28 Mart 2024 Perşembe

10:31   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN, ÇÖLYAK HASTALARINA DESTEĞİ RAMAZAN AYINDA DA SÜRÜYOR   09:33   LAİKLİK MECLİSİ`NDEN KURTULMUŞ`A ``LAİKLİK GÜNÜ`` TEPKİSİ: "AÇIKTIR Kİ AKP`Lİ NUMAN KURTULMUŞ LAİKLİĞİ DEĞİL, LAİKLİĞİN TASFİYE EDİLMESİNE DÖNÜK FAALİYETLERİ KORUMA DERDİNE DÜŞMÜŞTÜR"   09:14   VAHAP SEÇER, TARSUS`TA FAALİYET GÖSTEREN STK`LARLA BİR ARAYA GELDİ   09:06   SEZGİN TANRIKULU`NDAN ERDOĞAN`IN DİYARBAKIR`DAKİ SÖZLERİNE TEPKİ: DİYARBAKIR İÇİN KÜRTLER İÇİN BİR ŞEY İFADE ETMEDİ. YENİ BİR SÜREÇ BEKLEMEK, BU KONUŞMADAN SONRA DOĞRU DEĞİL   01:25   YSK`NIN MAHALLİ İDARELER ARA SEÇİMİNE İLİŞKİN KARARI RESMİ GAZETE`DE YAYIMLANDI   21:03   YAVAŞ`TAN ALTINOK`A: "KIZIM 32 YIL SÜRECEK KREDİ ÇEKİP EV ALDI. ALNININ TERİNİ YİYOR, EMEĞİNİN HAKKINI ALIYOR"   20:43   İZMİR KADIN PLATFORMU: “ÖLDÜRÜLEN HER KIZ KARDEŞİMİZ İÇİN SOKAKLARI DOLDURMAYA DEVAM EDECEĞİZ”   20:40   ÖZGÜR ÖZEL: “SARIYER`E AKP KORKUSU YAŞATANLARI SON KEZ UYARIYORUM. OKTAY AKSU`DA BİRLEŞELİM. KORKULU RÜYA GÖRMEYELİM”   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ   16:57   SOSYAL MEDYA ÜNLÜSÜ ``JAHREİN``, KILIÇDAROĞLU`NA TAZMİNAT ÖDEYECEK... KILIÇDAROĞLU`NUN AVUKATI ÇELİK: MİKTAR YÖNÜNDEN KARARA İTİRAZ EDECEĞİZ   16:50   SERDAR SOYDAN: MERSİN HALKI ARTIK DEĞİŞİM İSTİYOR, HİZMET İSTİYOR   16:05   (2) ÖZGÜR ÖZEL: ESENYURT VE TÜRKİYE İTTİFAKI HEPİNİZİ MAHCUP EDECEK. BİZİM BİRLİKTELİĞİMİZ BİRİLERİNİ RAHATSIZ ETMİŞ, BİR SÜRÜ YALAN ATIYORLAR   15:41   DEM PARTİ MERSİN’DE SEÇİM ÇALIŞMALARINA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR   15:29   VAHAP SEÇER, İKİNCİ 5 YILLIK DÖNEMDE MERSİN`E YENİ PROJELER KAZANDIRMAYA HAZIRLANIYOR    15:12   VAHAP SEÇER, ÇAMLIYAYLA`DA HALKLA BULUŞTU: “ÇAMLIYAYLA’YI İMRENİLİR BİR HALE GETİRECEĞİZ”   14:23   BTP LİDERİ HÜSEYİN BAŞ: “SEÇİMDEN HEMEN SONRA BİR ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİ VAR GÜNDEMDE. BUNA ‘DUR` DİYEBİLECEK BİR KADROYLA KARŞILARINA ÇIKALIM”   14:09   MEZİTLİ BELEDİYESİ`NDEN İLÇEDEKİ EMEKLİLERE BAYRAM İKRAMİYESİ   14:07   YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÖZYİĞİT, “GELİNCİK TEPESİ’NDE SEYİR TERASI OLUŞTURACAĞIZ”   14:01   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUNCER, HER MAHALLEYE EŞİT HİZMET GÖTÜRECEKLERİNİ SÖYLEDİ  
 
     
   

Büyükşehir’in Bereketli İftar Sofraları Erdemli’de Kuruldu


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, mübarek Ramazan ayında iftar sofralarında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Erdemli ilçesinde kurulan bereketli iftar sofralarında vatandaşlarla buluşan Başkan Seçer iftar öncesi sofraları tek tek dolaşarak vatandaşları selamladı.

 

Tarih : 11 Mayıs 2019 Cumartesi 16:20   Okunma : 878

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Ramazanın birlik ve beraberlik ruhunu Mersin’in her köşesine taşımak amacıyla ilçelerde gerçekleştirdiği iftar buluşmalarının bu seferki durağı Erdemli ilçesi oldu. Binlerce kişinin katıldığı iftar sofrasında, vatandaşlar bir arada olmanın ve Başkan Seçer’le aynı sofrada oruçlarını açmanın mutluluğunu yaşadı.

Erdemli Sahil Park’ta gerçekleştirilen iftar etkinliğinde Başkan Seçer’in yanı sıra CHP Mersin Milletvekili Cengiz Gökçel,  CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, CHP Mersin İl Başkanı Adil Aktay, CHP Erdemli İlçe Başkanı Ali Yardımcı, meclis üyeleri, muhtarlar ve binlerce vatandaş yerini aldı.

İftar öncesi alanı dolduran ve kendisine yoğun ilgi gösteren vatandaşlara seslenen Başkan Seçer, yaşlı, genç, zengin fakir herkesin aynı iftar sofrasında birlik ve beraberlik içerisinde ortak paydada buluştuklarını belirtti. Başkan Seçer, “Herkes bir sofrada lokmayı bölüşecek, Ramazan'ın güzelliği bu.  Ramazan'ı şerifiniz hayırlı uğurlu olsun” dedi.

“Hepinizin Belediye Başkanıyım”

Başkan Seçer iftar sofralarını birlik ve beraberliği pekiştirmek adına kurduklarını belirterek, “Bizlerden talepleriniz olur. Talepler çözülür, bunlar geçicidir. Evvel Allah çalışkan, azimli, zeki insanlarız, bunları çözeriz. Ancak her şeyden önemli olan birliğimiz beraberliğimiz. Bir toplumun birliği beraberliği bozulursa kıymeti olmaz. Dağılır gider. Bizim her şeyden önce birliğe ve beraberliğe ihtiyacımız var. Ben yalnızca oyunu aldığım yüzde 45’in değil hepinizin belediye başkanıyım” şeklinde konuştu.

“Bu memlekete hizmet için Alın terimizi dökeceğiz”

Başkan Seçer konuşmasını şu cümlelerle sürdürdü: “Memleket için alın terimizi dökerek, sonuna kadar gecemizi gündüzümüze katarak, çok çalışarak, azmederek önce birliği ve beraberliğimizi sağlayacağız, sonra memleketimizin sorunlarını çözeceğiz. Daha huzurlu, daha mutlu, daha güzel, kardeşçe, birlik ve beraberlik içerisinde nice Ramazan'ı Şeriflerde buluşmak üzere” 

Başkan Seçer’in konuşmasının ardından okunan ezan ve edilen dualar eşliğinde oruçlar açıldı. Başkan Seçer’e yoğun ilgi gösteren vatandaşlar adeta etrafını sardı. Fotoğraf çekinmek isteyenler sıraya girerken Seçer, vatandaşları kırmayarak tek tek fotoğraf çekindi.

İftar alanında bulunan vatandaşlar ise aynı sofrada buluşmaktan son derece mutluydu. Vatandaşlar düzenlenen iftar programından ötürü Başkan Seçer’e teşekkür ettiler.

Paylaş :
Etiketler :  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, VAHAP EÇER, ERDEMLİ BELEDİYESİ, İFTAR SOFRASI

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA