24 Nisan 2024 Çarşamba

22:50   CHP GENEL BAŞKANI ÖZEL: "ERKEN SEÇİMİ MİLLET İSTEMEDEN BEN İSTEMEYECEĞİM"   22:28   BAHÇELİ`NİN ``DEM PARTİ KAPATILSIN`` AÇIKLAMASI.. ADALET BAKANI TUNÇ: “DEM PARTİ DE TERÖRÜ DESTEKLEYEN FAALİYETLERDE BULUNURSA KAÇINILMAZ OLUR``   22:14   FATİH ERBAKAN: "AKP`YE BİZ KAYBETTİRMEDİK, BAZI YERLERDE MHP KAYBETTİRDİ"   21:55   ERDOĞAN İLE ÖZGÜR ÖZEL`İN BAŞ BAŞA GÖRÜŞME ÖNCESİ İLK TEMASI... CHP GRUP BAŞKAN VEKİLİ EMİR: "SICAK BİR SOHBETTİ"   20:14   TAKSİM`DE 1 MAYIS KUTLAMALARINA İZİN VERİLMEMESİ... BAKAN YERLİKAYA: "YASAK YOK, KISITLAMA VAR"   19:21   ÖZGÜR ÖZEL`DEN, 10. CUMHURBAŞKANI AHMET NECDET SEZER`E `TEŞEKKÜR" ZİYARETİ   18:45   ERDOĞAN, HASAN KILIÇ`IN CENAZE TÖRENİNE KATILDI   18:14   İSTANBUL VALİSİ GÜL`ÜN YASAK KARARINI AÇIKLADIĞI TAKSİM`DE 1 MAYIS KUTLAMASINA MAKAMINA OTURAN ÇOCUK İZİN VERDİ   16:33   ÖZEL`DEN ERDOĞAN`IN ANAYASA ÇAĞRISINA YANIT: "BİR ŞEYİ DEĞİŞTİRMEK İSTİYORSANIZ ÖNCE MEVCUDUNA UYUN DA ONU GÖRELİM``   15:42   ERDOĞAN TOPRAK: "ÇOCUK İSTİSMARININ YAYGINLAŞTIĞI TABLOYU TÜRKİYE VE ÇOCUKLARIMIZ HİÇ HAK ETMİYOR"   15:32   VAHAP SEÇER, 23 NİSAN DOLAYISIYLA KOLTUĞUNU ÇOCUKLARA BIRAKTI    15:14   AYM KARARINA RAĞMEN TAKSİM 1 MAYIS`A KAPALI   14:51   İMAMOĞLU, 23 NİSAN`DA KOLTUĞUNU 9 YAŞINDAKİ METLİ`YE DEVRETTİ: “BAŞKANLIK KOLTUĞU KİMSEYE AİT DEĞİL, MİLLETE AİT”   14:51   CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, CUMHURBAŞKANLIĞI`NDA ÇOCUKLARLA BİR ARAYA GELDİ   14:49   ABDURRAHMAN TUTDERE`NİN KOLTUĞUNA DEPREMZEDE ÖYKÜ MİNA IŞIK OTURDU... "ÇİÇEK GİBİ BİR ADIYAMAN İSTİYORUM"   14:32   CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, AYM BAŞKANI ÖZKAYA İLE GÖRÜŞTÜ   14:22   ÖZGÜR ÖZEL, 23 NİSAN`DA TBMM`DEKİ KOLTUĞUNU MÜZİK ÖĞRENCİSİ DORA MİMAROĞLU`NA DEVRETTİ   13:49   BAŞKAN YILDIZ, 23 NİSAN’DA KOLTUĞUNU MİNİK EYLÜL’E BIRAKTI   13:49   VAHAP SEÇER: “ÇOCUKLARIMIZA SÖZÜMÜZDÜR: GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ, GÜNEŞLİ GÜNLER”   13:37   MERSİN`DE COŞKULU 23 NİSAN KUTLAMASI  
 
     
   

Kılıçdaroğlu: O duvar yıkıldı


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,Çankaya Belediyesi Tarafından yapılan Adalet Parkı Açılış töreninde konuştu.

 

Tarih : 14 Temmuz 2019 Pazar 02:37   Okunma : 1240

 

Ankara'nın Çankaya ilçesinde Çankaya Belediyesi tarafından yaptırılan Adalet Parkı'nın açılışına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM Başkan Vekili Levent Gök, Ankara Milletvekili Gamze Taşcıer de katıldı.

Kılıçdaroğlu, park alanında toplananlara hitap etti. 2 yıl önce gerçekleştirilen Adalet Yürüyüşü'ne değinen Kılıçdaroğlu,  şöyle konuştu:

"2 yıl önce bir yürüyüş başlattık, adalet talebimiz bitti mi, hayır. Adalet talebimiz güçlenerek devam ediyor. Bu ülkede adaletsizlikler var. Eğer adaletsizlik olmasaydı 'adalet reformu' diye bir kavram gündeme gelmezdi.

Demek ki adaletsizliğin olduğunu ülkeyi yönetenler de gayet iyi biliyor. Ama bugün 'adalet reformu yapacağız' diye yola çıkanlar, en azından hapisteki gazetecileri kurtarmak için o reform paketini parlamento kapanmadan getirmek zorundaydılar; ama getirmediler. 'Adalet reformu yapacağız' dediler, en büyük adaletsizliğin altına imza attılar" diye konuştu.

'TOPLUMUN ADALETE SUSAMIŞLIĞI VAR'

Adalet Yürüşü'nün sonunda Maltepe miting alanında 'Önümüzde bir duvar var; ama o duvarı yıkacağız" dediğini hatırlatan Kılıçdaroğlu, "Herkes bekledi, ne zaman nasıl yıkılacak diye, gördünüz Ankara’da yıkıldı, İstanbul’da, Antalya’da, Mersin’de, Adana’da yıkıldı, 40 yıldır, 50 yıldır alamadığımız pek çok belediyede yıkıldı. Toplumun adalete susamışlığı var. Toplumun ayrışmaya, kavgaya değil, beraber yaşamaya ihtiyacı var" şeklinde konuştu.

'ADALET, İNSANLIK İÇİN TEMEL BİR KAVRAMDIR'

Türkiye’de haksız ve hukuksuz bir şekilde hapiste yatanların olduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu, "Eren Erdem bunlardan bir tanesidir, hapiste yatıyor. Sormak gerekiyor hangi gerekçeyle hapiste yatıyor? Siyasetçiler hangi gerekçeyle hapiste? Selahattin Demirtaş hangi gerekçeyle hapiste? Başka bir partiden olabilir; ama adalet sadece bizim için bir kavram değildir. Adalet, insanlık için temel bir kavramdır. Bizim gibi düşünmeyenlere de biz adaleti vermek zorundayız, onların da hakkını, hukukunu savunmak zorundayız" dedi.

Paylaş :
Etiketler :  CHP, ÇANKAYA BELEDİYESİ, ADALET PARKI, KILIÇDAROĞLU

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA