesi192.00 TL oldu.

Başkan İbrahim GENÇ Toplu İş Sözleşmesi’nin imza töreninde yaptığı konuşmada; “Belediye imkanlarımızı zorlayarak işçilerimize %30oranında zam yaptık. İşçilerimiz bu zammı fazlasıyla hak ediyorlar. Eğer bugün Yenişehir Belediyesi başarılı bir belediye ise bunu çalışan tüm memur ve işçi arkadaşlarımıza borçluyuz. Bu toplu iş sözleşmesi Türkiye’de örnek bir sözleşme olacak.İşçilerimizi enflasyon karşısında ezdirmedik. En önemlisi 3 yıl boyunca her yıl için %30 zam oranını uyguladık. Bu zamla her işçimizin maşına 1000 tlnin üzerinde zam yapmış olduk. Güçlü belediyeler işçilerinin maaşını ve ikramiyelerini zamanında öder. Biz 15 yıldır işçilerimizin maaş ve ikramiyelerini günü gününe yatırdık. Tüm işçilerimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum dedi.

Genel-İş Sendikası Mersin Şube Başkanı Kemal Göksoydayaptığı açıklamada; Mevcut hükümetin yıllardır uyguladığı politikalar işçilerimizi açlık sınırının da altında bir ücretle çalışmaya mahkum etmiştir. Biz Genel-İş sendikası olarak işçilerimizin yaşam standartlarını arttıracak toplu iş sözleşmeleri yapmak için tüm üyelerimiz ve işçilerimizle çalışıyoruz. Tabi burada belediye başkanlarımızın yaklaşımı ve görüşü de son derece önemli. Bugüne kadar emeğin ve emekçinin yanında olan Yenişehir Belediye Başkanımız İbrahim Gençişçilerine zam yapma konusunda hep cömert olmuştur.Kendisine bu yaklaşımından dolayı teşekkür ediyor, bu sözleşmenin tüm işçilerimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  YENİŞEHİR BELEDİYESİ, ABDULLAH ÖZYİĞİT, DİSK, GENEL-İŞ, CHP

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA