25 Nisan 2024 Perşembe

16:40   YENİŞEHİR BELEDİYESİ KAÇAK PEYNİR İMALATHANESİNİ MÜHÜRLEDİ   15:51   GÖKHAN GÜNAYDIN ÇORLU TREN FACİASI DAVASINDA ÜST DÜZEY YÖNETİCİLERE CEZA VERİLMEMESİNE TEPKİ GÖSTERDİ   14:47   EMİR CAN İĞREK`TEN MEZİTLİ 33 SPOR`A TAM DESTEK   13:05   AKDENİZ BELEDİYESİ’NDEN VATANDAŞLARA VERGİ HATIRLATMASI   12:56   GÜLCAN KIŞ: HER 100 ÇOCUKTAN 20’Sİ ÇALIŞIYOR   12:56   ÇORLU DAVASI KARARINDAN SONRA AİLELER: YÜREĞİMİZE SU SERPİLDİ AMA BU DAVA BURADA BİTMEZ. 35 KAMU İHALESİ ALIP PARASINA PARA KATANLARI DA CEZAEVİNE GÖNDERMEDEN RAHAT ETMEYECEĞİZ   12:25   ÇORLU TREN KAZASI DAVASI... ÖZGÜR ÖZEL: “BU BAŞARI, DAYANIŞMA GÖSTERENLERİNDİR. BUNDAN SONRA HEP BERABER OLACAĞIZ”   12:02   ÇORLU DAVASI`NDA HAPİS CEZASI VERİLEN TCDD YÖNETİCİSİ 4 SANIK TUTUKLANDI   11:08   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ, MAKBULE VE MEHMET ÇİFTİNİN İSTEĞİNE KAYITSIZ KALMADI   10:47   AKP`DEN CHP`YE GEÇEN TAŞOVA BELEDİYESİ`NİN BORCU BELEDİYE BİNASINA ASILDI: 32 MİLYON 715 BİN 775 LİRA   10:33   AKP`DEN DEM PARTİ`YE GEÇEN KARAKOÇAN BELEDİYESİ`NİN 88 MİLYON TL BORCU OLDUĞU AÇIKLANDI   10:15   ODTÜ ÖĞRENCİLERİNİN REKTÖRLÜK ÖNÜNDEKİ OTURMA EYLEMİNE ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKANI GÜNER`DEN DESTEK   10:13   GAMZE AKKUŞ İLGEZDİ: "YOKSULLUK GİRDABI ÇOCUKLARIMIZI EĞİTİMDEN KOPARIYOR"   10:11   ÖZGÜR ÖZEL`DEN ÇORLU DAVASI ÖNCESİ AÇIKLAMA: “ÖLENLERİ SUÇLU, SUÇLULARI MASUM GÖSTEREN BİR KARARA KİMSE YELTENMESİN"   10:01   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, FİZİKSEL YETERLİLİK KURSLARIYLA GENÇLERİ SINAVA HAZIRLIYOR    09:25   TARSUS`TA “SANAT GÜZELLEŞTİRİR" KARMA RESİM SERGİSİ   09:23   İSİAS OTEL DAVASI... ACILI BABADAN MAHKEME HEYETİNE ÇAĞRI: "DEVLET GÖREVLİLERİNİN DE BU DAVA DOSYASINA DAHİL EDİLMESİ GEREKİR"   23:21   DENİZ YAVUZYILMAZ: "KUVEYTTÜRK`TE YÖNETİM KURULU ÜYESİ DE OLAN KÜLTÜR VE TURİZM BAKAN YARDIMCISI ALPASLAN`IN TOPLAM MAAŞI 801 BİN TL"   21:29   GEZİ İÇİN ADALET NÖBETİ`NİN İKİNCİ YIL DÖNÜMÜNDE İZMİR`DEN ADALET ÇAĞRISI: "HUKUKSUZLUĞA SON VERİN"   20:21   İYİ PARTİ`NİN 5 OLAĞANÜSTÜ KURULTAYI`NA DELEGELER, İL VE İLÇE YÖNETİCİLERİ İLE ESKİ MİLLETVEKİLLERİ DIŞINDA KATILIMCI ALINMAYACAK  
 
     
   

Yeşilboğaz:“Nefret Tohumlarının Yeşermesine İzin Vermeyeceğiz !”


Mersin Barosu Başkanı Av. Bilgin Yeşilboğaz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na Ankara’nın Çubuk ilçesinde Şehit Er Yener Kırıkcı’nın cenazesinde yapılan alçakça fiili saldırıyı lanetleyerek, provokasyonu gerçekleştirenlerin ve azmettiricilerinin yargı önünde hesap vermesi gerektiğini söyledi.

 

Tarih : 22 Nisan 2019 Pazartesi 20:51   Okunma : 961

Mersin Barosu Başkanı Av. Bilgin Yeşilboğaz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na Ankara’nın Çubuk ilçesinde Şehit Er Yener Kırıkcı’nın cenazesinde yapılan alçakça fiili saldırıyı lanetleyerek, provokasyonu gerçekleştirenlerin ve azmettiricilerinin yargı önünde hesap vermesi gerektiğini söyledi. Nefret tohumlarının yeşermesine izin vermeyeceklerini vurgulayan Yeşilboğaz, “Ülkemizi yönetenler, hırs ve nefretten kendisini arındırmalı” dedi.

Baro Başkanı Av. Bilgin Yeşilboğaz açıklamasında, “CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan bu saldırı; insanlığın uyanmasından korkan, vahşi bir hırsa boğulan kişilerce planlanan, organize bir saldırıdır. Bu saldırı, demokrasiye, barışa, ülkemizin iç huzuruna yapılan bir saldırıdır. Seçim öncesi siyasi iktidarın kullandığı ayrıştırıcı ve ötekileştirici dil, bu tür saldırıları doğurmuştur. Şehit cenazesinde gerçekleşen bu saldırıda, şehidimize ve acılı ailesine bile saygının gösterilmemesi olayın başka bir vahim boyutudur.

“ÜLKEMİZİ YÖNETENLER, HIRS VE NEFRETTEN KENDİSİNİ ARINDIRMALI”

Faşist zihniyetlerin nefret politikası sonucunda ekilen nefret tohumlarının yeşermesine toplumumuz müsaade etmeyecektir. Sevgisiz toplum yaratmak isteyen egemenler bilmelidir ki; barışı, kardeşliği, hoşgörüyü, sevgiyi, adaleti ve demokrasiyi kendine şiar edinmiş olan toplumumuzu nefret çemberlerine alamayacaktır. Halkı, kin ve nefret söylemine sevk edenler kaybetmeye mahkûm olacaklardır.
Ülkemizin içinden geçtiği bu zor günlerde birlik ve beraberliğe her zamankinden daha da fazla ihtiyacımız vardır.

Ülkemizi yönetenler artık hırstan, nefretten ve hoşgörüsüzlükten kendisini arındırmalı; ülkemizde barış, demokrasi, hak ve özgürlükler uğruna mücadele etmelidir.
Provokatif eylemlere karşı birlik, beraberlik içerisinde daha çok kenetlenerek, bu hain oyunları halkımızla birlikte bozacağımıza inanıyorum. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na saldırıyı gerçekleştirenlerin ve azmettiricilerinin de en kısa zamanda yargı önüne çıkarılmasını ve hak ettikleri cezaya çarptırılmasını bekliyoruz. CHP Genel Başkanı Sayın Kılıçdaroğlu’na geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” ifadesini kullandı.

 

Paylaş :
Etiketler :  BİLGİN YEŞİLBOĞAZ, MERSİN BAROSU, TBB

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA