28 Mart 2024 Perşembe

15:23   ÖĞRENCİLERE "SEÇİM" TATİLİ: 1 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL   13:37   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ ÇALIŞMASI İLE SAYA PARK KAVŞAĞI TRAFİĞİ HAT SAYESİNDE RAHATLADI   12:51   VAHAP SEÇER: “VATANDAŞA HİZMET ETMENİN SONUÇLARINI TÜM TÜRKİYE’YE GÖSTERECEĞİZ”   12:40   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUNCER, HER KOŞULDA GENÇLERİN VE EĞİTİMCİLERİN YANINDA OLACAĞINI VURGULADI   12:36   CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK İÇİN DESTEK İSTEDİ   11:37   YEREL SEÇİMLERE 3 GÜN KALDI... SEÇMEN OYUNU NASIL KULLANACAK?   11:03   TGC: GAZETECİLER SEÇİM SONUÇLARINA ENGELSİZ ULAŞABİLMELİ, İNTERNET KESİNTİSİ OLMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINMALI   10:31   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN, ÇÖLYAK HASTALARINA DESTEĞİ RAMAZAN AYINDA DA SÜRÜYOR   09:33   LAİKLİK MECLİSİ`NDEN KURTULMUŞ`A ``LAİKLİK GÜNÜ`` TEPKİSİ: "AÇIKTIR Kİ AKP`Lİ NUMAN KURTULMUŞ LAİKLİĞİ DEĞİL, LAİKLİĞİN TASFİYE EDİLMESİNE DÖNÜK FAALİYETLERİ KORUMA DERDİNE DÜŞMÜŞTÜR"   09:14   VAHAP SEÇER, TARSUS`TA FAALİYET GÖSTEREN STK`LARLA BİR ARAYA GELDİ   09:06   SEZGİN TANRIKULU`NDAN ERDOĞAN`IN DİYARBAKIR`DAKİ SÖZLERİNE TEPKİ: DİYARBAKIR İÇİN KÜRTLER İÇİN BİR ŞEY İFADE ETMEDİ. YENİ BİR SÜREÇ BEKLEMEK, BU KONUŞMADAN SONRA DOĞRU DEĞİL   01:25   YSK`NIN MAHALLİ İDARELER ARA SEÇİMİNE İLİŞKİN KARARI RESMİ GAZETE`DE YAYIMLANDI   21:03   YAVAŞ`TAN ALTINOK`A: "KIZIM 32 YIL SÜRECEK KREDİ ÇEKİP EV ALDI. ALNININ TERİNİ YİYOR, EMEĞİNİN HAKKINI ALIYOR"   20:43   İZMİR KADIN PLATFORMU: “ÖLDÜRÜLEN HER KIZ KARDEŞİMİZ İÇİN SOKAKLARI DOLDURMAYA DEVAM EDECEĞİZ”   20:40   ÖZGÜR ÖZEL: “SARIYER`E AKP KORKUSU YAŞATANLARI SON KEZ UYARIYORUM. OKTAY AKSU`DA BİRLEŞELİM. KORKULU RÜYA GÖRMEYELİM”   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ   16:57   SOSYAL MEDYA ÜNLÜSÜ ``JAHREİN``, KILIÇDAROĞLU`NA TAZMİNAT ÖDEYECEK... KILIÇDAROĞLU`NUN AVUKATI ÇELİK: MİKTAR YÖNÜNDEN KARARA İTİRAZ EDECEĞİZ   16:50   SERDAR SOYDAN: MERSİN HALKI ARTIK DEĞİŞİM İSTİYOR, HİZMET İSTİYOR   16:05   (2) ÖZGÜR ÖZEL: ESENYURT VE TÜRKİYE İTTİFAKI HEPİNİZİ MAHCUP EDECEK. BİZİM BİRLİKTELİĞİMİZ BİRİLERİNİ RAHATSIZ ETMİŞ, BİR SÜRÜ YALAN ATIYORLAR  
 
     
   

Mezitlililer İlk İftarını Başkan Tarhan’la Birlikte Açtı


Mezitli Belediyesi, Ramazan ayı ilk iftar yemeğini Davultepe 75. Yıl Mahallesi’nde verdi. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın yanı sıra çok sayıda vatandaşın katıldığı iftar programı, aynı yerde 10 gün boyunca devam edecek.

 

Tarih : 8 Mayıs 2019 Çarşamba 01:24   Okunma : 1177

Mezitli Belediyesi’nin mahallelerde düzenlediği iftar programı devam ediyor. Bu kapsamda Davultepe 75. Yıl Mahallesi’nde verilen iftar yemeği, Davultepe gönüllüevi karşısındaki alanda organize edildi. İftar yemeğine katılan Mezitli Belediye Başkanı Tarhan, vatandaşlarla birlikte kuyruğa girerek iftarını açtı. Ezanın okunmasıyla orucunu açan vatandaşlar, 3 farklı yemek ve tatlıdan oluşan iftar menüsü ile iftarlarını açtı.

75. Yıl Mahallesi’nde kurulan 750 kişinin iftar açmasını sağlayan çadır 10 gün boyunca bölgede yaşayan vatandaşlara hizmet verecek. Daha sonra 10 gün Tece’de kurulacak iftar çadırı, son olarak ta Kuyuluk bölgesinde oturan vatandaşlarla buluşacak.

İftardan sonra vatandaşlarla bir araya gelerek mini bir halk günü de gerçekleştiren Başkan Tarhan, İftar programının vatandaşlarla buluşmak için vesile olduğunu söyledi.

Başkan Tarhan, “Her yıl olduğu gibi belediye olarak İftar yemeği veriyoruz. Ramazan ayı, halkımız arasındaki birliğin, beraberliğin ve dayanışmanın simgesi ve sembolü olmuştur. Zaten biz inanç olarak halkımız arasındaki birlik beraberlikten yana olan insanlarız. Ramazan ayı da buna bir vesile olmuştur. Geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da iftar soframızda halkla buluşuyoruz. Oruç tutsun tutmasın iftar çadırları birliğin ve hoşgörünün semboldür. Umarım bu birlik diğer zamanlara da yansır” dedi.

Bunun dışında Mezitli Belediyesi Aşevinin her gün yoksul vatandaşların evine kadar yemek götürmeye devam ettiğinin altını çizen Başkan Tarhan, “Biz sadece Ramazan ayında değil yılın tüm günlerinde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza sıcak yemek ulaştırmaya çalışıyoruz. Her gün 500’ü aşkın vatandaşımızın evine kimse görmeden,  sıcak yemek ulaştırıyoruz” şeklinde konuştu.

İftar sofralarının Ramazan ayının ruhuna uygun olarak birlik ve beraberlik buluşması haline geldiğini ifade eden Başkan Tarhan, “Ayrıca kurulan iftar sofralarına elimden geldiğince katılmaya çalışıyorum. Çünkü iftar sofraları vatandaşlarla diyalog kurabileceğimiz, sorun ve sıkıntılarını dinleyebileceğimiz tarafsız bir arena bizim için. Doğrudan halkımızla iletişim kurma şansımız oluyor. Bu vesile ile bize ulaşamayan vatandaşlarımızın dertlerini ilk ağızdan dinleyebilmek için bir fırsat iftar çadırlarımız. Çadırımız 10 gün boyunca burada kurulu olacak. Daha sonraki hafta ise Tece’de bir mahallede en son da Kuyuluk bölgesinde iftar soframız kurulacak” diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  MEZİTLİ BELEDİESİ, NEŞET TARHAN, DAVULTEPE 75.YIL MAHALLESİ, İFTAR YEMEĞİ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA