28 Mart 2024 Perşembe

13:37   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ ÇALIŞMASI İLE SAYA PARK KAVŞAĞI TRAFİĞİ HAT SAYESİNDE RAHATLADI   12:51   VAHAP SEÇER: “VATANDAŞA HİZMET ETMENİN SONUÇLARINI TÜM TÜRKİYE’YE GÖSTERECEĞİZ”   12:40   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUNCER, HER KOŞULDA GENÇLERİN VE EĞİTİMCİLERİN YANINDA OLACAĞINI VURGULADI   12:36   CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK İÇİN DESTEK İSTEDİ   11:37   YEREL SEÇİMLERE 3 GÜN KALDI... SEÇMEN OYUNU NASIL KULLANACAK?   11:03   TGC: GAZETECİLER SEÇİM SONUÇLARINA ENGELSİZ ULAŞABİLMELİ, İNTERNET KESİNTİSİ OLMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINMALI   10:31   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN, ÇÖLYAK HASTALARINA DESTEĞİ RAMAZAN AYINDA DA SÜRÜYOR   09:33   LAİKLİK MECLİSİ`NDEN KURTULMUŞ`A ``LAİKLİK GÜNÜ`` TEPKİSİ: "AÇIKTIR Kİ AKP`Lİ NUMAN KURTULMUŞ LAİKLİĞİ DEĞİL, LAİKLİĞİN TASFİYE EDİLMESİNE DÖNÜK FAALİYETLERİ KORUMA DERDİNE DÜŞMÜŞTÜR"   09:14   VAHAP SEÇER, TARSUS`TA FAALİYET GÖSTEREN STK`LARLA BİR ARAYA GELDİ   09:06   SEZGİN TANRIKULU`NDAN ERDOĞAN`IN DİYARBAKIR`DAKİ SÖZLERİNE TEPKİ: DİYARBAKIR İÇİN KÜRTLER İÇİN BİR ŞEY İFADE ETMEDİ. YENİ BİR SÜREÇ BEKLEMEK, BU KONUŞMADAN SONRA DOĞRU DEĞİL   01:25   YSK`NIN MAHALLİ İDARELER ARA SEÇİMİNE İLİŞKİN KARARI RESMİ GAZETE`DE YAYIMLANDI   21:03   YAVAŞ`TAN ALTINOK`A: "KIZIM 32 YIL SÜRECEK KREDİ ÇEKİP EV ALDI. ALNININ TERİNİ YİYOR, EMEĞİNİN HAKKINI ALIYOR"   20:43   İZMİR KADIN PLATFORMU: “ÖLDÜRÜLEN HER KIZ KARDEŞİMİZ İÇİN SOKAKLARI DOLDURMAYA DEVAM EDECEĞİZ”   20:40   ÖZGÜR ÖZEL: “SARIYER`E AKP KORKUSU YAŞATANLARI SON KEZ UYARIYORUM. OKTAY AKSU`DA BİRLEŞELİM. KORKULU RÜYA GÖRMEYELİM”   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ   16:57   SOSYAL MEDYA ÜNLÜSÜ ``JAHREİN``, KILIÇDAROĞLU`NA TAZMİNAT ÖDEYECEK... KILIÇDAROĞLU`NUN AVUKATI ÇELİK: MİKTAR YÖNÜNDEN KARARA İTİRAZ EDECEĞİZ   16:50   SERDAR SOYDAN: MERSİN HALKI ARTIK DEĞİŞİM İSTİYOR, HİZMET İSTİYOR   16:05   (2) ÖZGÜR ÖZEL: ESENYURT VE TÜRKİYE İTTİFAKI HEPİNİZİ MAHCUP EDECEK. BİZİM BİRLİKTELİĞİMİZ BİRİLERİNİ RAHATSIZ ETMİŞ, BİR SÜRÜ YALAN ATIYORLAR   15:41   DEM PARTİ MERSİN’DE SEÇİM ÇALIŞMALARINA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR  
 
     
   

‘Sevgi Evi’ Görkemli Bir Törenle Açıldı


Sosyal projeleriyle Türkiye genelinde adından sık sık söz ettiren Silifke Belediyesi, bir ilke daha imza atarak Engelliler ve Yaşlılar Sosyal Yaşam Destek Merkezi-Sevgi Evi’nin açılışını görkemli bir törenle yaptı.

 

Tarih : 4 Mart 2019 Pazartesi 12:30   Okunma : 1496

Silifke Belediyesi tarafından açılışı gerçekleştirilen Engelliler ve Yaşlılar Sosyal Yaşam Destek Merkezi-Sevgi Evi’nin açılışı görkemli bir törenle yapıldı. Sevgi Evi’nin açılış kurdelesini Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, CHP Mersin Milletvekili Cengiz Gökçel, CHP İlçe Başkanı Cemil Sungur, Engelliler Derneği Başkanı Nurettin Ateş, CHP Belediye Meclis Üyesi Adayları ve vatandaşlar kesti. Açılışta Silifke Belediyesi Engelliler Derneği Korosu tarafından verilen muhteşem konser ile davetliler doyasıya eğlendiler.

BAŞKAN TURGUT: ‘SİLİFKE İÇİN HAYAL ETTİKLERİMİZİ BİR BİRGERÇEĞE DÖNÜŞTÜRÜYORUZ’

Engelliler ve Yaşlılar Sosyal Yaşam Destek Merkezi-Sevgi Evi açılışında konuşan Silifke Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Turgut, ‘Sosyal projeler konusunda örnek kent olan Silifke’mizde engelsiz yaşam için gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımızla da öndeyiz ve öncüyüz. Daha önce açmış olduğumuz engelsiz parklarımız ile böylesi güzel ve özel insanlarımızın her zaman yanlarında olduk, olmaya da devam edeceğiz.

Bugünde hizmete açtığımız Sevgi Evimiz ile özel insanlarımızın toplumsal yaşamda aktif rol almalarını sağlamak, boş zamanlarında eğitim ve çeşitli kurslar alabilmeleri amacıyla bu güzel mekânımızı onlara kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Sevgi Evimizi, engelli bireyler ve yakınlarına verimli zamanlar kazandırmak, engelliliğe dair toplumsal farkındalık oluşturmak için kurduk. Engelli bireylerimizin yanı sıra ailelerinin de hayatını kolaylaştırmak istedik. Artık özel bireylerimizin güven içerisinde huzur içerisinde emanet edebilecekleri bir sevgi evleri var.

Artık özel insanlarımız sevdikleriyle, aileleriyle, üretmenin ve paylaşmanın keyfini Sevgi Evimizin çatısı altında yaşama olanağı bulacak. Sanattan spora ve müziğe, atölye çalışmalarından engelli hakları ile ilgili bilgilendirme ve danışmanlık hizmetine sürekli artan bir çalışma yelpazesine sahip olan Sevgi Evimiz, katılımcı sayısını da her geçen gün arttıracak gibi gözüküyor.

Biliyoruz ki engelli bireylerimizin annelerinin kendilerine ayıracak çok kısa zamanları var. Bütün vakitlerini çocuklarına ayırdıkları için kendi hayatlarından da çok çalıyorlar. Burada belki de günde 6 saat, 8 saat annelerin de özgür olabileceği, çocuklarının da daha farklı eğitim alıp aynı zamanda kendi özelliklerini daha ön plana çıkarabileceği bir platform söz konusu. Bu projemiz sadece Silifke bölgesine değil tüm Mersin’e hitap edecek bir proje. Emeği geçen herkesi kutluyor, Sevgi Evimizin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum’ dedi.

MERSİN MİLLETVEKİLİ CENGİZ GÖKÇEL, ‘SİLİFKE’YE YAKIŞAN BİR HİZMET’

Sevgi Evi açılışında söz alan CHP Mersin Milletvekili Cengiz Gökçel, ‘Silifke Belediye Başkanımızı kutluyorum. Her zaman olduğu gibi hizmetleriyle ve böylesi güzel projeleriyle Silifke’nin çehresini değiştirmeye ve bu kentin insanlarına dokunmaya devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partili belediyelerimiz sosyal projeleriyle her zaman Türkiye’ye örnek ve önder olmuştur. Emeği geçen herkesi tebrik ediyor, önümüzdeki yerel seçimlerde Başkanımız Mustafa Turgut’u yeniden başkan seçmenizi istiyorum. Hayırlı ve uğurlu olsun’ dedi.

NURETTİN ATEŞ, ‘BAŞKANIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ’

Silifke’de göreve geldiği günden buyana özel insanların her zaman yanında ve emrinde olduğunu belirten Silifke Engelliler Derneği Başkanı Nurettin Ateş, ‘Belediye Başkanımızın her zaman yanındayız. İlçemize kazandırdığı Engelsiz Parklar, Sosyal Projeler, maddi ve manevi destekleriyle her zaman bizlerin yanında olmuştur. Kendisine hizmetlerinden dolayı başarılar diliyor, bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz Sevgi Evimizin kentimize ve bizlere hayırlı olmasını temenni ediyoruz’ dedi.

Açılışta söz alan CHP Belediye Meclis Üyesi Adayı Arif Çevik’te hizmetlerinden dolayı Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa teşekkür etti.

Sosyal projeleriyle Türkiye genelinde adından sık sık söz ettiren Silifke Belediyesi, bir ilke daha imza atarak Engelliler ve Yaşlılar Sosyal Yaşam Destek Merkezi-Sevgi Evi’nin açılışını görkemli bir törenle yaptı.

Paylaş :
Etiketler :  SİLİFKE BELEDİYESİ, BAŞKAN, MUSTAFA TURGUT

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA