19 Nisan 2024 Cuma

01:28   TOKAT`IN SULUSARAY İLÇESİNDE 4.1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM   22:43   TOKAT SULUSARAY`DA 4.4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   20:33   ÖZGÜR ÖZEL BİLKENT ÜNİVERSİTESİ`NDE GENÇLERLE BULUŞTU: "BUGÜN BEKÂ SORUNU HER DÖRT GENÇTEN ÜÇÜNÜN BAVULLARI ZİHNİNDE TOPLAMIŞ OLMASIDIR"   16:27   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL, DİSK GENEL BAŞKANI ÇERKEZOĞLU İLE BİR ARAYA GELDİ   16:21   AKP`DEN CHP`YE GEÇEN ELBİSTAN BELEDİYESİ`NİN BORCU AÇIKLANDI   15:45   ÖZGÜR ÖZEL`DEN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN`A SESLENDİ   15:34   AKBELEN`DE MADEN SAHASINDAKİ PATLAMALAR NEDENİYLE HER YER TOZ DUMAN... İKİZKÖYLÜ VATANDAŞ: "ŞU ANDA NEFES ALAMIYORUZ"   15:20   ÖZGÜR ÖZEL: ``VİZE SERBESTİSİNİN ÖNÜNDEKİ ÜÇ ENGELİ AŞMAK, CHP İKTİDARINDA 15 GÜNLÜK İŞTİR"   15:04   CHP`Lİ ÜÇ BELEDİYE DAHA BORÇ AÇIKLADI   14:36   MERSİN GAZETECİLER CEMİYETİ YÖNETİMİ, AKDENİZ BELEDİYESİ’Nİ ZİYARET ETTİ   14:31   TOROSLAR BELEDİYESİ’NDEN YOLLARA YENİ DOKUNUŞ   14:24   ÖZGÜR ÖZEL, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMEYE İLİŞKİN KONUŞTU   13:58   İYİ PARTİLİ KARAKAŞ, DÜNYA BANKASI KREDİSİNE TÜRKİYE`NİN 11 BİN SURİYELİ SIĞINMACIYA TARIMDA KADRO VERİLMESİ ŞARTI KONULDUĞUNU AÇIKLADI. AK PARTİLİ ZENGİN YALANDI, KARAKAŞ BELGE YAYINLADI   13:08   TURİST REHBERLERİ YANLIŞTAN DÖNÜLMESİNİ BEKLİYOR   12:54   ŞIRNAK`TA 2 YIL ÖNCE BOŞANDIĞI EŞİ MİHRİBAN ALTÜRK`Ü ÖLDÜREN METİN ŞENGİL`E VERİLEN HAPİS CEZASINDA İNDİRİM   12:49   CHP`NİN YENİ GRUP BAŞKANVEKİLİ MURAT EMİR OLDU   12:26   ANAYASA MAHKEMESİ`NDE BAŞKAN ZÜHTÜ ARSLAN`A VEDA TÖRENİ   12:17   MSB YETKİLİSİ: KÜRECİK RADARINDAN ELDE EDİLEN BİLGİLERİN NATO MÜTTEFİKİ OLMAYAN ÜLKELERLE PAYLAŞIMI SÖZ KONUSU DEĞİL   12:05   VAHAP SEÇER: “BELEDİYE TOPLUMUN HER KESİMİNE, HER TALEBİNE CEVAP VERMEK ZORUNDA”   11:56   YÖK: ULUSLARARASI ÖĞRENCİLER TÜRK VATANDAŞI ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN HERHANGİ BİR HAK KAYBINA NEDEN OLMAMAKTADIR  
 
     
   

Özyiğit : ‘Kenti Birlikte Yöneteceğiz’


CHP Yenişehir Belediye Başkan adayı Abdullah Özyiğit, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıya CHP Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylarından Serdar Kuyucuoğlu ve Yenişehir Belediye Başkan aday adaylarından Önal Özdemir’de destek verdi.

 

Tarih : 14 Mart 2019 Perşembe 19:27   Okunma : 1020

CHP Yenişehir Belediye Başkan adayı Abdullah Özyiğit, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıya CHP Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylarından Serdar Kuyucuoğlu ve Yenişehir Belediye Başkan aday adaylarından Önal Özdemir’de destek verdi.

‘Yeni Yenişehir'in 6 ilkesini ayrıntılarıyla paylaşan Özyiğit, öte yandan mahalle sakinlerinin sorularını da yanıtladı.  Bir vatandaşın, ‘2 katlı evlerle ilgili düşünceniz nedir?’ sorusu üzerine Özyiğit, “Sivil toplum kuruluşları ve meslek odalarının görüşlerini almadan kentsel dönüşüm yapmak gibi bir niyetimiz yok. Bunlardan daha önemlisi sizlerin görüşleridir. Sizler nasıl bir yerde yaşamak istiyorsanız biz buna saygı duyarız.  ‘biz burada oturmak istiyoruz’ derseniz biz buna saygı duyarız. Bizim yönetişim anlayışımız tabandan yukarıya doğrudur.  Kentsel dönüşüm konusunda sizleri bilgilendireceğiz eğer vatandaşlarımız istemiyorsa gerçekleştirmeyeceğiz. Ancak binanın çökme riski gibi bir sorunu varsa bunu da anlatacağız. ‘Kenti birlikte yöneteceğiz’ anlayışını her konuda olduğu gibi kentsel dönüşüm konusunda da sergileyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Bir soru üzerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Ezana tahammülleri olmayanlara karşı seçime gidiyoruz’sözlerini de değerlendiren Özyiğit,“Gecenin saat 10:00’unda ne ezanı okunur? Akşam ezanı desen değil. Yatsı namazı desen değil. Kadınlar o saatte eylem yapıyorlar. İnşaatı süren bir camiden o saatte ezan okunuyor.  Neymiş kadınlar slogan atmış.  Olay bu kadar basit değil ki. San ki din bunların tekelinde. İnsanları bölerek yönetmek istiyorlar. Artık bunlara karnımız tok. Neden ? Çünkü karnımız aç. İnsanlar kuyruktalar. Az önce Pazar ziyaretinden geldik. İnsanlar alışveriş yapamıyorlar. ‘Daha önce 70 lirayla çantamı doldurabiliyordum’ diyen vatandaşımız, ‘bu gün çantamın 3’te birini zor dolduruyorum’ diyor.   Üreticiye soruyorsun, ’50 liraya alıyordum gübrenin torbasını, şimdi 200 lira oldu’ diyor. Şimdi birilerini terörist ilan etmekle, birilerini vatan haini ilan etmekle rakamlar geriye düşmüyor. Verilmesi gereken mesaj şu, ‘sen bu ülkeyi doğru yönetemiyorsun dolayısıyla ülke doğru yere gitmiyor’. Bu mesajı vermek için önümüze konulan ilk sandık yerel seçimler sandığıdır. Bu seçim onların beka sorunudur ülkenin beka sorunu değildir. Ülkenin geldiği durum ortada dolayısıyla bizim yapmamız gereken duyarlı davranmaktır. Bu konuda hepimize ciddi görevler düşmektedir. Örneğin aramızda Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Serdal Kuyucuoğlu ve Yenişehir Belediye Başkan aday adayı Önal Özdemir bulunmaktadır. Çok iyi biliyorum ki bizlerin yerine Kuyucuoğlu ve Özdemir aday olsaydı bu görevi layıkıyla yerine getire bileceklerdi. Ülkenin böyle bir dönemden geçerken çalışmalarımıza katılıp bizlere destek verdikleri için kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  abdullah özyiğit, yenişehir, chp

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA