20 Nisan 2024 Cumartesi

10:12   CHP`Lİ BELEDİYE BAŞKANLARI VE İL YÖNETİCİLERİ ANITKABİR`DE   09:38   ATAMA VE GÖREVDEN ALMA KARARLARI, RESMİ GAZETE`DE YAYIMLANDI...   09:29   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN `YENİ DOĞAN PAKETLERİ` İLE AİLELERİN BÜTÇELERİNE DESTEK   09:13   ANAYASA MAHKEMESİ ÜYELİĞİ`NE PROF. DR. ÖMER ÇINAR SEÇİLDİ   09:12   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN ‘KENTSEL KIYI EKOSİSTEMLERİNİN DOĞA TEMELLİ ÇÖZÜMLERLE RESTORASYONU` ÇALIŞTAYI   23:16   CHP, YEREL SEÇİMLERDE PARTİ ALEYHİNE ÇALIŞAN ÜYELER HAKKINDA DİSİPLİN SÜRECİ BAŞLATACAK   16:18   CHP`NİN TBMM GRUP AMİRİ BAYRAKTAR İÇİN CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ   15:22   YENİŞEHİR DÜNYA VE AVRUPA TRİATLON YARIŞLARINA HAZIR    14:53   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL BAŞKANLIĞINDA YAPILAN MYK TOPLANTISI SONA ERDİ   14:39   AYM, İZİNSİZ BİLDİRİ DAĞITAN, AFİŞ ASAN ÖĞRENCİLERE DİSİPLİN CEZASI GETİREN YÖK KANUNU MADDESİNİ İPTAL ETTİ   12:52   CHP TOKAT MİLLETVEKİLİ KADİM DURMAZ: "DEPREM KAPIMIZA DAYANDI HÂLÂ ÖNLEM YOK"   12:45   İLİÇ`TE BİR MADENCİNİN DAHA CESEDİNE ULAŞILDI   12:37   TOKAT SULUSARAY`DA YAŞANAN DEPREM YOZGAT`IN BAZI İLÇELERİNDE DE HASARA NEDEN OLDU   12:10   İZMİR`DE 4,5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   11:39   YUNANİSTAN BAŞBAKANI ALEKSIS ÇIPRAS, ÖZGÜR ÖZEL`İ ATİNA`YA DAVET ETTİ   11:08   AVUKATLAR YÜRÜYÜŞ YAPACAK, "AVUKATLAR İÇİN DE ADALET" DİYECEK   10:45   ELAZIĞLI ÜRETİCİ: "PEYNİR ALAMAYAN VATANDAŞLAR MERDİVEN ALTINDA ÜRETİLEN PEYNİRE YÖNELİYOR"   10:32   KREDİ KARTI BORÇLARI PATLAYAN VATANDAŞLARDAN İKTİDARA: "EKONOMİYİ DÜZELTMEK İÇİN SARAYDAN BAŞLA, UÇAK İNMEYEN HAVALİMANLARINDAN, GEÇİLMEYEN KÖPRÜLERDEN BAŞLA"   10:23   İZMİR`DE ATAMASI YAPILMAYAN ÖĞRETMENLERDEN ERDOĞAN`A TEPKİ   09:44   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ZABITA EKİPLERİ, YAZ SEZONUNA HAZIR  
 
     
   

Yelkovan :Akdeniz’e Yeni Bir Belediyecilik Anlayışı Getireceğiz


Cumhuriyet Halk Partisi Akdeniz Belediye Başkan Adayı Sabit Yelkovan, Akdeniz’e yeni bir belediyecilik anlayışı getireceklerini belirterek, belediyenin parasını halkın yararına kullanacaklarını söyledi.

 

Tarih : 2 Mart 2019 Cumartesi 15:57   Okunma : 1231

Cumhuriyet Halk Partisi Akdeniz Belediye Başkan Adayı Sabit Yelkovan, İhsaniye Mahallesi Muhtarı Zehra Yılmaz’ı ziyaret etti. Zehra Yılmaz’dan mahallenin sorunlarını dinleyen Yelkovan, talepleri aldı, projelerini anlattı. İhsaniye Mahallesi’nin en önemli sorununun mahalle içerisinde kalan atölyeler olduğuna işaret eden Yelkovan, esnafı da mağdur etmeden mahalledeki görüntü ve gürültü kirliliğini çözeceğini anlattı. İhsaniye Mahalle Muhtarı Zehra Yılmaz ile yıllardır bu sorunu çözmek için mücadele ettiğini anımsatan Yelkovan, sanayi sitesi kurulması için verdikleri mücadelede önlerine çıkan engellerden bahsetti.

ONLARIN GÜRÜLTÜSÜ BANA VIZILTI GELİR!

Akdeniz’e yeni bir belediyecilik anlayışı getireceklerini ifade eden Yelkovan, belediyenin parasını halkın yararına kullanacaklarını belirterek, “Felsefemiz insana hizmet. Yıllardır birlikte çalıştık. Yaşanan sorunları biliyorum. Esnaf kardeşlerimin bu koşullarda çalışmalarını bende istemiyorum. Bir sanayi sitesinde çok daha iyi koşullarda işlerini yapsınlar istiyoruz. Akdeniz ilçemizdeki esnaflarımız için çok sayıda dükkana ihtiyacımız var. Bir sanayi sitesine ihtiyacımız var. Görüntü ve gürültü kirliliğinden yıllardır şikayet ediyorum ama ben de demirciyim. Neden şikayet ediyorum esnaflarımızın rahat etmesi için. Yoksa onların gürültüsü bana vızıltı gelir. Ben rahatsız olmam. Sırf esnafımız rahat etmesi için bu mücadeleyi veriyoruz” diye konuştu.

ÇALIŞAN ANNE KREŞLERİ

Mahalleler için hayata geçirmeyi düşündüğü projeleri de anlatan Yelkovan, “Her mahalleye kreş, taziye evleri gibi projelerimiz var. Hizmet ve projelerinde kadınları merkeze alan bir yönetim anlayışımız olacaktır. Çalışan annelerimizin mesleklerine devam edebilmesi ve gözlerinin biricik evlatlarının arkasında kalmaması için Çalışan Anne Kreşleri kuracağız” dedi.

Yelkovan, ardından İhsaniye Mahallesi’ndeki esnafı ziyaret etti. Mahalle içerisinde uygun olmayan şartlarda çalışan esnafa projelerini anlatan Yelkovan, gezisini semt pazarı ziyareti ile sürdürdü.

Pazar yerinde hem vatandaşın hem de pazarcı esnafının sıcak ilgisi ile karşılanan Yelkovan, ayak üstü sohbette Akdeniz’e dair hayallerinden bahsetti.

Paylaş :
Etiketler :  SABİT YELKOVAN, AKDENİZ BELEDİYESİ, YEREL SEÇİMLER, CHP

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA