28 Mart 2024 Perşembe

13:37   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ ÇALIŞMASI İLE SAYA PARK KAVŞAĞI TRAFİĞİ HAT SAYESİNDE RAHATLADI   12:51   VAHAP SEÇER: “VATANDAŞA HİZMET ETMENİN SONUÇLARINI TÜM TÜRKİYE’YE GÖSTERECEĞİZ”   12:40   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUNCER, HER KOŞULDA GENÇLERİN VE EĞİTİMCİLERİN YANINDA OLACAĞINI VURGULADI   12:36   CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK İÇİN DESTEK İSTEDİ   11:37   YEREL SEÇİMLERE 3 GÜN KALDI... SEÇMEN OYUNU NASIL KULLANACAK?   11:03   TGC: GAZETECİLER SEÇİM SONUÇLARINA ENGELSİZ ULAŞABİLMELİ, İNTERNET KESİNTİSİ OLMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINMALI   10:31   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN, ÇÖLYAK HASTALARINA DESTEĞİ RAMAZAN AYINDA DA SÜRÜYOR   09:33   LAİKLİK MECLİSİ`NDEN KURTULMUŞ`A ``LAİKLİK GÜNÜ`` TEPKİSİ: "AÇIKTIR Kİ AKP`Lİ NUMAN KURTULMUŞ LAİKLİĞİ DEĞİL, LAİKLİĞİN TASFİYE EDİLMESİNE DÖNÜK FAALİYETLERİ KORUMA DERDİNE DÜŞMÜŞTÜR"   09:14   VAHAP SEÇER, TARSUS`TA FAALİYET GÖSTEREN STK`LARLA BİR ARAYA GELDİ   09:06   SEZGİN TANRIKULU`NDAN ERDOĞAN`IN DİYARBAKIR`DAKİ SÖZLERİNE TEPKİ: DİYARBAKIR İÇİN KÜRTLER İÇİN BİR ŞEY İFADE ETMEDİ. YENİ BİR SÜREÇ BEKLEMEK, BU KONUŞMADAN SONRA DOĞRU DEĞİL   01:25   YSK`NIN MAHALLİ İDARELER ARA SEÇİMİNE İLİŞKİN KARARI RESMİ GAZETE`DE YAYIMLANDI   21:03   YAVAŞ`TAN ALTINOK`A: "KIZIM 32 YIL SÜRECEK KREDİ ÇEKİP EV ALDI. ALNININ TERİNİ YİYOR, EMEĞİNİN HAKKINI ALIYOR"   20:43   İZMİR KADIN PLATFORMU: “ÖLDÜRÜLEN HER KIZ KARDEŞİMİZ İÇİN SOKAKLARI DOLDURMAYA DEVAM EDECEĞİZ”   20:40   ÖZGÜR ÖZEL: “SARIYER`E AKP KORKUSU YAŞATANLARI SON KEZ UYARIYORUM. OKTAY AKSU`DA BİRLEŞELİM. KORKULU RÜYA GÖRMEYELİM”   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ   16:57   SOSYAL MEDYA ÜNLÜSÜ ``JAHREİN``, KILIÇDAROĞLU`NA TAZMİNAT ÖDEYECEK... KILIÇDAROĞLU`NUN AVUKATI ÇELİK: MİKTAR YÖNÜNDEN KARARA İTİRAZ EDECEĞİZ   16:50   SERDAR SOYDAN: MERSİN HALKI ARTIK DEĞİŞİM İSTİYOR, HİZMET İSTİYOR   16:05   (2) ÖZGÜR ÖZEL: ESENYURT VE TÜRKİYE İTTİFAKI HEPİNİZİ MAHCUP EDECEK. BİZİM BİRLİKTELİĞİMİZ BİRİLERİNİ RAHATSIZ ETMİŞ, BİR SÜRÜ YALAN ATIYORLAR   15:41   DEM PARTİ MERSİN’DE SEÇİM ÇALIŞMALARINA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR  
 
     
   

Başkan Seçer Son İlçe İftarını Çamlıyayla’da Yaptı


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Büyükşehir Belediyesi tarafından Ramazan Ayı boyunca ilçelerde kurulan iftar sofralarının sonuncusunda Çamlıyayla halkı ile bir araya geldi. Çamlıyaylalı hemşehrileri ile beraber iftarını yapan Seçer’e halk yoğun ilgi gösterdi.

 

Tarih : 4 Haziran 2019 Salı 02:01   Okunma : 1271

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından Ramazan Ayı boyunca 13 ilçenin tamamında gerçekleştirilen iftar programlarının sonuncusu Çamlıyayla’da yapıldı. Pazar Yeri, Hükümet konağı önünde kurulan uçsuz bucaksız iftar sofralarında binlerce Çamlıyaylalı aynı anda iftar yapmanın mutluluğunu yaşadı.

Düzenlenen iftar programına Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Çamlıyayla Kaymakam Vekili Orçun Cüneyt Zor, Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı ve eşi, CHP Mersin İl Başkanı Adil Aktay, CHP Çamlıyayla İlçe Başkanı Seher Sorma, meclis üyeleri, muhtarlar ve binlerce vatandaş katıldı.

Edilen dualar ve okunan ezan ile birlikte Başkan Seçer ile aynı sofrada iftar yapan Çamlıyaylalılar, Seçer alandan ayrılana kadar kendisini yalnız bırakmadı.

“Benim için bu Ramazan, bundan önceki Ramazanlardan çok büyük bir anlam ifade ediyor”

Alanı dolduran Çamlıyaylalılara seslenerek yaklaşmakta olan Ramazan Bayramlarını kutlayan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, “Ramazan Ayı süresi boyunca Büyükşehir Belediyemiz, Mersin merkezde 3 ayrı noktada, ama her gün bir ilçemizde iftar sofrası açtı. Büyükşehir Belediye Başkanı olarak ben de vatandaşlarımla her akşam Mersin’in merkez mahallelerinde ya da bugün olduğu gibi ilçelerde yurttaşlarımızla beraber oldum. Benim için bu Ramazan, bundan önceki Ramazanlardan çok büyük anlam ifade ediyor. Bizim finalimiz bu. Son iftar yemeğimiz. Önemli benim için. Finaller en güzel, en anlamlı yerlerde yapılır. Çamlıyayla benim için anlamlı ve güzel bir beldemiz olduğu için Büyükşehir Belediyesi olarak son iftar yemeğimizi burada yapıyoruz. Beraber bir sofrayı paylaşacağız, sohbet edeceğiz” dedi.

“Artık Bütün Mersinli hemşehrilerimin belediye başkanıyım”

31 Mart’ta önce Allah’ın yardımı ve izni sonra da Mersinli hemşehrilerinin desteğini alarak Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine geldiğini ifade eden Başkan Seçer, “Her 2 Mersinli seçmen hemşehrimin yaklaşık birinin oyunu alarak Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı oldum. Ben o akşam büyükşehir belediye başkanlığım ilan edilene kadar CHP’nin büyükşehir belediye başkan adayıydım. Ama adaylığımın belediye başkanlığına dönüştüğünün ilan edildiği andan itibaren Anamur’dan Tarsus’a kadar bütün yurttaşlarımın, bütün Mersinli hemşehrilerimin belediye başkanıyım” şeklinde konuştu.

“Artık insanlar bu memlekette kavga istemiyor”

Mersin halkının kendilerine büyük bir sorumluluk ve önemli bir mesaj verdiklerinin altını çizen Seçer, “Artık Türkiye’nin her yanında insanlar ayrışmak istemiyor. Partisinden, etnik yapısından, bölgesinden dolayı, zengini, fakiri, işsizi, çiftçisi, genci, yaşlısı ayrım görmek istemiyor. Artık insanlar bu memlekette kavga istemiyor. Siyasetçilerin sert üslubundan şikâyet ediyor. Artık tartışma istemiyoruz diyor” ifadelerini kullandı.

Hayata geçirilen hizmetlerde halka ayrım yapılmayacağını sözlerine ekleyen Seçer, “Ben CHP’nin Büyükşehir Belediye Başkan adayıydım, şu anda herkesin belediye başkanıyım. Biz Çamlıyayla halkına, büyükşehir küçükşehir demeden, İsmail Başkan, Vahap Başkan demeden, onun görev alanıymış, benim yetki alanımmış demeden gücümüzün yettiğince iş birliği içerisinde kardeşçe iyi niyetle, samimiyetle Çamlıyaylalı hemşehrilerimize hizmet etme zorunluluğumuz vardır. Bunun da artık böyle bilinmesi gerekir” diye belirtti.

“Bizlere destek veren hiçbir kardeşimizin, sokakta yürüdüğü zaman başı öne eğilmeyecek”

Çamlıyayla’ya her türlü desteği vereceğini ve vatandaşların yaz ile yayla sezonunu konfor ve rahatlık içerisinde geçirmesi için gerekli katkıyı sağlayacağını belirten Seçer, “Çamlıyayla bize küçüklüğümüzde, bebekliğimizde havasıyla, suyuyla, yiyeceğiyle, gıdasıyla hizmet etti. Artık biz de kocaman adam olduk. Bundan sonra Çamlıyayla’ya hizmet etmek bizim de görevimiz olsun. İnşallah çok güzel hizmetler yapacağız. Samimiyet içerisinde yapacağız, bundan emin olun. Bizlere destek veren hiçbir kardeşimiz, yurttaşımız, hemşehrimiz, arkadaşımız, dostumuz, bize destek verdiği için sokakta yürüdüğü zaman başı öne eğilmeyecek. Her zaman dim dik yürüyecek” dedi.

İftar programında Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı da bir konuşma gerçekleştirdi. Konuşmaların ardından hep birlikte huzur ve mutluluk içerisinde iftarlar yapıldı. 

Paylaş :
Etiketler :  başkan, vahap, seçer, iftar, çadırı, kampüs, çamlıyayla

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA