28 Mart 2024 Perşembe

15:23   ÖĞRENCİLERE "SEÇİM" TATİLİ: 1 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL   13:37   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ ÇALIŞMASI İLE SAYA PARK KAVŞAĞI TRAFİĞİ HAT SAYESİNDE RAHATLADI   12:51   VAHAP SEÇER: “VATANDAŞA HİZMET ETMENİN SONUÇLARINI TÜM TÜRKİYE’YE GÖSTERECEĞİZ”   12:40   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUNCER, HER KOŞULDA GENÇLERİN VE EĞİTİMCİLERİN YANINDA OLACAĞINI VURGULADI   12:36   CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK İÇİN DESTEK İSTEDİ   11:37   YEREL SEÇİMLERE 3 GÜN KALDI... SEÇMEN OYUNU NASIL KULLANACAK?   11:03   TGC: GAZETECİLER SEÇİM SONUÇLARINA ENGELSİZ ULAŞABİLMELİ, İNTERNET KESİNTİSİ OLMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINMALI   10:31   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN, ÇÖLYAK HASTALARINA DESTEĞİ RAMAZAN AYINDA DA SÜRÜYOR   09:33   LAİKLİK MECLİSİ`NDEN KURTULMUŞ`A ``LAİKLİK GÜNÜ`` TEPKİSİ: "AÇIKTIR Kİ AKP`Lİ NUMAN KURTULMUŞ LAİKLİĞİ DEĞİL, LAİKLİĞİN TASFİYE EDİLMESİNE DÖNÜK FAALİYETLERİ KORUMA DERDİNE DÜŞMÜŞTÜR"   09:14   VAHAP SEÇER, TARSUS`TA FAALİYET GÖSTEREN STK`LARLA BİR ARAYA GELDİ   09:06   SEZGİN TANRIKULU`NDAN ERDOĞAN`IN DİYARBAKIR`DAKİ SÖZLERİNE TEPKİ: DİYARBAKIR İÇİN KÜRTLER İÇİN BİR ŞEY İFADE ETMEDİ. YENİ BİR SÜREÇ BEKLEMEK, BU KONUŞMADAN SONRA DOĞRU DEĞİL   01:25   YSK`NIN MAHALLİ İDARELER ARA SEÇİMİNE İLİŞKİN KARARI RESMİ GAZETE`DE YAYIMLANDI   21:03   YAVAŞ`TAN ALTINOK`A: "KIZIM 32 YIL SÜRECEK KREDİ ÇEKİP EV ALDI. ALNININ TERİNİ YİYOR, EMEĞİNİN HAKKINI ALIYOR"   20:43   İZMİR KADIN PLATFORMU: “ÖLDÜRÜLEN HER KIZ KARDEŞİMİZ İÇİN SOKAKLARI DOLDURMAYA DEVAM EDECEĞİZ”   20:40   ÖZGÜR ÖZEL: “SARIYER`E AKP KORKUSU YAŞATANLARI SON KEZ UYARIYORUM. OKTAY AKSU`DA BİRLEŞELİM. KORKULU RÜYA GÖRMEYELİM”   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ   16:57   SOSYAL MEDYA ÜNLÜSÜ ``JAHREİN``, KILIÇDAROĞLU`NA TAZMİNAT ÖDEYECEK... KILIÇDAROĞLU`NUN AVUKATI ÇELİK: MİKTAR YÖNÜNDEN KARARA İTİRAZ EDECEĞİZ   16:50   SERDAR SOYDAN: MERSİN HALKI ARTIK DEĞİŞİM İSTİYOR, HİZMET İSTİYOR   16:05   (2) ÖZGÜR ÖZEL: ESENYURT VE TÜRKİYE İTTİFAKI HEPİNİZİ MAHCUP EDECEK. BİZİM BİRLİKTELİĞİMİZ BİRİLERİNİ RAHATSIZ ETMİŞ, BİR SÜRÜ YALAN ATIYORLAR  
 
     
   

Başkan Seçer: Bize Oy Verdikleri İçin Tüm Mersin Halkı Sokaklarda Başı Dik Gezecek


KESK MYK Üyeleri ile Tüm Bel-Sen temsilcileri Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i makamında ziyaret etti. Başkan Seçer ziyarette yaptığı konuşmasında, “Bize oy verdikleri için herkes sokakta başı dik bir şekilde gezecek. Mersin halkı bundan emin olabilir” dedi.

 

Tarih : 8 Mayıs 2019 Çarşamba 17:30   Okunma : 1123

Başkan Seçer’in makamında gerçekleştirilen ziyarette, Tüm Bel-Sen Mersin Şube Başkanı Canan Solak, Tüm Bel-Sen Genel Merkez Yürütme Kurulu Üyelerinden Mümtaz Başar, Ahmet Cüce, Tüm Bel-Sen Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Ozan Soydan ve KESK Merkez Yürütme Kurulu Üyesi İlhan Yiğit ile Tüm Bel-Sen yönetimi yer aldı.

Ziyarette Başkan Seçer’e görevinde başarılar dileyerek, Mersin’deki seçim sonuçlarının kendilerini mutlu ettiğinden söz eden temsilciler, Yüksek Seçim Kurulu’nun İstanbul seçimleri hakkında verdiği kararın da yanlış olduğunu ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin tekrardan kazanılacağını dile getirdiler.

“Birlik ve beraberlik bizi başarıya götürdü”

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer konuşmasında, 31 Mart yerel seçim çalışmaları sırasında sürdürdüğü birlik ve beraberlik çağrılarının kendilerini başarıya götüren en önemli etken olduğundan bahsederek, “31 Mart seçimleri önemli bir başarıdır. Ama bu demek değildir ki Türkiye’de bu elde ettiğimiz sonuçlarla her şey yoluna girdi. Bir kere şunu vurgulamam lazım. Bir arada ve birlik içerisinde olmanın ne derece önemli olduğunu gösteren ikinci bir başarıdır. İlkini referandumda yaşadık. Belki matematiksel olarak şu ya da bu sebeplerle başarısız gibi görünsek de tema ya da bize verdiği mesaj olarak o sonuç çok önemliydi. Şimdi de yerel seçimlerde bu ortaya çıktı. Yerel seçimlerde çalışmaları başlatırken referandumdaki o havaya atıfta bulunarak birlik ve beraberlik çağrısını yaptık. Sonuçta da başarılı olduk. Ama bundan sonraki dönem bizim için daha önemli. Bizim başarılı olmamız lazım. Bu tartışılmaz” dedi.

İstanbul'u Tekrar Kazanacağız

İstanbul seçimlerinin tekrar kazanılacağından tek bir şüphesi bile olmadığını dile getiren Başkan Seçer,  “İstanbul’u tekrar kazanacağız. Hiçbir endişem yok. Yenilenecek seçimden sonra İstanbul’da başarılı olmamız lazım. Türkiye’nin geleceği açısından Ankara’da, Hatay’da, Adana’da, bu sahil şeridinde, Ege’de, Trakya’da ve bütün belediyelerde bizlerin başarılı olması gerekiyor” şeklinde konuştu.

“Toplum bunalmıştı, toplum haksızlığa ve adaletsizliğe isyan ediyordu”

31 Mart seçim sonuçlarında halkın bazı değerlendirmeler yaparak, toplumdaki haksızlık ve adaletsizliğe karşı isyan ettiklerini, bunun da yansımalarının sandıklarda ortaya çıktığını sözlerine ekleyen Başkan Seçer, “31 Mart’ta Mersin Büyükşehir Belediye Başkanının kim olduğu önemli değil. Ya da bir belediye seçimiyle ilgili değerlendirme yapma meselesi değil. Toplumda başka bir değerlendirme var. Toplum bunalmıştı, toplum sıkılmıştı, toplum uygulamalara, haksızlığa, adaletsizliğe isyan ediyordu. Aslında sandıklardan çıkan sonuç bunların dışa vurumuydu. Bunu değerli görmek lazım, bunu önemsemek lazım. Burada ben bir belediye başkanı olmaktan öte, bu düşünce içerisinde olan insanların umuduyum. Bu bana hem büyük bir sorumluluk veriyor, hem de müthiş de bir enerji veriyor. Kendime sen başarılı olmak zorundasın dedirtiyor” diye belirtti.

“89 sendromu bir daha yaşanmayacak”

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nda başarılı olacaklarını ve devamlı çalışacaklarını ifade eden Başkan Seçer, “Bizim yolumuz belli. Biz bu kente ve vatandaşa hizmet edeceğiz. Alacağımız bütün kararlar, şehrin ve vatandaşın lehine olacak kararlar. Bu sebeple sosyal demokratlar başarılı olamadı, ellerine yüzlerine bulaştırdı diye hiç kimse beklemesin. 89 sendromu hep önümüze konar ama onlar bir kere daha yaşanmayacak. Ondan herkes emin olsun. Bize oy verdikleri için herkes sokakta başı dik bir şekilde gezecek. Mersin halkı bundan emin olabilir. Biz bu kadroları seçtiğimiz için onurluyuz, gururluyuz dedirteceğiz, çünkü vatandaşa hizmet ediyorlar dedirteceğiz” sözlerini kullandı.

Solak: “Bizi çok mutlu ettiniz”

Tüm Bel-Sen Mersin Şube Başkanı Canan Solak, ziyarette yaptığı konuşmada seçimin hep birlikte kazanıldığına vurgu yaparak, “Bizim sizden ilk talebimiz, kazanmanız demiştik. Birinci talebimizi yerine getirdiniz. Bundan sonrasında başarılar diliyorum, hayırlı olsun diyorum. Gerçekten bizi çok mutlu ettiniz. Bu sonucu hep birlikte başardık. Bizim amacımız sizin başarılı ve güzel bir şekilde Mersin’i yönetmeniz. Ayrıca İstanbul bizi gerçekten yaraladı. Sevincimiz yarım kaldı. İnşallah tekrar başaracağız. Tekrar alacağız” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  başakan, vahap, seçer, istanbul, seçimi, 31, mart, seçimi

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA