29 Mart 2024 Cuma

09:20   VAHAP SEÇER`DEN TOROSLAR VE AKDENİZ`DE OTOBÜS TURU   18:09   VAHAP SEÇER, MERSİN ESOB`U ZİYARET ETTİ: “GÖREVE GELDİĞİMİZ GÜNDEN İTİBAREN ESNAFLA İYİ İLİŞKİLER İÇERİSİNDE OLDUK”   16:48   ÖZGÜR ÖZEL, ORTACA`DA: "FESTİVALLERİ, KONSERLERİ YASAKLAYAN, NE YİYECEĞİNE NE GİYECEĞİNE KARIŞAN BU ANLAYIŞA KARŞI GENÇLERİN YANINDA VE ARKASINDAYIZ. BÜTÜN GENÇLERİ SANDIĞA BEKLİYORUZ"   16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:07   DEM PARTİ EŞ GENEL BAŞKANI TUNCER BAKIRHAN: "KÜRT OLANLAR MECLİS`TE KÜRT HALKI İÇİN MÜCADELE EDENLERDİR"   15:41   YARGITAY`DA BAŞKANLIK SEÇİMİ YEREL SEÇİM SONRASINA KALDI: SEÇİME 1 NİSAN`DA DEVAM EDİLECEK   15:23   ÖĞRENCİLERE "SEÇİM" TATİLİ: 1 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL   14:25   ÖZGÜR ÖZEL: “YERLİKAYA, SOYLU GİBİ MAKAMIN AĞIRLIĞINI TAŞIYAMAYACAK İŞLER YAPMIYORDU. BU YAPTIKLARI O İMAJINA ÇOK TERS”   13:47   YARGITAY 4. GÜNDE DE BAŞKANINI SEÇEMEDİ   13:37   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ ÇALIŞMASI İLE SAYA PARK KAVŞAĞI TRAFİĞİ HAT SAYESİNDE RAHATLADI   12:51   VAHAP SEÇER: “VATANDAŞA HİZMET ETMENİN SONUÇLARINI TÜM TÜRKİYE’YE GÖSTERECEĞİZ”   12:40   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUNCER, HER KOŞULDA GENÇLERİN VE EĞİTİMCİLERİN YANINDA OLACAĞINI VURGULADI   12:36   CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK İÇİN DESTEK İSTEDİ   11:37   YEREL SEÇİMLERE 3 GÜN KALDI... SEÇMEN OYUNU NASIL KULLANACAK?   11:03   TGC: GAZETECİLER SEÇİM SONUÇLARINA ENGELSİZ ULAŞABİLMELİ, İNTERNET KESİNTİSİ OLMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINMALI   10:31   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN, ÇÖLYAK HASTALARINA DESTEĞİ RAMAZAN AYINDA DA SÜRÜYOR   09:33   LAİKLİK MECLİSİ`NDEN KURTULMUŞ`A ``LAİKLİK GÜNÜ`` TEPKİSİ: "AÇIKTIR Kİ AKP`Lİ NUMAN KURTULMUŞ LAİKLİĞİ DEĞİL, LAİKLİĞİN TASFİYE EDİLMESİNE DÖNÜK FAALİYETLERİ KORUMA DERDİNE DÜŞMÜŞTÜR"   09:14   VAHAP SEÇER, TARSUS`TA FAALİYET GÖSTEREN STK`LARLA BİR ARAYA GELDİ   09:06   SEZGİN TANRIKULU`NDAN ERDOĞAN`IN DİYARBAKIR`DAKİ SÖZLERİNE TEPKİ: DİYARBAKIR İÇİN KÜRTLER İÇİN BİR ŞEY İFADE ETMEDİ. YENİ BİR SÜREÇ BEKLEMEK, BU KONUŞMADAN SONRA DOĞRU DEĞİL  
 
     
   

Ahmet Kural’a hapis cezası


Şarkıcı Sıla Gençoğlu’nu darp etmekle suçlanan oyuncu Ahmet Kural’a 16 ay 20 gün hapis cezası verildi.

 

Tarih : 22 Nisan 2019 Pazartesi 20:20   Okunma : 1176

Şarkıcı Sıla Gençoğlu'nu darp etmekle suçlanan oyuncu Ahmet Kural'a 16 ay 20 gün hapis cezası verildi.

Adliyeye ilk olarak Kural geldi. Davaya Sıla Gençoğlu da katıldı. Davada taraflara son sözleri soruldu. Mahkeme heyeti kararını açıklamak üzere ara verdi. Şarkıcı Sıla Gençoğlu’nu darp ettiği gerekçesiyle kasten yaralama suçundan 5 yıl hapis cezası talebiyle yargılanan oyuncu Ahmet Kural, davanın ikinci duruşması için avukatıyla birlikte adliyeye geldi. Dava 09.30'da başladı. Davada hakim taraflara son sözlerini sordu.

KURAL: BEN MASUMUM

Davada son sözü sorulan Ahmet Kural son sözünde “Bana uyuşturucu kullandığım şekilde iftira atıldı. Hem bana hem de müştekiye test yapılmasını istiyordum. Kimin uyuşturucu kullanıp kullanmadığı ortaya çıkacaktır. Son olarak ise ben kimseyi darp etmedim. Tehdit etmedim. Hakaret etmedim. Masumum. Beraatimi istiyorum” dedi.
Duruşmaya, karar verilmek üzere ara verildi.

İŞTE AHMET KURAL’IN İFADESİ

Ahmet Kural avukatı Sibel Aydın: Bu mahkeme adil bir yargılama yapmamaktadır. Tek taraflı ve görgüye dayalı olmayan ve Sıla'nın tanıklarının dinlemesine rağmen bu davada bizim savunma hakkımız varken tanıklarımızı dinlemiyorsunuz ve reddini istiyoruz.

Ahmet Kural vekili Ahmet Kurtluoğlu, “mahkeme hakeminin reddini istiyoruz” red sebeplerimizi söylemeden, red sebeplerinin gerekçesini duymadan, peşin bir kararla red vermenizi anlayamıyoruz.

Avukatların tanıkları dinleme talebini reddeden hakime sinirlenen Ahmet Kural ‘Savuma hakkımı elimden alıyorsunuz’ diyerek sesini yükseltti. Ahmet Kural, kendini savunuyor… İlk sözü evden çıkarken seni bitireceğim diyen bir hanımefendi, projesine kurban oluyorum. Kariyerimin, ailemin ve kamuoyunda beni bitirmeye yönelik bir projedir. İtibarımı kariyerimi ve mesleğimi lekelediği iftirasını kanıtlamak için hem kendisinden hem de benden uyuşturucu testi istiyorum. Ailemin evine geldiğinde uyuşturucu etkisi altındaydı.

CEZASI ERTELENDİ

Ahmet Kural’a, tehditten 7 ay 15 gün, yaralamadan 5 ay, hakaret suçunda 4 ay 5 gün hapis cezası verildi. Ceza ertelendi.

DURUŞMA SONRASI SILA’NIN AVUKATI KONUŞTU

Duruşma sonrası konuşan Sıla’nın avukatı şu ifadeleri kullandı “Karar sonrası açıklama yapan Sıla Gençoğlu’nun avukatı menfur bir hadise yaşandı. Hukuk yollarına başvurduk. Kural hakkında şikayetçi olduk. Bugün yargı son noktayı koydu. Kural’ın kasten yaralama, hakaret ve tehdit suçundan mahkum etti. Sanığa 16 yıl 20 gün ceza verdi. Bu hapis cezasının ertelenmesine karar verdi. Uyuşturucudan almış olduğu 10 aylık hapis cezası da uygulanacak. Bu süreçte algı operasyonları ve manipülasyonlar yapıldı. Bir haber bültenine video sunuldu. Adli Tıp Kurumu raporu var dendi. Parayla alınan özel bir rapordu. Adli Tıp Kurumu başkanı bile resmi bir açıklama yaptı. Bazı basın kuruluşları bu manipilasyonlara alet oldular. Mahkeme karar verdiği için Sıla hanım konuşacak. Adil yargılamayı engellemeye çalıştılar ama Yüce Türk adaleti tecelli etti”

SILA'DAN AÇIKLAMA

Adliye çıkışı konuşan Sıla ise "Mutluyum. Adalete teşekkür ediyorum. Bu pozisyona düşebilecek bütün kadınlar için güven verici. Zor bir dönemdi. Bunun iddia olduğu söylendi, iftiralara uğradım. Ne kadar kuvvetli de olsanız, kolay değil sağlam kalmak. Bugün adalet beni yüreklendirdi. Susmak iyi bir fikir değil. Herkesten cesur ve yürekli olmalarını istiyorum. Yargının adil olduğu kanaatindeyim" ifadelerini kullandı. 

Paylaş :
Etiketler :  ŞARKICI SILA GENÇOĞLU, AHMET KURAL, ADLİ TIP KURULU

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA