23 Nisan 2024 Salı

13:49   BAŞKAN YILDIZ, 23 NİSAN’DA KOLTUĞUNU MİNİK EYLÜL’E BIRAKTI   13:37   MERSİN`DE COŞKULU 23 NİSAN KUTLAMASI   12:06   ANITKABİR`DE 23 NİSAN COŞKUSU... BİNLERCE ÇOCUK ATA’SINA KOŞTU   11:56   MECLİS BAŞKANI KURTULMUŞ, MAKAMINI 6. SINIF ÖĞRENCİSİ ARSLAN`A DEVRETTİ: “ÇOCUKLARIN MUTLU VE HUZURLU BİR TÜRKİYE`DE YAŞAMASI İÇİN ÇALIŞACAĞIM”   11:48   TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ, BİRİNCİ MECLİS`TE KONUŞTU: "MECLİS MİLLİ İRADENİN VE MİLLİ MÜCADELENİN MERKEZİDİR"   11:42   TAKSİM`DE 23 NİSAN TÖRENİ   11:27   OKUMA YAZMA BİLMEYEN 5 YAŞINDAKİ MUHAMMED MİRAÇ ARAS İSTİKLAL MARŞI`NI EZBERE OKUDU   11:12   MANSUR YAVAŞ, 23 NİSAN DOLAYISIYLA KOLTUĞUNU MUHAMMED UĞUR`A BIRAKTI   09:57   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`İN ‘KIR ÇİÇEKLERİ`NDEN TÜRKİYE ŞAMPİYONASI`NDA BAŞARILI SONUÇ    09:40   TBMM`DE ATATÜRK ANITI`NDA TÖREN DÜZENLENDİ   09:39   MİLLİ EĞİTİM BAKANI YUSUF TEKİN 81 İLDEN GELEN ÇOCUKLARLA ANITKABİR`İ ZİYARET ETTİ   17:15   BAŞKAN ALİ BOLTAÇ 23 NİSAN GELENEĞİNİ BOZMADI, KOLTUĞUNU MİNİK ÖĞRENCİYE DEVRETTİ   17:12   TARSUS BELEDİYE BAŞKANI ALİ BOLTAÇ’TAN 23 NİSAN KUTLAMA MESAJI   17:10   AKDENİZ BELEDİYESİ’NDE “23 NİSAN” ETKİNLİĞİ   17:09   TARSUS BELEDİYESİ TARAFINDAN YENİCE MAHALLESİ’NDE YOL BAKIM ÇALIŞMASI YAPILDI   17:06   YENİŞEHİR BELEDİYESİ 5 ÜLKEDEN ÇOCUKLARINI MERSİN’DE BULUŞTURDU   16:54   ÇUKUROVA GAZETECİLER CEMİYETİ VE MERSİN GAZETECİLER CEMİYETİ BAŞKANLARINDAN BELEDIYELERE ÇAĞRI   15:20   CHP`Lİ ÖZTÜRKMEN`DEN TUNÇ VE YILMAZ`A SORU ÖNERGESİ: “KAMUDA MÜLAKATLAR NE ZAMAN KALDIRILACAK?”   13:52   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SEÇER, İLKOKUL ÖĞRENCİLERİNİ AĞIRLADI   12:27   GAZİ ÖZDEMİR: “ÇOCUK HAKLARININ GÜVENCE ALTINA ALINDIĞI BİR DÜNYA DİLİYORUM”  
 
     
   

Binlerce Anamurlu İftar Sofrasında Bir Araya Geldi Başkan Seçer, “İftar Sofraları Benim Huzur Bulduğum Yer”


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, iftar programları kapsamında kentin farklı bölgelerinde halkla buluşmaya devam ediyor. Son olarak Anamur ilçesinde düzenlenen iftar programında binlerce vatandaşla aynı sofrayı paylaşan Başkan Seçer, iftar sofralarının topluma ve kendisine huzur verdiğini kaydetti.

 

Tarih : 27 Mayıs 2019 Pazartesi 17:14   Okunma : 1418

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in Anamur ziyaretleri, Cumhuriyet Halk Partisi Anamur İlçe Teşkilatı ile başladı. Teşkilatta partililerle buluşan Başkan Seçer, seçim dönemi ve yeni dönem ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Mersin’e ve Anamur’a yapmayı planladıkları hizmetler hakkında partililerle bilgiler veren Başkan Seçer, çok daha güzel bir Mersin için hep birlikte çalışacaklarını yineledi. Başkan Seçer daha sonra Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç’ı ziyaret etti. Ardından Anamur’da görev yapan muhtarlar ile bir araya gelen Başkan Seçer, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile de görüşmelerde bulundu.

Başkan Seçer, “İftar sofraları benim en çok huzur bulduğum yer”

Başkan Seçer Anamur Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen iftar programında masaları tek tek dolaşarak halkın ramazanını kutladı. Özellikle çocuklar ve gençlerle kısa süreli sohbet eden Başkan Seçer, gençlerin sevgi seli ile karşılaşırken, Başkan Seçer ile hatıra fotoğrafı çektirmek isteyenler ise sıraya girdi.

İftar programında Cumhuriyet Meydanı’nı dolduran binlerce Anamurluya seslenen Başkan Seçer, “İftar sofraları benim en çok huzur bulduğum yer. Bu ramazan süresi boyunca Belediye olarak ilçelerimizde ve merkezde, birçok yerde iftar veriyoruz. Bu iftarları belediye olarak sizlerin helal kazancı ile ödediği vergilerle veriyoruz. Bizim tek yaptığımız, halkın parasını halk için harcamak. Bu paralar hiçbir belediye başkanının himmeti değil”dedi.

“Gelecek günler bu günlerden çok daha güzel olacak”

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı olarak Mersin’de yaşayan vatandaşların hangi siyasi görüşten, bölgeden, etnik yapıdan ve mezhepten olursa olsun eşit hizmet vermek istediğini sözlerine ekleyen Başkan Seçer, “Kardeşlik, birlik, beraberlik ve huzur içerisinde olmak çok güzel duygular ve vatandaşımız bunu özlemişti. Ben bu iftar sofraları vesilesiyle sizlerle beraber olmaktan son derece mutlu ve huzurluyum. Ben eminim gelecek günler bu günlerden çok daha güzel olacak” şeklinde konuştu.

Başkan Seçer’in konuşmasının ardından Kuran-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi. Okunan ezan duaların ardından Başkan Seçer ve binlerce Anamurlu orucunu açtı. Başkan Seçer’in Anamur programı Anamur Kaymakamı Mehmet Kurdoğlu ziyareti ile son buldu.

Paylaş :
Etiketler :  başkan, vahap, seçer, iftar, çadırı, kampüs, anamur, belediye

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA