18 Nisan 2024 Perşembe

16:27   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL, DİSK GENEL BAŞKANI ÇERKEZOĞLU İLE BİR ARAYA GELDİ   16:21   AKP`DEN CHP`YE GEÇEN ELBİSTAN BELEDİYESİ`NİN BORCU AÇIKLANDI   15:45   ÖZGÜR ÖZEL`DEN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN`A SESLENDİ   15:20   ÖZGÜR ÖZEL: ``VİZE SERBESTİSİNİN ÖNÜNDEKİ ÜÇ ENGELİ AŞMAK, CHP İKTİDARINDA 15 GÜNLÜK İŞTİR"   15:04   CHP`Lİ ÜÇ BELEDİYE DAHA BORÇ AÇIKLADI   14:36   MERSİN GAZETECİLER CEMİYETİ YÖNETİMİ, AKDENİZ BELEDİYESİ’Nİ ZİYARET ETTİ   14:31   TOROSLAR BELEDİYESİ’NDEN YOLLARA YENİ DOKUNUŞ   14:24   ÖZGÜR ÖZEL, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMEYE İLİŞKİN KONUŞTU   13:08   TURİST REHBERLERİ YANLIŞTAN DÖNÜLMESİNİ BEKLİYOR   12:54   ŞIRNAK`TA 2 YIL ÖNCE BOŞANDIĞI EŞİ MİHRİBAN ALTÜRK`Ü ÖLDÜREN METİN ŞENGİL`E VERİLEN HAPİS CEZASINDA İNDİRİM   12:49   CHP`NİN YENİ GRUP BAŞKANVEKİLİ MURAT EMİR OLDU   12:26   ANAYASA MAHKEMESİ`NDE BAŞKAN ZÜHTÜ ARSLAN`A VEDA TÖRENİ   12:17   MSB YETKİLİSİ: KÜRECİK RADARINDAN ELDE EDİLEN BİLGİLERİN NATO MÜTTEFİKİ OLMAYAN ÜLKELERLE PAYLAŞIMI SÖZ KONUSU DEĞİL   12:05   VAHAP SEÇER: “BELEDİYE TOPLUMUN HER KESİMİNE, HER TALEBİNE CEVAP VERMEK ZORUNDA”   11:56   YÖK: ULUSLARARASI ÖĞRENCİLER TÜRK VATANDAŞI ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN HERHANGİ BİR HAK KAYBINA NEDEN OLMAMAKTADIR   11:52   AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI TÜRKİYE`DE KADINA YÖNELİK ŞİDDET ARAŞTIRMASININ ÜÇÜNCÜSÜNÜ YAPACAK   11:33   UZMAN ERBAŞLARIN SÖZLEŞMESİNİN FESHİ...ANAYASA MAHKEMESİ, TAKSİRLİ SUÇLARDA SÖZLEŞMENİN FESHİNİ ÖNGÖREN YASA HÜKMÜNÜ İPTAL ETTİ   11:23   HAKKINDA 10 YIL 5 AY HAPİS CEZASI BULUNAN FEHMİ ORAL MEŞE HAVALİMANINDA YAKALANDI   11:21   DENİZ YÜCEL: "DÜNYANIN MÜLTECİ KAMPI, ÇÖP KONTEYNERİ OLDUĞUMUZ YETMEDİ, ŞİMDİ DE ÖLÜM ÜLKESİ OLDUK"   11:19   METEOROLOJİ, 13 İLDE KUVVETLİ RÜZGAR VE KISA SÜRELİ FIRTINA UYARISI YAPTI  
 
     
   

Sadık Gürsoy Meclis Başkanlığını Devraldı


Mezitli Kent Konseyi Çocuk Meclisi Başkanlığına Sadık Gürsoy Seçildi.

 

Tarih : 26 Mayıs 2019 Pazar 22:01   Okunma : 2117

Mezitli Kent Konseyi Çocuk Meclisi Başkanlığına Gürsoy Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Alper Gürsoy’un oğlu Sadık Gürsoy seçildi. Sadık Gürsoy görevi Ekin Kavunoğlu’ndan devraldı. Mezitli Kent Konseyi’nde gerçekleştirilen devir teslim törenine Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Gürsoy Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Alper Gürsoy, Mezitli Kent Konseyi Başkanı Sibel Gelbul, Mezitli Kent Konseyi Çocuk Meclisi Üyeleri ve aileleri katıldı.

Başkanlık bayrağını Sadık Gürsoy’a devreden Ekin Kavunoğlu, çocuk meclisinin kendilerine artı değerler kattığını belirterek, ‘Çocuk meclisinin ilk başkanı olarak bu gün görevi teslim edeceğim için çok heyecanlıyım. Başkanlığa aday olduğumda demokratik bir şekilde seçimi kazandım. Bu bana demokrasinin nasıl olduğunu öğretti. Çocuk Meclisi Başkanlığının sonraki zamanlarda bana çok katkıları oldu. Birçok sosyal sorumluluk projelerine imza attık. Bulunduğumuz konum bizlere sorun odaklı değil, çözüm odaklı olmayı öğretti. İnsanlara yardım etmeyi, kendimizi ifade etmeyi öğrendik. Görevi devralan arkadaşım Sadık Gürsoy’a da görevinde başarılar diliyorum’ dedi.

Mezitli’de yaşayan çocuklar için birçok proje hazırladığını belirten yeni Başkan Sadık Gürsoy, ‘Mezitli’de çocukların daha rahat ve daha iyi eğlenebileceği alanlar oluşturmak için projelerimi hazırlamaya başladım. Projelerim ileride Mezitli’ye de katkı sağlayacaktır. Ülkemizde çok az bulunan oyun sokağı projesi var. Ülkemizde yaklaşık 5 yerde bu proje var. Bunun daha fazla olması için projelerini hazırlamaya başladım. Yaklaşık 5 yaşından 12 yaşa kadar çocuğun eğlenebileceği, içerisinde survivor, koşu yarışları, satranç gibi oyunların yer aldığı bir proje olacak. Bu projelerimden sadece bir tanesi. Projelerimizi tek tak hayata geçirdiğimizde diğer çocukların da Mezitli’de yaşama isteği artacaktır’ dedi.

Mezitli Belediyesi’nin projeleri kapsamında ana konuların başında çocuklara yönelik projelerin hayata geçirilmesi olduğunu belirten Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, ‘Önümüzdeki 5 yıllık süreçte proje konularımızın başında çocuklarımız olacak. Geçen dönem kadınlar demiştik, bu dönem projelerimizde çocuklara ağırlık vereceğiz. Çocuklarımızın geleceğine etki edecek bütün olumlu projelerin destekçisi olacağız. Önceki Dönem Mezitli Kent Konseyi Çocuk Meclisi Başkanımız Ekin Kavunoğlu’na gayretleri ve katkılarından dolayı teşekkür ediyor, yeni başkanımız Sadık Gürsoy’a da görevinde başarılar diliyorum’ ifadelerini kullandı.

Paylaş :
Etiketler :  mezitli, belediyesi, geri, dönüşüm.parkı, kitap dostu, kent konseyi

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA