26 Nisan 2024 Cuma

16:40   YENİŞEHİR BELEDİYESİ KAÇAK PEYNİR İMALATHANESİNİ MÜHÜRLEDİ   15:51   GÖKHAN GÜNAYDIN ÇORLU TREN FACİASI DAVASINDA ÜST DÜZEY YÖNETİCİLERE CEZA VERİLMEMESİNE TEPKİ GÖSTERDİ   14:47   EMİR CAN İĞREK`TEN MEZİTLİ 33 SPOR`A TAM DESTEK   13:05   AKDENİZ BELEDİYESİ’NDEN VATANDAŞLARA VERGİ HATIRLATMASI   12:56   GÜLCAN KIŞ: HER 100 ÇOCUKTAN 20’Sİ ÇALIŞIYOR   12:56   ÇORLU DAVASI KARARINDAN SONRA AİLELER: YÜREĞİMİZE SU SERPİLDİ AMA BU DAVA BURADA BİTMEZ. 35 KAMU İHALESİ ALIP PARASINA PARA KATANLARI DA CEZAEVİNE GÖNDERMEDEN RAHAT ETMEYECEĞİZ   12:25   ÇORLU TREN KAZASI DAVASI... ÖZGÜR ÖZEL: “BU BAŞARI, DAYANIŞMA GÖSTERENLERİNDİR. BUNDAN SONRA HEP BERABER OLACAĞIZ”   12:02   ÇORLU DAVASI`NDA HAPİS CEZASI VERİLEN TCDD YÖNETİCİSİ 4 SANIK TUTUKLANDI   11:08   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ, MAKBULE VE MEHMET ÇİFTİNİN İSTEĞİNE KAYITSIZ KALMADI   10:47   AKP`DEN CHP`YE GEÇEN TAŞOVA BELEDİYESİ`NİN BORCU BELEDİYE BİNASINA ASILDI: 32 MİLYON 715 BİN 775 LİRA   10:33   AKP`DEN DEM PARTİ`YE GEÇEN KARAKOÇAN BELEDİYESİ`NİN 88 MİLYON TL BORCU OLDUĞU AÇIKLANDI   10:15   ODTÜ ÖĞRENCİLERİNİN REKTÖRLÜK ÖNÜNDEKİ OTURMA EYLEMİNE ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKANI GÜNER`DEN DESTEK   10:13   GAMZE AKKUŞ İLGEZDİ: "YOKSULLUK GİRDABI ÇOCUKLARIMIZI EĞİTİMDEN KOPARIYOR"   10:11   ÖZGÜR ÖZEL`DEN ÇORLU DAVASI ÖNCESİ AÇIKLAMA: “ÖLENLERİ SUÇLU, SUÇLULARI MASUM GÖSTEREN BİR KARARA KİMSE YELTENMESİN"   10:01   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, FİZİKSEL YETERLİLİK KURSLARIYLA GENÇLERİ SINAVA HAZIRLIYOR    09:25   TARSUS`TA “SANAT GÜZELLEŞTİRİR" KARMA RESİM SERGİSİ   09:23   İSİAS OTEL DAVASI... ACILI BABADAN MAHKEME HEYETİNE ÇAĞRI: "DEVLET GÖREVLİLERİNİN DE BU DAVA DOSYASINA DAHİL EDİLMESİ GEREKİR"   23:21   DENİZ YAVUZYILMAZ: "KUVEYTTÜRK`TE YÖNETİM KURULU ÜYESİ DE OLAN KÜLTÜR VE TURİZM BAKAN YARDIMCISI ALPASLAN`IN TOPLAM MAAŞI 801 BİN TL"   21:29   GEZİ İÇİN ADALET NÖBETİ`NİN İKİNCİ YIL DÖNÜMÜNDE İZMİR`DEN ADALET ÇAĞRISI: "HUKUKSUZLUĞA SON VERİN"   20:21   İYİ PARTİ`NİN 5 OLAĞANÜSTÜ KURULTAYI`NA DELEGELER, İL VE İLÇE YÖNETİCİLERİ İLE ESKİ MİLLETVEKİLLERİ DIŞINDA KATILIMCI ALINMAYACAK  
 
     
   

‘Çaresizliğin Göstergesi’


CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, yerel seçimlerin farklı mecralara, farklı siyasi tartışmalara ve beka sorunu tartışmalarına çekilmesini doğru bulmadığını söyledi. Seçer, “Bu aslında biraz da çaresizliğin göstergesi. Söyleyecek sözü olmayanların başvurduğu bir yöntem. İnsanlar belediye başkanı seçtiğinin farkında, nasıl bir hizmet alacağını düşünüyor. İşini, aşını düşünüyor. Bunların konuşulmasını istiyor. Ama öte yandan birileri insanların kafasını karıştırmaya çalışıyo

 

Tarih : 13 Mart 2019 Çarşamba 08:50   Okunma : 1045

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, gazi ve şehit aileleri, muharip gaziler ve emekli astsubaylarla kahvaltıda bir araya geldi.

Vahap Seçer daha sonra Demokratik Sol Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Emrah Küçükkaptan ile Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayı Erdal Alkan’ı ziyaret etti. Ziyaretler de CHP Mersin Milletvekili Cengiz Gökçel de hazır bulundu.

Saadet Partisi adayı Erdal Alkan, partisinin il başkanlığı binasında ağırladığı Vahap Seçer’e ziyaretinden dolayı teşekkür etti ve başarılar diledi.

Alkan,  “Saadet Partisi kendi adına yarışa girmiştir, CHP de kendi adayıyla yarışa girmiştir. Hepimiz kazanmak için yarışıyoruz. Bu bir yerel seçimdir. Malum çevrelerin iddia ettiği gibi bir beka sorunu değil. Mersin’in ulaşımını kim düzeltir, metroyu kim yapar, kim daha iyi hizmet eder, meselemiz budur. Bu seçim sürecinde bunların konuşulması gerekir” dedi.

CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer de, , yerel seçimlerin farklı mecralara, farklı siyasi tartışmalara ve beka sorunu tartışmalarına çekilmesini doğru bulmadığını söyledi

‘SÖYLEYECEK SÖZÜ OLMAYANLARIN BAŞVURDUĞU BİR YOL’

Seçer, “Bu aslında biraz da çaresizliğin göstergesi. Söyleyecek sözü olmayanların başvurduğu bir yöntem. Eminim ki halk bunu görüyor. İnsanlar belediye başkanı seçtiğinin farkında, nasıl bir hizmet alacağını düşünüyor.  İşini, aşını düşünüyor. Bunların konuşulmasını istiyor. Ama öte yandan birileri insanların kafasını karıştırmaya çalışıyor. Bir siyasetçi olarak bize yapılan iftira ve karalamaları ciddiye almasam da bir insan olarak bu karalamalar beni yaralıyor.  Gerçekten çok incitici. Ben inanıyorum ki hak yerini bulacak. Türk milletinin ferasetine inanıyorum. Tarihte bu sabittir” ifadelerini kullandı.

Önümüzdeki yerel seçimlerde halkın iradesinin sandığa yansıması için sandık güvenliği dahil her türlü önlemin alınması gerektiğini ifade eden Vahap Seçer, adil bir seçim süreci yaşanmasını temenni ettiğini söyledi.

TARSUS SANAYİ SİTESİNDE ESNAFLA BULUŞTU

Vahap Seçer daha sonra Tarsus’ta özel bir işletmeyi ziyaret ederek çalışanlarla bir araya geldi. Tarsus Ulaşım A.Ş’de halk otobüsü sürücüleri ve hat sahipleriyle buluşan Seçer, Tarsus Ziraat Odası ile Tarsus Madeni Sanatkarlar Odası’nı da ziyaret etti.

Vahap Seçer, Tarsus temasları kapsamında Tarsus Sanayi Sitesi’ni de ziyaret ederek esnafla ve çalışanlarla selamlaştı.

 

Paylaş :
Etiketler :  VAHAP SEÇER, MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YEREL SEÇİMLER, CHP

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA