20 Nisan 2024 Cumartesi

16:18   CHP`NİN TBMM GRUP AMİRİ BAYRAKTAR İÇİN CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ   15:22   YENİŞEHİR DÜNYA VE AVRUPA TRİATLON YARIŞLARINA HAZIR    14:53   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL BAŞKANLIĞINDA YAPILAN MYK TOPLANTISI SONA ERDİ   14:39   AYM, İZİNSİZ BİLDİRİ DAĞITAN, AFİŞ ASAN ÖĞRENCİLERE DİSİPLİN CEZASI GETİREN YÖK KANUNU MADDESİNİ İPTAL ETTİ   12:52   CHP TOKAT MİLLETVEKİLİ KADİM DURMAZ: "DEPREM KAPIMIZA DAYANDI HÂLÂ ÖNLEM YOK"   12:45   İLİÇ`TE BİR MADENCİNİN DAHA CESEDİNE ULAŞILDI   12:37   TOKAT SULUSARAY`DA YAŞANAN DEPREM YOZGAT`IN BAZI İLÇELERİNDE DE HASARA NEDEN OLDU   12:10   İZMİR`DE 4,5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   11:39   YUNANİSTAN BAŞBAKANI ALEKSIS ÇIPRAS, ÖZGÜR ÖZEL`İ ATİNA`YA DAVET ETTİ   11:08   AVUKATLAR YÜRÜYÜŞ YAPACAK, "AVUKATLAR İÇİN DE ADALET" DİYECEK   10:45   ELAZIĞLI ÜRETİCİ: "PEYNİR ALAMAYAN VATANDAŞLAR MERDİVEN ALTINDA ÜRETİLEN PEYNİRE YÖNELİYOR"   10:32   KREDİ KARTI BORÇLARI PATLAYAN VATANDAŞLARDAN İKTİDARA: "EKONOMİYİ DÜZELTMEK İÇİN SARAYDAN BAŞLA, UÇAK İNMEYEN HAVALİMANLARINDAN, GEÇİLMEYEN KÖPRÜLERDEN BAŞLA"   10:23   İZMİR`DE ATAMASI YAPILMAYAN ÖĞRETMENLERDEN ERDOĞAN`A TEPKİ   09:44   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ZABITA EKİPLERİ, YAZ SEZONUNA HAZIR   09:09   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN BİR İLK: 23 NİSAN ULUSLARARASI ÇOCUK FESTİVALİ   08:23   NACİ GÖRÜR: "ERKEN UYARI SİSTEMİ HAYAT KURTARMAZ, HAYAT KURTARACAK OLAN KENTİ DEPREME HAZIRLAMAKTIR"   01:28   TOKAT`IN SULUSARAY İLÇESİNDE 4.1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM   22:43   TOKAT SULUSARAY`DA 4.4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   20:33   ÖZGÜR ÖZEL BİLKENT ÜNİVERSİTESİ`NDE GENÇLERLE BULUŞTU: "BUGÜN BEKÂ SORUNU HER DÖRT GENÇTEN ÜÇÜNÜN BAVULLARI ZİHNİNDE TOPLAMIŞ OLMASIDIR"   16:27   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL, DİSK GENEL BAŞKANI ÇERKEZOĞLU İLE BİR ARAYA GELDİ  
 
     
   

Minik Kader Başkan Oldu


Koruyucu ailesi tarafından bağışlanan böbrek nakli ile yeniden yaşama tutunan minik Kader, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın koltuğuna oturdu. Kader, Başkanlık makamına gelen misafirleri ağırlayarak taleplerini dinledi.

 

Tarih : 24 Nisan 2019 Çarşamba 13:20   Okunma : 1047

Koruyucu ailesi tarafından bağışlanan böbrek nakli ile yeniden yaşama tutunan minik Kader, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın koltuğuna oturdu. Kader, Başkanlık makamına gelen misafirleri ağırlayarak taleplerini dinledi. Heyecanlı olduğu görülen sevimli Başkan, belediyenin çalışma sistemi hakkında bilgi alarak, vatandaşların taleplerini ilgili birimlere iletti. Daha sonra kendisi ve ailesi için Hobi Bahçesi talebinde bulunan minik Kader’in isteğini geri çevirmeyen Başkan Tarhan, Park ve Bahçeler Müdürünü arayarak, talebini yerine getirdi.

MUTLULUKLARI PEŞ PEŞE YAŞIYORUM

Babası Mustafa Boyraz’ın böbreğini vermesiyle kendisine yeni bir hayatın kapılarının açıldığını ifade eden Kader, “Başkanımız Neşet Tarhan tarafından babam Mustafa Boyraz’a ‘Yılın Babası’ unvanı verilmişti. Şimdi de bir günlüğüne de olsa Belediye başkanlığı koltuğuna oturdum. Hayatımı değiştiren mutlulukları peş peşe yaşıyorum. Şu an büyük bir mutluluk ve gurur yaşıyorum. Çünkü ilçemdeki çocukları temsil ediyorum. Burada olmak, temsili de olsa bu sorumluluğu hissetmek çok heyecan verici. Başkanımız Neşet Tarhan’a biz çocuklar için yaptıkları ve iyi bir insan olması nedeniyle teşekkür ediyorum” dedi.

MEZİTLİ’DEKİ ÇOCUKLARIMIZ HER DAİM GÜLÜP OYNAYABİLSİNLER

Kaderin yaşamındaki zorlukların yürekleri burktuğu bir dönemde tanıştıkları bilgisini veren Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan da, “Artık o günler geride kaldı. Bana ‘Canım Arkadaşım’ diye hitap eden kızımızla zaman zaman görüşüyordum. Minik Kader'in küçük hayalleri var. Biz ona sembolikte olsa bir günlüğüne Başkanlık makamını vererek bir hayalini daha gerçekleştirmiş olduk. İstiyoruz ki Mezitli’de yaşayan herkes mutlu olsun. Çocuklarımız dilediklerince gülüp oynayabilsinler. Çalışmalarımızı bu anlayışla şekillendiriyoruz” dedi.

ATATÜRK İLKE VE DEVRİMLERİNE SAHİP ÇIKAN ÇOCUKLAR YETİŞTİRECEĞİZ

Tüm Dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını da kutlayan Başkan Tarhan, “Dünyanın en güzel ve en anlamlı bayramını coşkuyla kutluyor olmaktan dolayı gururluyuz. Türkiye’nin değerlerine, Atatürk İlke ve Devrimlerine sahip çıkmanın her Türk vatandaşının görevi olduğunu bilerek büyük bedeller ödenerek gerçekleştirilen bu kazanımlardan asla vazgeçmemeliyiz. Çocuklarımızı yetiştirirken, ülkesini seven çağdaş ve demokratik değerlere saygılı bireyler olmaları için özen göstermeliyiz. Tüm dünya çocuklarının bayramı kutlu olsun” diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  neşet tarhan, mezitli belediyesi, chp

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA