29 Mart 2024 Cuma

11:39   YEREL SEÇİMLER İÇİN SON 2 GÜN... SANDIK GÜVENLİĞİNİ 594 BİNE YAKIN PERSONEL SAĞLAYACAK   10:04   VAHAP SEÇER: “1 NİSAN`DAN SONRA DA GÖREVİMİZE DEVAM EDECEĞİZ”   09:23   VAHAP SEÇER, OTOMOTİV ÇALIŞANLARI İLE İFTAR YAPTI   09:20   VAHAP SEÇER`DEN TOROSLAR VE AKDENİZ`DE OTOBÜS TURU   09:10   VAHAP SEÇER, MERSİN İLİ ARI YETİŞTİRİCİLERİ BİRLİĞİ`Nİ ZİYARET ETTİ   18:09   VAHAP SEÇER, MERSİN ESOB`U ZİYARET ETTİ: “GÖREVE GELDİĞİMİZ GÜNDEN İTİBAREN ESNAFLA İYİ İLİŞKİLER İÇERİSİNDE OLDUK”   16:48   ÖZGÜR ÖZEL, ORTACA`DA: "FESTİVALLERİ, KONSERLERİ YASAKLAYAN, NE YİYECEĞİNE NE GİYECEĞİNE KARIŞAN BU ANLAYIŞA KARŞI GENÇLERİN YANINDA VE ARKASINDAYIZ. BÜTÜN GENÇLERİ SANDIĞA BEKLİYORUZ"   16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:07   DEM PARTİ EŞ GENEL BAŞKANI TUNCER BAKIRHAN: "KÜRT OLANLAR MECLİS`TE KÜRT HALKI İÇİN MÜCADELE EDENLERDİR"   15:41   YARGITAY`DA BAŞKANLIK SEÇİMİ YEREL SEÇİM SONRASINA KALDI: SEÇİME 1 NİSAN`DA DEVAM EDİLECEK   15:23   ÖĞRENCİLERE "SEÇİM" TATİLİ: 1 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL   14:25   ÖZGÜR ÖZEL: “YERLİKAYA, SOYLU GİBİ MAKAMIN AĞIRLIĞINI TAŞIYAMAYACAK İŞLER YAPMIYORDU. BU YAPTIKLARI O İMAJINA ÇOK TERS”   13:47   YARGITAY 4. GÜNDE DE BAŞKANINI SEÇEMEDİ   13:37   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ ÇALIŞMASI İLE SAYA PARK KAVŞAĞI TRAFİĞİ HAT SAYESİNDE RAHATLADI   12:51   VAHAP SEÇER: “VATANDAŞA HİZMET ETMENİN SONUÇLARINI TÜM TÜRKİYE’YE GÖSTERECEĞİZ”   12:40   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUNCER, HER KOŞULDA GENÇLERİN VE EĞİTİMCİLERİN YANINDA OLACAĞINI VURGULADI   12:36   CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK İÇİN DESTEK İSTEDİ   11:37   YEREL SEÇİMLERE 3 GÜN KALDI... SEÇMEN OYUNU NASIL KULLANACAK?   11:03   TGC: GAZETECİLER SEÇİM SONUÇLARINA ENGELSİZ ULAŞABİLMELİ, İNTERNET KESİNTİSİ OLMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINMALI  
 
     
   

Soli Güneş Festivalinde, Tüzün’e İspanyol Dansçı Sürprizi


Mezitli Belediyesi Soli Güneş Festivali kapsamında sevilen şarkıcı Sibel Tüzün’ü Mersinlilerle buluşturdu.

 

Tarih : 24 Haziran 2019 Pazartesi 12:12   Okunma : 1026

Mezitli Belediyesi Soli Güneş Festivali kapsamında sevilen şarkıcı Sibel Tüzün’ü Mersinlilerle buluşturdu. Atatürk resimli tişörtü ile sahneye çıkarak birbirinden güzel şarkılarını seslendiren Tüzün’e Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan da ilginç bir sürpriz yaptı. Mezitli Belediyesinin konuğu olan ve festivalin ilk gününde Amfitiyatro’da unutulmaz bir gösteri sergileyen İspanyol dans grubunu sahneye çıkaran Başkan Tarhan ve eşi Sombol Tarhan’la birlikte, Tüzün’ün şarkıları eşliğinde dans etti.

Bu yıl 9’uncusu gerçekleştirilen Soli Güneş Festivali sevilen pop sanatçısı Sibel Tüzün konseri ile sona erdi. Kendisini dinlemeye gelen hayranlarına müzik ziyafeti sunan Tüzün sevilen şarkılarını seslendirdi. Mezitli Belediyesi kardeş kenti Berlin TempelhoLf-Schöneberg, Hindistan ve İspanya’dan gelen misafirlerinde yer aldığı konserinde Türkçe şarkılarının yanı sıra yabancı müziklerle de yer veren Tüzün, önünde Atatürk resmi olan tişörtüyle sahneye çıktı. ‘Kırmızı’, ‘Hakikaten’, ‘Beni Bağlamaz’ gibi unutulmaz şarkılarının yanında ‘İzmir Marşı’ ve ‘Memleketim’ gibi şarkıları da binlerce kişi ile birlikte seslendiren Tüzün, konserinin bir bölümünde de sahneden inerek seyircilerin arasına girdi.

Zaman zaman davul şovda yaparak hareketli şarkıları ile konser boyunca tüm izleyicilerini dans ettiren Tüzün’e Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ilginç bir sürpriz yaptı.

Mezitli Belediyesinin konuğu olan ve festivalin ilk gününde Amfitiyatroda unutulmaz bir gösteri sergileyen İspanyol URJC BalletCamara de Madrid Dans Grubu sahneye çıkaran Başkan Tarhan ve eşi Sombol Tarhan’la birlikte, Tüzün’ün şarkıları eşliğinde dans etti.

Sahnede ilginç dans figürleri sergileyen dansçılar Tüzün’ü de şaşırtmayı başardı. 

Mezitli’den unutulmaz anılarla ayrıldığını dile getiren Tüzün, festivalde emeği geçenlere ve Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’a teşekkür etti.

Tüzün’e çiçek ve Mezitli Belediyesi anı plaketi veren Başkan Tarhan, şarkıları ve dansları nedeniyle unutulmaz bir gece yaşattığı için teşekkür etti. Toplumun birlik ve beraberliğinin sağlanması amacıyla kültür ve sanata özel önem verdiklerini ifade eden Başkan Tarhan, “Soli Güneş Festivalimizle tüm vatandaşlarımızın bir arada olmasını, şarkılara birlikte eşlik etmesini sağlıyoruz. Davet ettiğimiz sanatçıları seçerken de bir duruşu olmasına gayret ediyoruz. Mezitlimizde kültür ve sanatı büyütmeye devam edeceğiz” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA