29 Mart 2024 Cuma

11:39   YEREL SEÇİMLER İÇİN SON 2 GÜN... SANDIK GÜVENLİĞİNİ 594 BİNE YAKIN PERSONEL SAĞLAYACAK   10:04   VAHAP SEÇER: “1 NİSAN`DAN SONRA DA GÖREVİMİZE DEVAM EDECEĞİZ”   09:23   VAHAP SEÇER, OTOMOTİV ÇALIŞANLARI İLE İFTAR YAPTI   09:20   VAHAP SEÇER`DEN TOROSLAR VE AKDENİZ`DE OTOBÜS TURU   09:10   VAHAP SEÇER, MERSİN İLİ ARI YETİŞTİRİCİLERİ BİRLİĞİ`Nİ ZİYARET ETTİ   18:09   VAHAP SEÇER, MERSİN ESOB`U ZİYARET ETTİ: “GÖREVE GELDİĞİMİZ GÜNDEN İTİBAREN ESNAFLA İYİ İLİŞKİLER İÇERİSİNDE OLDUK”   16:48   ÖZGÜR ÖZEL, ORTACA`DA: "FESTİVALLERİ, KONSERLERİ YASAKLAYAN, NE YİYECEĞİNE NE GİYECEĞİNE KARIŞAN BU ANLAYIŞA KARŞI GENÇLERİN YANINDA VE ARKASINDAYIZ. BÜTÜN GENÇLERİ SANDIĞA BEKLİYORUZ"   16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:07   DEM PARTİ EŞ GENEL BAŞKANI TUNCER BAKIRHAN: "KÜRT OLANLAR MECLİS`TE KÜRT HALKI İÇİN MÜCADELE EDENLERDİR"   15:41   YARGITAY`DA BAŞKANLIK SEÇİMİ YEREL SEÇİM SONRASINA KALDI: SEÇİME 1 NİSAN`DA DEVAM EDİLECEK   15:23   ÖĞRENCİLERE "SEÇİM" TATİLİ: 1 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL   14:25   ÖZGÜR ÖZEL: “YERLİKAYA, SOYLU GİBİ MAKAMIN AĞIRLIĞINI TAŞIYAMAYACAK İŞLER YAPMIYORDU. BU YAPTIKLARI O İMAJINA ÇOK TERS”   13:47   YARGITAY 4. GÜNDE DE BAŞKANINI SEÇEMEDİ   13:37   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ ÇALIŞMASI İLE SAYA PARK KAVŞAĞI TRAFİĞİ HAT SAYESİNDE RAHATLADI   12:51   VAHAP SEÇER: “VATANDAŞA HİZMET ETMENİN SONUÇLARINI TÜM TÜRKİYE’YE GÖSTERECEĞİZ”   12:40   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUNCER, HER KOŞULDA GENÇLERİN VE EĞİTİMCİLERİN YANINDA OLACAĞINI VURGULADI   12:36   CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK İÇİN DESTEK İSTEDİ   11:37   YEREL SEÇİMLERE 3 GÜN KALDI... SEÇMEN OYUNU NASIL KULLANACAK?   11:03   TGC: GAZETECİLER SEÇİM SONUÇLARINA ENGELSİZ ULAŞABİLMELİ, İNTERNET KESİNTİSİ OLMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINMALI  
 
     
   

Bu Pazarımızı Seçime Ayıralım


CHP Yenişehir Belediye Başkan adayı Abdullah Özyiğit, “Pazar günü bütün dostlarımızın, arkadaşlarımızın sandığa gitmesini sağlayalım. Sandıklar açılırken oy kullandığımız okullara gitmeniz, oradaki görevli arkadaşlarımıza moral olur. Onun için bu pazarımızı seçime ayıralım” dedi.

 

Tarih : 30 Mart 2019 Cumartesi 11:32   Okunma : 1313

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yenişehir Belediye Başkan adayı Abdullah Özyiğit, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Sabahın erken saatlerinde başladığı seçim çalışmaları kapsamında Özyiğit, Akyürek Makinaİmalat Fabrikasını ziyaret etti. Referandum döneminde il başkanlığı görevini yürüttüğünü anımsatan Özyiğit, o dönemde Mezitli Belediye Başkanı ve eski milletvekillerinden Vahap Seçer ile birlikte Akyürek Makina İmalat Fabrikasına geldiklerini ve ‘Hayır’ oyu istediklerini anlattı. O dönem oy istemeye gelen üçlünün bugün Belediye Başkan adayları olduğunu ifade eden Özyiğit, kendisi ve Mezitli Belediye Başkan adayı Neşet Tarhan ile Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer için oy istedi.    

Daha sonra sırasıyla İkinci Bahar Emekli Evi, Barboros Mahallesi Semt Pazarı, Dumlupınar ve Aydınlıkevler Mahallelerinde site toplantıları yapan Abdullah Özyiğit, yaptığı konuşmalarda yerel seçimleri yeni bir başlangıç fırsatı olarak gördüklerini söyledi.

yen Abdullah Özyiğit,  “Bu ülkede yeni bir başlangıca ihtiyaç var. Bu yeni başlangıcın ilk adımı Pazar günü atılacak. Beka sorunu diyorlar ya, yazlık sarayları, kışlık sarayları, uçan sarayları olanlar için beka sorunu. Ama bu ülkenin birliğinin, beraberliğinin, bu ülkede güzel şeyler olmasının başlangıcı. Bu ülkede açlığın, yokluğun, yoksulluğun ortadan kaldırılmasının başlangıcı. Sandıktan çok ciddi bir mesaj vermek gerekiyor” diye konuştu.

İktidar partisinin ve ortağının seçim için devletin tüm olanaklarını kullandığını, buna rağmen seçmeni etkilemekte zorlandığını ifade eden Özyiğit,  “Seçim için devletin tüm güçlerini kullanıyorlar. Ama bunlar da yetmediği için yalanlar söylüyorlar. Halk ekmek kulübelerinde çalışan herkesi örgütlemişler, CHP’li Vahap Seçer Büyükşehir Belediye Başkanı olursa halk ekmek kapatılacak, siz de ucuz ekmek alamayacaksınız diyorlar. Vahap Seçer hangi partiden geliyor? CHP’den. Sosyal demokrat bir partinin halkın çıkarını değil sermayenin çıkarını gözetmesi düşünülebilir mi? İnsanların zekasıyla dalga geçmeleri kabul edilebilir değil” dedi.

Ekonomik krizin derinleştiğini, hayat pahalılığının artığını ifade eden Abdullah Özyiğit, “Bunun sorumlusunun kim olduğunu halka anlatmalıyız. Pazar günü bütün dostlarımızın, arkadaşlarımızın sandığa gitmesini sağlayalım. CHP örgütleri olarak biz sandıklara sahip çıkacağız ama bunların bu konudaki marifetine akıl sır ermez. Bu seçimde karşımıza neyi çıkaracaklarını bilmiyoruz. O nedenle sandıklar açılırken oy kullandığımız okullara gitmemiz oradaki görevli arkadaşlarımıza moral olur. Onun için bu pazarımızı seçime ayıralım” ifadelerini kullandı.

Akşam saatlerindeyse Özyiğit, Sivrialan Mersin Oluşumu tarafından düzenlenen Aşık Veysel’in 46. ölüm yıl dönüm anmasına katıldı. Özyiğit, son olarak Limonluk Mahallesi’nde ev ziyaretinde bulundu.

Paylaş :
Etiketler :  abdullah özyiğit, yenişehir, chp

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA