29 Mart 2024 Cuma

09:20   VAHAP SEÇER`DEN TOROSLAR VE AKDENİZ`DE OTOBÜS TURU   18:09   VAHAP SEÇER, MERSİN ESOB`U ZİYARET ETTİ: “GÖREVE GELDİĞİMİZ GÜNDEN İTİBAREN ESNAFLA İYİ İLİŞKİLER İÇERİSİNDE OLDUK”   16:48   ÖZGÜR ÖZEL, ORTACA`DA: "FESTİVALLERİ, KONSERLERİ YASAKLAYAN, NE YİYECEĞİNE NE GİYECEĞİNE KARIŞAN BU ANLAYIŞA KARŞI GENÇLERİN YANINDA VE ARKASINDAYIZ. BÜTÜN GENÇLERİ SANDIĞA BEKLİYORUZ"   16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:07   DEM PARTİ EŞ GENEL BAŞKANI TUNCER BAKIRHAN: "KÜRT OLANLAR MECLİS`TE KÜRT HALKI İÇİN MÜCADELE EDENLERDİR"   15:41   YARGITAY`DA BAŞKANLIK SEÇİMİ YEREL SEÇİM SONRASINA KALDI: SEÇİME 1 NİSAN`DA DEVAM EDİLECEK   15:23   ÖĞRENCİLERE "SEÇİM" TATİLİ: 1 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL   14:25   ÖZGÜR ÖZEL: “YERLİKAYA, SOYLU GİBİ MAKAMIN AĞIRLIĞINI TAŞIYAMAYACAK İŞLER YAPMIYORDU. BU YAPTIKLARI O İMAJINA ÇOK TERS”   13:47   YARGITAY 4. GÜNDE DE BAŞKANINI SEÇEMEDİ   13:37   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ ÇALIŞMASI İLE SAYA PARK KAVŞAĞI TRAFİĞİ HAT SAYESİNDE RAHATLADI   12:51   VAHAP SEÇER: “VATANDAŞA HİZMET ETMENİN SONUÇLARINI TÜM TÜRKİYE’YE GÖSTERECEĞİZ”   12:40   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUNCER, HER KOŞULDA GENÇLERİN VE EĞİTİMCİLERİN YANINDA OLACAĞINI VURGULADI   12:36   CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK İÇİN DESTEK İSTEDİ   11:37   YEREL SEÇİMLERE 3 GÜN KALDI... SEÇMEN OYUNU NASIL KULLANACAK?   11:03   TGC: GAZETECİLER SEÇİM SONUÇLARINA ENGELSİZ ULAŞABİLMELİ, İNTERNET KESİNTİSİ OLMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINMALI   10:31   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN, ÇÖLYAK HASTALARINA DESTEĞİ RAMAZAN AYINDA DA SÜRÜYOR   09:33   LAİKLİK MECLİSİ`NDEN KURTULMUŞ`A ``LAİKLİK GÜNÜ`` TEPKİSİ: "AÇIKTIR Kİ AKP`Lİ NUMAN KURTULMUŞ LAİKLİĞİ DEĞİL, LAİKLİĞİN TASFİYE EDİLMESİNE DÖNÜK FAALİYETLERİ KORUMA DERDİNE DÜŞMÜŞTÜR"   09:14   VAHAP SEÇER, TARSUS`TA FAALİYET GÖSTEREN STK`LARLA BİR ARAYA GELDİ   09:06   SEZGİN TANRIKULU`NDAN ERDOĞAN`IN DİYARBAKIR`DAKİ SÖZLERİNE TEPKİ: DİYARBAKIR İÇİN KÜRTLER İÇİN BİR ŞEY İFADE ETMEDİ. YENİ BİR SÜREÇ BEKLEMEK, BU KONUŞMADAN SONRA DOĞRU DEĞİL  
 
     
   

Zabıta’dan Sahil Denetimi


Erdemli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, halkın sağlığını ve huzurunu bozucu etkenlere karşı sahil bandında denetimlerini sıklaştırdı.

 

Tarih : 11 Temmuz 2019 Perşembe 19:24   Okunma : 921

Erdemli Belediyesi, daha önce yapılan kontrollerde tespit edilen olumsuzlukların ve gelen şikâyetlerin değerlendirilmesi sonucu sahil bandında bulunan alanlarda; mangal, nargile ve çevre kirliliğine yol açan gıdaları tüketenlere, kurallara aykırı davrananlara karşı rahatsızlığı önlemek için denetim yaptı.

SAHİLLERDE NARGİLE VE MANGAL YASAK

Erdemli Belediyesi Zabıta ekiplerinin, diğer kurumlarla koordinasyon içinde yaptığı denetim, Alata Mahallesi Topraksu Tesislerinden başlayarak Akdeniz Mahallesi Erdemli Kapalı Spor Salonuna kadar sürdü. Bu kapsamda yasalara aykırı hareket ederek toplum geneline rahatsızlık verecek şekilde nargile içen, mangal yakarak sahildeki ve civarda ikamet eden mahalle sakinlerini duman ile rahatsız edenlerin faaliyetleri sonlandırıldı. Yapılan denetimlerde zararlı yiyecek maddeleri ile çevreyi rahatsız eden unsurlar, ekipler tarafından toplandı.

 

ÇEVREYİ KİRLETENLERE YASAL CEZALAR YOLDA

Denetimler esnasında çevre kirliliğine yol açacak gıda tüketiminde bulunan vatandaşlara cezai işlem uygulayan Belediye Zabıta ekipleri; İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Sağlık Müdürlüğü, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ile müşterek çalışmaların devam edeceğini duyurdu. Yapılan denetimlerde topluma açık kamu alanlarında, uyarılara rağmen sigara izmariti ve kabuklu yiyeceklerle çevreyi kirletenlere cezai işlem yapılırken, çevredeki vatandaşlar ise yapılan denetimleri takdir ettiklerini belirterek, Belediye’nin bu çalışmasına destek olduklarını dile getirdi.

Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, toplumun ortak yaşam alanı olan noktalarda vakit geçirirken kimseyi rahatsız etmemek gerektiğine vurgu yaparak, bu yaşam alanlarının toplumun tamamına ait olduğunu dikkat çekti. Bu çalışmaların kimseyi kırmak adına gerçekleştirilmediğini, aksine ilçenin tamamının huzur ve güven içerisinde yaşaması için yapıldığının altını çizen Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, özellikle toplumun genel değer yargılarına aykırı davrananların, yasalar çerçevesinde gerekli yaptırımlarla karşılaşacağının bilgisini verdi.

Paylaş :
Etiketler :  ERDEMLİ BELEDİYESİ, MÜKERREM TOLLU, ADEM ASLAN

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA