29 Mart 2024 Cuma

15:23   ÖĞRENCİLERE "SEÇİM" TATİLİ: 1 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL   13:37   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ ÇALIŞMASI İLE SAYA PARK KAVŞAĞI TRAFİĞİ HAT SAYESİNDE RAHATLADI   12:51   VAHAP SEÇER: “VATANDAŞA HİZMET ETMENİN SONUÇLARINI TÜM TÜRKİYE’YE GÖSTERECEĞİZ”   12:40   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUNCER, HER KOŞULDA GENÇLERİN VE EĞİTİMCİLERİN YANINDA OLACAĞINI VURGULADI   12:36   CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK İÇİN DESTEK İSTEDİ   11:37   YEREL SEÇİMLERE 3 GÜN KALDI... SEÇMEN OYUNU NASIL KULLANACAK?   11:03   TGC: GAZETECİLER SEÇİM SONUÇLARINA ENGELSİZ ULAŞABİLMELİ, İNTERNET KESİNTİSİ OLMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINMALI   10:31   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN, ÇÖLYAK HASTALARINA DESTEĞİ RAMAZAN AYINDA DA SÜRÜYOR   09:33   LAİKLİK MECLİSİ`NDEN KURTULMUŞ`A ``LAİKLİK GÜNÜ`` TEPKİSİ: "AÇIKTIR Kİ AKP`Lİ NUMAN KURTULMUŞ LAİKLİĞİ DEĞİL, LAİKLİĞİN TASFİYE EDİLMESİNE DÖNÜK FAALİYETLERİ KORUMA DERDİNE DÜŞMÜŞTÜR"   09:14   VAHAP SEÇER, TARSUS`TA FAALİYET GÖSTEREN STK`LARLA BİR ARAYA GELDİ   09:06   SEZGİN TANRIKULU`NDAN ERDOĞAN`IN DİYARBAKIR`DAKİ SÖZLERİNE TEPKİ: DİYARBAKIR İÇİN KÜRTLER İÇİN BİR ŞEY İFADE ETMEDİ. YENİ BİR SÜREÇ BEKLEMEK, BU KONUŞMADAN SONRA DOĞRU DEĞİL   01:25   YSK`NIN MAHALLİ İDARELER ARA SEÇİMİNE İLİŞKİN KARARI RESMİ GAZETE`DE YAYIMLANDI   21:03   YAVAŞ`TAN ALTINOK`A: "KIZIM 32 YIL SÜRECEK KREDİ ÇEKİP EV ALDI. ALNININ TERİNİ YİYOR, EMEĞİNİN HAKKINI ALIYOR"   20:43   İZMİR KADIN PLATFORMU: “ÖLDÜRÜLEN HER KIZ KARDEŞİMİZ İÇİN SOKAKLARI DOLDURMAYA DEVAM EDECEĞİZ”   20:40   ÖZGÜR ÖZEL: “SARIYER`E AKP KORKUSU YAŞATANLARI SON KEZ UYARIYORUM. OKTAY AKSU`DA BİRLEŞELİM. KORKULU RÜYA GÖRMEYELİM”   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ   16:57   SOSYAL MEDYA ÜNLÜSÜ ``JAHREİN``, KILIÇDAROĞLU`NA TAZMİNAT ÖDEYECEK... KILIÇDAROĞLU`NUN AVUKATI ÇELİK: MİKTAR YÖNÜNDEN KARARA İTİRAZ EDECEĞİZ   16:50   SERDAR SOYDAN: MERSİN HALKI ARTIK DEĞİŞİM İSTİYOR, HİZMET İSTİYOR   16:05   (2) ÖZGÜR ÖZEL: ESENYURT VE TÜRKİYE İTTİFAKI HEPİNİZİ MAHCUP EDECEK. BİZİM BİRLİKTELİĞİMİZ BİRİLERİNİ RAHATSIZ ETMİŞ, BİR SÜRÜ YALAN ATIYORLAR  
 
     
   

Çocuklar Ve Anneleri İçin Unutulmaz Bir Gün


Mezitli Belediyesi Annelerimizi bu özel günlerinde de unutmadı. Belediyeye ait Amfitiyatro’da çocuklar anneleri için resim yaptı. Renkli görüntülere sahne olan etkinlikte duygusal anlar da yaşandı. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, annelere ve çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

 

Tarih : 12 Mayıs 2019 Pazar 02:29   Okunma : 867

İkinci 5 yıllık dönemini çocuklara adayan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, çalışmalarını bu yönde şekillendirme devam ediyor. Başkan Tarhan, Anneler Günü kapsamında anneler ve çocukları bir araya getirdi. Mezitli Belediyesi Amfiyatro’da “Annem için resim yapıyorum” etkinliğinde bir araya gelen çocuklar annelerinin resimlerini çizdi. Renkli görüntülere sahne olan etkinlikte duygusal anlar da yaşandı.

Daha sonra Mezitli Belediyesi kurslarında eğitim alan minik çocuklar anneleriyle birlikte zumba yaptı. Minik çocukların yaptıkları kıvrak hareketleri yapmaya çalışan anneler ilginç ve eğlenceli görüntülerin oluşmasına neden oldu.

ÇOCUKLARA VE ANNELERİNE UNUTAMAYCAKLARI BİR GÜN YAŞATTIK

Çocuklara ve annelerine çeşitli hediyeler veren Başkan Tarhan, “Bugün çocukları ve annelerini uzun yıllar unutamayacakları bir etkinlikte bir araya getirerek, güzel bir gün geçirmelerini sağlamaya çalıştık. Annelerinin resimlerini çizen miniklerimiz, bu özel günde onlara öpücüğün yanında mükemmel bir hediye sunmanın da mutluluğunu yaşadılar. Etkinliğimize ilgi göstererek bu güzel günü paylaşan tüm ailelere teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi.

ÇOCUKLARIMIZA EN İYİ GELECEĞİ HAZIRLAMAK İSTİYORUZ

Çocuklarla birlikte resim çizip boyama yapan Başkan Tarhan, çocuklara en iyi geleceği hazırlamak istediklerini söyledi. Çağdaş ve mutlu bir gelecek için Atatürk ilkeleri ışığında demokrasiye inanan çocuklar yetiştirmek istediklerini ifade eden Başkan Tarhan, “Dev projelerimizi hayata geçirdiğimiz ilk dönemimizde, çevre, yaşlılar ve kadınlara yönelik çalışmalarımıza ağırlık vermiştik. O yöndeki çalışmalarımız büyüyerek devam edecek. İkinci dönemimizde ise insanlarımızı bir araya getirecek kültür ve sanatsal etkinliklerin yanında çocuklarımızın eğitimini ilk sıraya aldık. Yakaladığı büyük başarıyla bölgenin en önemli eğitim kurumlarından birisi olan Bircan Tüfekçioğlu Çocuk Gündüz Bakımevi’nden sonra yine bir hayırseverimiz Sayın Mehmet Altunören’in annesi için yaptıracağı Ana okulunun temelini geçtiğimiz günlerde atmıştık. En az 5 anaokulu daha yaparak minik çocuklarımıza çağdaş Atatürkçü eğitim vererek ülkemizin yarınlarının aydınlık olmasının önünü açacağız. İkinci dönemimiz çocuklarımızın dönemi olacak” dedi.

EN BÜYÜK HEDEFİMİZİ ATATÜRKÇÜ ÇAĞDAŞ BİR GELECEK

Türkiye’nin çağdaş demokrasi çizgisinde devam etmesinin yolunun Atatürk ilke ve devrimleri ışığında gelecek yetiştirmekten geçtiğini ifade eden Başkan Tarhan, “Çocuklarımızı okul öncesi eğitimden başlayarak Atatürkçü, demokrasiye inanan bireyler olarak yetiştireceğiz. Burada Atatürk ilke ve Cumhuriyet değerlerine bağlı bir eğitim vereceğiz. Biz anaokulunun önemini biliyoruz. Ona göre de hassas davranarak öğretmenlerimizden okul programımıza kadar en ince ayrıntısına kadar dikkat ediyoruz. Eğitime katkıya yönelik diğer faaliyetlerimizi artırarak devam ettireceğiz. Öte yandan, özellikle üniversiteye giden ve barınma sorunu olan kız öğrenciler için de proje yapacağız. Şu anda küçük de olsa bir kız öğrenci evimiz var ama önümüzdeki dönemde acilen kız öğrenci yurdu yapacağız” ifadelerini kullandı.

Paylaş :
Etiketler :  mezitli, belediyesi, geri, dönüşüm, parkı, anneler günü

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA