18 Nisan 2024 Perşembe

16:27   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL, DİSK GENEL BAŞKANI ÇERKEZOĞLU İLE BİR ARAYA GELDİ   16:21   AKP`DEN CHP`YE GEÇEN ELBİSTAN BELEDİYESİ`NİN BORCU AÇIKLANDI   15:45   ÖZGÜR ÖZEL`DEN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN`A SESLENDİ   15:20   ÖZGÜR ÖZEL: ``VİZE SERBESTİSİNİN ÖNÜNDEKİ ÜÇ ENGELİ AŞMAK, CHP İKTİDARINDA 15 GÜNLÜK İŞTİR"   15:04   CHP`Lİ ÜÇ BELEDİYE DAHA BORÇ AÇIKLADI   14:36   MERSİN GAZETECİLER CEMİYETİ YÖNETİMİ, AKDENİZ BELEDİYESİ’Nİ ZİYARET ETTİ   14:31   TOROSLAR BELEDİYESİ’NDEN YOLLARA YENİ DOKUNUŞ   14:24   ÖZGÜR ÖZEL, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMEYE İLİŞKİN KONUŞTU   13:08   TURİST REHBERLERİ YANLIŞTAN DÖNÜLMESİNİ BEKLİYOR   12:54   ŞIRNAK`TA 2 YIL ÖNCE BOŞANDIĞI EŞİ MİHRİBAN ALTÜRK`Ü ÖLDÜREN METİN ŞENGİL`E VERİLEN HAPİS CEZASINDA İNDİRİM   12:49   CHP`NİN YENİ GRUP BAŞKANVEKİLİ MURAT EMİR OLDU   12:26   ANAYASA MAHKEMESİ`NDE BAŞKAN ZÜHTÜ ARSLAN`A VEDA TÖRENİ   12:17   MSB YETKİLİSİ: KÜRECİK RADARINDAN ELDE EDİLEN BİLGİLERİN NATO MÜTTEFİKİ OLMAYAN ÜLKELERLE PAYLAŞIMI SÖZ KONUSU DEĞİL   12:05   VAHAP SEÇER: “BELEDİYE TOPLUMUN HER KESİMİNE, HER TALEBİNE CEVAP VERMEK ZORUNDA”   11:56   YÖK: ULUSLARARASI ÖĞRENCİLER TÜRK VATANDAŞI ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN HERHANGİ BİR HAK KAYBINA NEDEN OLMAMAKTADIR   11:52   AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI TÜRKİYE`DE KADINA YÖNELİK ŞİDDET ARAŞTIRMASININ ÜÇÜNCÜSÜNÜ YAPACAK   11:33   UZMAN ERBAŞLARIN SÖZLEŞMESİNİN FESHİ...ANAYASA MAHKEMESİ, TAKSİRLİ SUÇLARDA SÖZLEŞMENİN FESHİNİ ÖNGÖREN YASA HÜKMÜNÜ İPTAL ETTİ   11:23   HAKKINDA 10 YIL 5 AY HAPİS CEZASI BULUNAN FEHMİ ORAL MEŞE HAVALİMANINDA YAKALANDI   11:21   DENİZ YÜCEL: "DÜNYANIN MÜLTECİ KAMPI, ÇÖP KONTEYNERİ OLDUĞUMUZ YETMEDİ, ŞİMDİ DE ÖLÜM ÜLKESİ OLDUK"   11:19   METEOROLOJİ, 13 İLDE KUVVETLİ RÜZGAR VE KISA SÜRELİ FIRTINA UYARISI YAPTI  
 
     
   

Başkan Kocamaz:Hizmette 23.yılımız.


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Tarsus Belediyesi tarafından düzenlenen “Tarsus’a Hizmette 20+3’üncü Yıldönümü Etkinliği Kutlama Resepsiyonu ve Bilgilendirme Toplantısına” katıldı. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz konuşmasında, “Ben bu toplantıları 3’ünc

 

Tarih : 29 Mart 2017 Çarşamba 08:49   Okunma : 1103

Tarsus’a Hizmette 20+3’üncü Yıldönümü Etkinliği Kutlama Resepsiyonu ve Bilgilendirme Toplantısı’na Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın yanı sıra MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Tarsus Kaymakamı Yüksel Ünal, Tarsus Garnizon Komutanı Vedat Toprak, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı, Tarsus Emniyet Müdürü Salim Çakan, MHP Mersin İl Başkanı Atsız Afşin Yılmaz, Mersin Ülkü Ocakları Başkanı Gökhan Demir, MHP Tarsus İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur ile kamu kurum ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Tarsus Belediyesi Toplantı ve Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen etkinlik saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayarak, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can’ın açılış konuşması ile devam etti.

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can konuşmasında, “Hizmette eşitlik ilkesi ile faaliyetlerimizi sürdürerek, sizlere hizmet etme çabasıyla hareket ediyoruz. Geçtiğimiz 3 yıl içerisinde farklı platformlarda sizlerle bir araya geldik. Verdiğimiz sözlerin arkasında olduğumuzu sizlere göstermeye çalışıyoruz. Belediyecilik; dokunmak, hissetmek ve aşkla sorunları çözmektir, darda kalanlara acil yardımdır. Yeni bir belediyecilik misyonu ve vizyonu geçmiş ile geleceği çağdaş bir şekilde buluşturmak ile mümkündür. Hedefimiz Tarsus’umuzu çağdaş ve yaşanabilir bir hale getirmektir. Yerel hizmetleri vatandaşa en etkili bir şekilde sunmak bizim siyasi temelimizi oluşturuyor. Üretken belediyecilik anlayışı, bütüncül yaklaşımı benimsemektir. Bizler çalışkan, adaletli ve şeffaf bir yönetim sergiliyoruz. Her zaman bize destek olan ve yanımızda bulunan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımıza da çok teşekkür ederim” dedi.

Göreve geldikleri günden itibaren 17 projeyi hayata geçirdiklerini belirten Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, toplantıda hayata geçirilen ve geçirmeyi planladıkları projeleri tanıttı.

MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek ise, “Milliyetçi Hareket Partili belediyeler her yıl halka hesap vererek yaptıklarını ve yapacaklarını gösteriyorlar. Allah'a şükür 23 yıldır da Tarsus Belediyesi sizlerin duası ve desteğiyle Milliyetçi Hareket Partililer tarafından yönetiliyor. Bu güne kadar da bizleri mahcup etmediler. Hep halkın önünü açacak projeler ortaya koydular. Tarsus'un daha da yaşanabilir bir kent olması adına daha güzel projelere imza atacaklardır. Başarılarının devamını diliyorum” şeklinde konuştu. 

“Belediyecilik vebali ağır bir görev”

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Tarsus’a Hizmette 20+3’üncü Yıldönümü Etkinliği Kutlama Resepsiyonu ve Bilgilendirme Toplantısındaki konuşmasında, “Tarsuslu hizmete doymaz, geçmişten gelen bir alışkanlığıdır. 23 yıldır Tarsus tarihin derinliklerindeki küllerinin arasından yeniden doğdu. Türkiye’de hatta dünyada adından söz edilen bir kent haline geldi. Belediyecilik hem çok zor hem de vebali ağır bir görev. Onun için belediyenin duvarına bir yazı yazdırarak, biz hizmet üretirken bizim hakkımızda dedikodu yapan ve bu vesileyle de yükümüzü alıp hafifleten herkesten Allah razı olsun demiştim. Siz gecenizi gündüzünüze katarsınız, geceniz gündüzünüz, hafta sonunuz belli olmaz ama birileri sadece dedikodu üretir. Bu mevkiler insanlarımızın duası ile hizmet üretiyor. İşimiz kolay değil zordu ama biz hep zor işlere talip olduk. 1994 yılında yola çıkarken zoru hemen imkânsızı da zamanla başarırız demiştik. Biz vatandaşa verdiğimiz sözün sonuna kadar takipçisi olur, arkasında yer alırız. Tarsus bağrında Bereket Peygamberini barındırıyor, bu yüzden çok şanslı bir kent. Allah’a gece gündüz dua ediyorum bu kentte doğup, büyüyüp, yine bu kente hizmet edebildiğim için” diye ifade etti.

“Bu topraklardan hain çıkmaz”

Tarsus’a hizmete başladıkları gün ile kentin bugün kıyaslanmayacak bir noktaya geldiğini ifade eden Başkan Kocamaz, “1994 öncesinde biz yola çıkarken kimse bizlere şans vermiyordu. Tarsus’ta bu güne kadar Türk Milliyetçileri hiç görev almamış, kent değişik siyasi partiler tarafından yönetilmiş. Biz bu belediyeyi toparlayıp farkımızı vatandaşımıza gösterelim istedik. Çok şükür ki bayrağına ve vatanına bağlı bu topraklardan hain çıkmıyor. Herkes hizmet olmasa da olur, Allah devlete zeval vermesin diyor. Bugün 20 yıldır Tarsus’ta olduğu gibi Mersin’de de 3 yıldır alnımız açık dolaşıyoruz. Yolsuz ve susuz köy bırakmayacağız dedik. Ama Allah’ın takdiri geçen yıl bir kuraklık oldu susuzluk çekildi köylerde, bu yıl da yıllardır görülmedik bir kar ve sel felaketi yaşadık. Bunlar da inşallah çözülecek. Mersin ayağa kalkacak. Ben 20 yıldır Tarsus’ta da aynı baktım şimdi de aynı bakıyorum, genel ve yerel ayrımı yapmıyorum hiçbir zaman. İkisi de birbirinin eksikliğini tamamlar” şeklinde konuştu.

“Bu toplantıları hesap verme günü olarak değerlendiriyorum”

Geçmişini bilmeyen milletlerin coğrafyasını başkalarının çizdiğinin ve Türk Milleti olarak bunu başkalarına çizdirmeyeceklerinin vurgusunu yapan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, “Geçmişe sahip çıkarak, çağın gereklerini de yerine getirerek insanlarımızın hayatlarını kolaylaştıracağız. Gelecek nesillere daha müreffeh kentleri devredeceğiz. Tarsus halkı 4 dönemden sonra yine bizimle beraber bu yolu yürüyen bir arkadaşımıza görevi verdi. Birbirimizin eksiğini tamamlayarak hizmetlerimize devam ediyoruz. Tarsus’un her tarafı şu an asfalt. Yaklaşık 350 bin ton asfalt kullanmışız. 30 Mart günü Mersin’de 3 yılın hesabını Mersinliye verdikten sonra Tarsus’ta dolaşıp bu hesabı vereceğiz. Ben bu toplantıları 3’üncü yıl kutlamasından daha çok hesap verme günü olarak değerlendiriyorum. Bu bir yarış ve çıtayı yükseltemezsen geride kaldınız demektir. Çıtayı biz Tarsus’ta kaldığımız 20 yıllık süre içerisinde hep yükselttik ve çıtanın hep yükselmesinden dolayı gözümüzün arkamızda kalmamasından mutluluk duyuyorum. Şevket Başkan’a Tarsus’a verdiği hizmetler için teşekkür ediyorum” dedi.

Bir ve bütün olunmalı

Ülkenin birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğunu sözlerine ekleyen Başkan Kocamaz, “15 Temmuz gecesini Allah bu millete bir daha yaşatmasın. O gecede bu milletin birliğine ve demokrasisine kastedildi. Dış güçlere karşı uyanık olmak mecburiyetindeyiz. Türkiye Cumhuriyeti sadece dış dünyada değil kendi içerisinde de bölücü örgütlerin hedefi konumuzda. Birlik ve bütünlük olması lazım. 16 Nisan’da karar ne çıkarsa çıksın biz bu topraklarda birlikte yaşayacağız” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can tarafından Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’a çiçek ve hediye takdim edildi.

Paylaş :
Etiketler :  mersin büyükşehir belediyesi, tarsus belediyesi, şevket can, mhp, hayır.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA