16 Nisan 2024 Salı

15:37   İSTANBUL`DA 29 KİŞİNİN YAŞAMINI YİTİRDİĞİ YANGINLA İLGİLİ İTFAİYE RAPORU AÇIKLANDI   14:59   YENİŞEHİR BELEDİYESİ DÜNYA PARATRİATLON KUPASI YARIŞLARINA HAZIR   14:28   CHP HEYETİ ANTALYA ADLİYESİ ÖNÜNDE   13:01   AKP`DE ISTAKOZ KRİZİ   12:20   AKP`DEN CHP`YE GEÇEN KEŞAN BELEDİYESİ`NİN ÖNCEKİ DÖNEM BORÇLARI AÇIKLANDI: TOPLAM BORÇ 483 MİLYON, 3 AYDA 13 MİLYON TL KURUYEMİŞ VE BENZERİ GİDERLERE HARCANMIŞ   11:29   YARGITAY BAŞKANLIĞI SEÇİMİNDE YİNE SONUÇ ÇIKMADI   10:39   CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI BULUT: “İKTİDAR VEKİLLERİ ISTAKOZ, VATANDAŞ BORÇLARINI ÖDEME DERDİNDE”   10:18   TELEFERİK KAZASI SORUŞTURMASI KAPSAMINDA TUTUKLANAN KEPEZ BELEDİYE BAŞKANI KOCAGÖZ: "TEK SORUMLU BENMİŞİM GİBİ GÖSTERİLDİ"   09:55   VAHAP SEÇER`DEN SMA HASTASI MEHMET ALİ BEBEĞİN KAMPANYASINA DESTEK   09:45   MUĞLA DATÇA`DA DEPREM   09:20   MERSİN`DE DÜZENLENEN EUROLEAGUE FINAL FOUR SONA ERDİ   09:19   İZMİR`DE ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ GEÇİM SIKINTISINDAN DERT YANDI: “ÇALIŞMAKTAN ÖĞRENCİLİK HAYATIMIN TADINI ÇIKARAMADIM”   23:51   ÖZEL`DEN KEPEZ BELEDİYE BAŞKANI`NIN TUTUKLANMASINA TEPKİ: SIRF PARTİLİMİZ DİYE BAŞKANIMIZI GÜNAH KEÇİSİ İLAN EDEMEZSİNİZ   22:57   ERDOĞAN`DAN ÜST ÜSTE İKİNCİ KEZ AVRUPA ŞAMPİYONU OLAN FENERBAHÇE KADIN BASKETBOL TAKIMINA TEBRİK   22:35   ÖZGÜR ÖZEL, EUROLEAGUE ŞAMPİYONU OLAN FENERBAHÇE KADIN BASKETBOL TAKIMINI KUTLADI   22:35   ÖZGÜR ÖZEL, EUROLEAGUE ŞAMPİYONU OLAN FENERBAHÇE KADIN BASKETBOL TAKIMINI KUTLADI   17:04   YSK`DAN GÜMÜŞHANE İLE 10 İLÇE VE BELDEDE YEREL SEÇİMLERLE İLGİLİ RET KARARI   16:40   ARDAHAN GÖLE`DE VATANDAŞLARDAN MADEN OCAĞI PROJESİNE PROTESTO   16:18   METEOROLOJİ: "MEVSİM NORMALLERİ ÜZERİNDE SEYREDEN HAVA SICAKLIKLARI HAFTA BAŞINDA YÜKSELMEYE DEVAM EDECEK"   16:03   ÖZGÜR ÖZEL`DEN EVREN BARIŞ YAVUZ`UN TUTUKLANMASINA TEPKİ: "BU KASITLI TUTUKLAMADAN GERİ DÖNÜLMELİDİR"  
 
     
   

Ramazan Panayırı, Geçmiş Ramazanları Aratmıyor


Ramazan ayı süresince her gün bir mahallede vatandaşlarla bir araya gelen Toroslar Belediye Başkanı Av. Atsız Afşın Yılmaz, bu kez de Arpaçsakarlar ve Gözne Mahallesi sakinleriyle buluştu.

 

Tarih : 2 Haziran 2019 Pazar 19:27   Okunma : 1056

Toroslar’ın Ramazan Panayırı yoğun ilgi görüyor. İlahilerin okunup, sema gösterilerinin yapıldığı panayırda Ramazan iklimine uygun olarak düzenlenen etkinlikler geçmiş ramazanları aratmadı. Ramazan panayırında tasavvuf müziğinden, Karagöz-Hacivat, meddah ve tahta bacak gösterilerine kadar birçok etkinlik düzenlenerek 7’den 70’e herkesin dolu dolu bir ramazan geçirmesi sağlandı.

Ramazan panayırına katılan mahalle sakinleri ise Toroslar Belediye Başkanı Av. Atsız Afşın Yılmaz’a teşekkür ederek iyi dileklerde bulundu.

Yaşlıların elini öperek hayır dualarını alan Başkan Yılmaz, kurulan panayırda çocuklarla da yakından ilgilenerek, eğlencelerine ortak oldu. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Yılmaz, isteyen herkesle de fotoğraf çekilip sohbet etme imkânı da buldu.

Vatandaşın sevgi ve ilgi göstermesinden memnun olduğunu ifade eden Başkan Yılmaz, mübarek Ramazan ayı sonrasında da sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarına devam edeceğini söyledi.

Bu gibi etkinlikler düzenleyerek vatandaşla bir araya gelmeye devam edeceğinin de altını çizen Başkan Yılmaz, “Ramazan ayı toplumsal dayanışma, paylaşma, birlik ve beraberlik ayıdır. Ramazan ayının manevi atmosferini her gün farklı bir mahallemizde düzenlediğimiz iftar sofrası ve Ramazan panayırımızda en yoğun bir şekilde hissettik. Birlik ve beraberliğimizin doruğa çıktığı bu etkinliğimize katılan tüm hemşehrilerime en kalbi duygularımla teşekkür ederim. Çocuklarımıza iyi bir gelecek bırakmak için var gücümüzle çalışacağız. Bu vesileyle tüm hemşehrilerimin Ramazan Bayramı’nı kutlarım” diye konuştu.

                Başkan Yılmaz, Gözne Mahallesi’nde Gözne’yi Sevenler Derneği ile birlikte gerçekleştirdikleri iftar programına katkı sunan Dernek Başkanı Hayrettin Zengin’e ve yönetimine, Mahalle Muhtarı Şevket Taşkın ile iftar yemeklerini hazırlayan mahalle sakinlerine teşekkür etti. Emeği geçenlere plaket takdimi de yapılırken, Başkan Yılmaz, vatandaşlar arasında el birliğiyle yapılan iftarların ayrı bir değer taşıdığına dikkat çekerek; “Allah’ın izniyle birlik ve beraberlik içinde, güç birliğiyle yapamayacağımız, başaramayacağımız proje yok. Programda emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  atsız afşin yılmaz, toroslar, belediyesi, mhp

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA