17 Nisan 2024 Çarşamba

01:22   ANAYASA MAHKEMESİ BAŞKANVEKİLLİĞİ`NE BASRİ BAĞCI`NIN SEÇİLMESİ KARARI RESMİ GAZETE`DE   19:57   AĞBABA VE ZENGİN ARASINDA "İSRAİL TARTIŞMASI"   17:04   VAHAP SEÇER`DEN İLÇE BELEDİYE BAŞKANLARINA TEBRİK ZİYARET   16:46   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SEÇER, MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKANI TUNCER`E TEBRİK ZİYARETİ   15:58   ÖZGÜR ÖZEL: "HATAY HALKININ İRADESİNE SAHİP ÇIKMAYA BU İŞİN PEŞİNİ BIRAKMAMAYA DEVAM EDECEĞİZ"    14:53   CHP GENEL BAŞKANI ÖZEL: “RECEP TAYYİP ERDOĞAN İŞ BİLMEZLİĞİ, İNADI SONUCU MALİYETİ HEPİMİZE ÖDETMİŞTİR”    14:23   CHP SEÇİM ZAFERİ SONRASI İLK GRUP TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ   13:30   TİCARET BAKANLIĞI`NDAN YALANLAMA: "İSRAİL İLE İHRACAT KISITLAMASINA TABİ OLAN 54 ÜRÜN GRUBUNDAKİ 1019 ÜRÜNE, 9 NİSAN`DAN İTİBAREN GÜMRÜKLERİMİZDE İHRACAT TESCİL İŞLEMİ KESİNLİKLE YAPILMAMAKTADIR"   12:18   CAN ATALAY`DAN DEPREM KAYIPLARI İÇİN SEFERBERLİK ÇAĞRISI   12:05   MSB: "GARA BÖLGESİNDE 5 PKK`LI TERÖRİST DAHA ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ"   11:37   GAZETECİLER CEMİYETİ GENÇ GAZETECİLERE YÖNELİK EĞİTİM KAMPI DÜZENLİYOR   10:14   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`İN USTALARI CİHAZLARIN BAKIM-ONARIMINI YAPARAK ÖMRÜNÜ UZATIYOR   09:28   ALİ YERLİKAYA: "KIRMIZI VE SARI BÜLTENLE ARANAN NURLAN ZHARIMBETOV, `MAHZEN-27` OPERASYONUYLA YAKALANDI"   15:37   İSTANBUL`DA 29 KİŞİNİN YAŞAMINI YİTİRDİĞİ YANGINLA İLGİLİ İTFAİYE RAPORU AÇIKLANDI   14:59   YENİŞEHİR BELEDİYESİ DÜNYA PARATRİATLON KUPASI YARIŞLARINA HAZIR   14:28   CHP HEYETİ ANTALYA ADLİYESİ ÖNÜNDE   13:01   AKP`DE ISTAKOZ KRİZİ   12:20   AKP`DEN CHP`YE GEÇEN KEŞAN BELEDİYESİ`NİN ÖNCEKİ DÖNEM BORÇLARI AÇIKLANDI: TOPLAM BORÇ 483 MİLYON, 3 AYDA 13 MİLYON TL KURUYEMİŞ VE BENZERİ GİDERLERE HARCANMIŞ   11:29   YARGITAY BAŞKANLIĞI SEÇİMİNDE YİNE SONUÇ ÇIKMADI   10:39   CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI BULUT: “İKTİDAR VEKİLLERİ ISTAKOZ, VATANDAŞ BORÇLARINI ÖDEME DERDİNDE”  
 
     
   

Büyükşehir Yine “Önce Yaya” Diyecek


Büyükşehir Belediyesi’nin Stratejik Plan çalışmaları kapsamında Mersin’in 5 bin 500 kilometrelik yol ağı için önümüzdeki 5 yıl boyunca yapılacak hizmetlerin konuşulduğu Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı Çalıştayı gerçekleştirildi. Yaya öncelikli hedeflerin belirlendiği çalıştayda, yürüyüş yolları, engelli rampası, engelli yürüyüş yolları ve “Önce yaya” uygulaması kapsamında yapılacak yatay işaretleme çalışmaları gündeme alındı.

 

Tarih : 11 Temmuz 2019 Perşembe 11:21   Okunma : 915

Mersin’in önümüzdeki 5 yıllık “yol” haritası belirleniyor. Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı, 2020-2024 dönemi Stratejik Planı’nın hazırlık çalışmaları çerçevesinde çalıştay düzenledi. Çalıştayda, önümüzdeki 5 yıl boyunca Mersin il sınırları içerisindeki yol ağlarında yapılacak hizmetlere yönelik hedefler katılımcılarla paylaşılarak, görüş alışverişinde bulunuldu. Çalıştayda, yürüyüş yolları, engelli rampası, engelli yürüyüş yolları ve “Önce yaya” uygulaması kapsamında yapılacak yatay işaretleme çalışmaları gündeme alındı.

ÖNCELİK VATANDAŞ MEMNUNİYETİ

Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’nın çalıştayında, Stratejik Plan kapsamında yol ağlarında yapılması planlanan sıcak asfalt, sathi asfalt kaplama, köprü, yağmursuyu drenaj ve kaldırım çalışmaları konuşuldu. Yaya öncelikli hedeflerin belirlendiği çalıştayda yürüyüş yolları, engelli rampası ve buna entegre olarak engelli yürüyüş yolları ve “Önce yaya” uygulaması kapsamında yapılacak yatay işaretleme çalışmaları da gündeme alındı.

HİZMETLERDE REHBER BİRLEŞMİŞ MİLLETLER SÜRDÜRÜLEBİLİR KALKINMA HEDEFLERİ

Vatandaşlara hizmet ulaştırma noktasında kalite standartlarını artırmak ve vatandaş memnuniyeti ön planda tutularak, daha hızlı, etkin, güvenli ve kalıcı hizmetler verebilmek adına yapılması gerekenlerin konuşulduğu çalıştayda, Birleşmiş Milletler 2030 Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri doğrultusunda belirlenen amaç, hedef ve göstergelere uygun olarak hizmetler verileceğinin altı çizildi.

KENTİN PAYDAŞLARI İLE GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİ YAPILDI

Çalıştayda, Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren şube müdürlüklerinin yanı sıra, Mühendislik ve Mimarlar Odası Temsilcileri, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Orman Bölge Müdürlüğü, Karayolları 5. Bölge Müdürlüğü, Mersin İl Jandarma Komutanlığı, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Devlet Su İşleri, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, AFAD, Mersin Üniversitesi, Çukurova Belediyeler Birliği ve İlçe belediyeleri yetkilileri de bulundu. Çalıştaya, vatandaşlarla iletişimde en önemli yapıyı oluşturan muhtarların temsilcisi konumundaki Muhtarlar Dernek Başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile özel şirket temsilcileri de katıldı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA