19 Nisan 2024 Cuma

11:08   AVUKATLAR YÜRÜYÜŞ YAPACAK, "AVUKATLAR İÇİN DE ADALET" DİYECEK   10:45   ELAZIĞLI ÜRETİCİ: "PEYNİR ALAMAYAN VATANDAŞLAR MERDİVEN ALTINDA ÜRETİLEN PEYNİRE YÖNELİYOR"   10:32   KREDİ KARTI BORÇLARI PATLAYAN VATANDAŞLARDAN İKTİDARA: "EKONOMİYİ DÜZELTMEK İÇİN SARAYDAN BAŞLA, UÇAK İNMEYEN HAVALİMANLARINDAN, GEÇİLMEYEN KÖPRÜLERDEN BAŞLA"   09:44   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ZABITA EKİPLERİ, YAZ SEZONUNA HAZIR   09:09   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN BİR İLK: 23 NİSAN ULUSLARARASI ÇOCUK FESTİVALİ   08:23   NACİ GÖRÜR: "ERKEN UYARI SİSTEMİ HAYAT KURTARMAZ, HAYAT KURTARACAK OLAN KENTİ DEPREME HAZIRLAMAKTIR"   01:28   TOKAT`IN SULUSARAY İLÇESİNDE 4.1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM   22:43   TOKAT SULUSARAY`DA 4.4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   20:33   ÖZGÜR ÖZEL BİLKENT ÜNİVERSİTESİ`NDE GENÇLERLE BULUŞTU: "BUGÜN BEKÂ SORUNU HER DÖRT GENÇTEN ÜÇÜNÜN BAVULLARI ZİHNİNDE TOPLAMIŞ OLMASIDIR"   16:27   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL, DİSK GENEL BAŞKANI ÇERKEZOĞLU İLE BİR ARAYA GELDİ   16:21   AKP`DEN CHP`YE GEÇEN ELBİSTAN BELEDİYESİ`NİN BORCU AÇIKLANDI   15:45   ÖZGÜR ÖZEL`DEN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN`A SESLENDİ   15:34   AKBELEN`DE MADEN SAHASINDAKİ PATLAMALAR NEDENİYLE HER YER TOZ DUMAN... İKİZKÖYLÜ VATANDAŞ: "ŞU ANDA NEFES ALAMIYORUZ"   15:20   ÖZGÜR ÖZEL: ``VİZE SERBESTİSİNİN ÖNÜNDEKİ ÜÇ ENGELİ AŞMAK, CHP İKTİDARINDA 15 GÜNLÜK İŞTİR"   15:04   CHP`Lİ ÜÇ BELEDİYE DAHA BORÇ AÇIKLADI   14:36   MERSİN GAZETECİLER CEMİYETİ YÖNETİMİ, AKDENİZ BELEDİYESİ’Nİ ZİYARET ETTİ   14:31   TOROSLAR BELEDİYESİ’NDEN YOLLARA YENİ DOKUNUŞ   14:24   ÖZGÜR ÖZEL, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMEYE İLİŞKİN KONUŞTU   13:58   İYİ PARTİLİ KARAKAŞ, DÜNYA BANKASI KREDİSİNE TÜRKİYE`NİN 11 BİN SURİYELİ SIĞINMACIYA TARIMDA KADRO VERİLMESİ ŞARTI KONULDUĞUNU AÇIKLADI. AK PARTİLİ ZENGİN YALANDI, KARAKAŞ BELGE YAYINLADI   13:08   TURİST REHBERLERİ YANLIŞTAN DÖNÜLMESİNİ BEKLİYOR  
 
     
   

Mezitlili Kadınların Unutulmaz 8 Mart Gecesi


Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Etkinlikleri kapsamında Mezitli’ye getirdiği İstanbul Girls Orchestra’dan muhteşem konser.

 

Tarih : 10 Mart 2019 Pazar 02:16   Okunma : 1612

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Etkinlikleri kapsamında ünlü grup İstanbul Girls Orchestra’yı Mezitli’ye getirdi.

Belediye hizmet binası önünde düzenlenen konserde Mezitlili kadınlar, birbirinden güzel şarkılar ve türküler eşliğinde oyun oynadı, halay çekti. Başkan Tarhan da kadınların coşkusuna katılarak halay çekti. 

Performansına solo keman gösterisi ile başlayan İstanbul Girls Orchestra, Trk halk ve sanat müziğinin eşsiz eserlerini seyircilerle birlikte seslendirdi. Davul, klarnet, keman gibi enstrümanların şovuna danslarıyla da eşlik eden sanatçılar, Mezitlililere unutulmaz bir gece yaşattı.

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın yanı sıra CHP Mersin Milletvekilleri Alpay Antmen, Ali Mahir Başarır, Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi Üyeleri Semra Dinçer, Fatma Güner, Mezitli İlçe Başkanı Bayram Yıldırım, CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, Yenişehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Özyiğit, İl Kadın Kolları Başkanı Pakize Esen,İl Gençlik Kolları Başkanı İ.Ethem Güzel, İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevim Çelik ve çok sayıda davetli katıldı.

Üretici emekçi kadınlar adına sahneye çıkan Kadın Üretici Pazarı kadınlarından Bedia Soylu Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın kendilerine inandığını ve yokluktan kurtararak kendine güvenir hale getirdiğini söyledi. Soylu, inanarak arkalarında duran Başkan Tarhan’ın her zaman yanında olacaklarını ve destekleyeceklerini söyledi. 

Konuşmasına tüm Dünya Emekçi Kadınlarının Dayanışma Gününü kutlayarak başlayan Başkan Tarhan, “Burada Mezitli’yi dünyaya tanıtan yürekli kadınlar var. Bize siz kadınları şımartıyorsunuz diyorlar: evet biz kadınları şımartmaya devam edeceğiz. Onlar elleri nasırlı üretici kadınlarımız. Onlar için ne yapsak azdır. Bu üretici kadınlarımızın mücadelesinde her zaman yanlarında olacağız ve ekonomik yönden güçlü kılacağız. Onların hakkettikleri yere gelmesi için elimizden geleni yapacağız. 

İlkemiz Mezitli’de herkesi bir araya toplayarak yan yana olmak. Şuan arkanızda, önünüzde yanınızda kimin oturduğunu bilmiyorsunuz. Farklı siyasi ve etnik kimlikteki insanlar az sonra yan yana ele ele halaylar çekecek. İşte biz bu kaynaştırıcı yüzü nedeniyle sanata özel önem veriyoruz. Mezitli sanatın gülen yüzü. Mezitli’nin kimliği belli, ne istediği bellidir. Mezitli kadına değer veren kadın dostu bir kent. Bir arada yaşamak isteyen ve birlikte mutlu olan insanların yaşadığı bir kent. Biz bu değeri yükseltmeye devam edeceğiz” dedi.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  neşet tarhan, mezitli belediyesi, chp

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA