20 Nisan 2024 Cumartesi

10:12   CHP`Lİ BELEDİYE BAŞKANLARI VE İL YÖNETİCİLERİ ANITKABİR`DE   09:38   ATAMA VE GÖREVDEN ALMA KARARLARI, RESMİ GAZETE`DE YAYIMLANDI...   09:29   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN `YENİ DOĞAN PAKETLERİ` İLE AİLELERİN BÜTÇELERİNE DESTEK   09:13   ANAYASA MAHKEMESİ ÜYELİĞİ`NE PROF. DR. ÖMER ÇINAR SEÇİLDİ   09:12   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN ‘KENTSEL KIYI EKOSİSTEMLERİNİN DOĞA TEMELLİ ÇÖZÜMLERLE RESTORASYONU` ÇALIŞTAYI   23:16   CHP, YEREL SEÇİMLERDE PARTİ ALEYHİNE ÇALIŞAN ÜYELER HAKKINDA DİSİPLİN SÜRECİ BAŞLATACAK   16:18   CHP`NİN TBMM GRUP AMİRİ BAYRAKTAR İÇİN CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ   15:22   YENİŞEHİR DÜNYA VE AVRUPA TRİATLON YARIŞLARINA HAZIR    14:53   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL BAŞKANLIĞINDA YAPILAN MYK TOPLANTISI SONA ERDİ   14:39   AYM, İZİNSİZ BİLDİRİ DAĞITAN, AFİŞ ASAN ÖĞRENCİLERE DİSİPLİN CEZASI GETİREN YÖK KANUNU MADDESİNİ İPTAL ETTİ   12:52   CHP TOKAT MİLLETVEKİLİ KADİM DURMAZ: "DEPREM KAPIMIZA DAYANDI HÂLÂ ÖNLEM YOK"   12:45   İLİÇ`TE BİR MADENCİNİN DAHA CESEDİNE ULAŞILDI   12:37   TOKAT SULUSARAY`DA YAŞANAN DEPREM YOZGAT`IN BAZI İLÇELERİNDE DE HASARA NEDEN OLDU   12:10   İZMİR`DE 4,5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   11:39   YUNANİSTAN BAŞBAKANI ALEKSIS ÇIPRAS, ÖZGÜR ÖZEL`İ ATİNA`YA DAVET ETTİ   11:08   AVUKATLAR YÜRÜYÜŞ YAPACAK, "AVUKATLAR İÇİN DE ADALET" DİYECEK   10:45   ELAZIĞLI ÜRETİCİ: "PEYNİR ALAMAYAN VATANDAŞLAR MERDİVEN ALTINDA ÜRETİLEN PEYNİRE YÖNELİYOR"   10:32   KREDİ KARTI BORÇLARI PATLAYAN VATANDAŞLARDAN İKTİDARA: "EKONOMİYİ DÜZELTMEK İÇİN SARAYDAN BAŞLA, UÇAK İNMEYEN HAVALİMANLARINDAN, GEÇİLMEYEN KÖPRÜLERDEN BAŞLA"   10:23   İZMİR`DE ATAMASI YAPILMAYAN ÖĞRETMENLERDEN ERDOĞAN`A TEPKİ   09:44   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ZABITA EKİPLERİ, YAZ SEZONUNA HAZIR  
 
     
   

Mersin 3 Gün Boyunca Sanatı Ve Sporu Konuştu


Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’nın 2020-2024 döneminde planlanacak faaliyetlerle ilgili görüş, öneri ve beklentilere ilişkin düzenlediği “Kültür, Turizm ve Spor Çalıştayı” sona erdi. Çalıştayda, 3 gün boyunca kültür, turizm ve spor konuşuldu.

 

Tarih : 22 Temmuz 2019 Pazartesi 10:36   Okunma : 691

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından 2020-2024 yıllarını kapsayan Stratejik Plan’ın oluşturulmasına yönelik olarak düzenlenen “Kültür, Turizm ve Spor Çalıştayı” sona erdi. Kentin dinamiklerinin bir araya gelip, fikir alışverişinde bulunduğu çalıştayda, 3 gün boyunca, kültür, turizm ve spor konuşuldu.

Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapılan “Kültür, Turizm ve Spor Çalıştayı”nın ilk gününde Turizm ve Tanıtım Grubu, Dış İlişkiler Grubu, Müze Hizmetleri Grubu ile Kütüphane ve Kültür Yayını Hizmetleri Grubu; ikinci gününde Kültür-Sanat Grubu ile Tiyatro ve Sinema Grubu; üçüncü ve son gününde ise Spor Organizasyonları Grubu ile Spor Tesisleri Grubu’nun faaliyetleri ve projeleri ele alındı.

ÇALIŞTAYLAR YOL GÖSTERECEK

Önümüzdeki 5 yıl boyunca Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı bünyesinde yapılacak olan ve gerçekleştirilmesi düşünülen etkinlikler, hizmetler, faaliyetler ve projelerin yol göstericisi olacak “Kültür, Turizm ve Spor Çalıştayı”nın son gününde kapanış konuşmasını yapan Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Hasan Gökbel, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’nın çalışma alanı geniş olduğu için bu çalıştayın 3 güne yayıldığını vurguladı. Sporun herkesin ortak paydası olduğunu kaydeden Gökbel, çalıştayda kentteki spor birikimi en yüksek düzeyde olan insanların bulunmasının sevindirici olduğunu belirtti.

VERİMLİ SONUÇLAR ALINACAK

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in talimatıyla, her alanda dış paydaşlarla bir araya geleceklerini kaydeden Gökbel, bu bağlamda gerçekleştirilen çalıştaylardan verimli sonuçlar alacaklarına olan inancını dile getirdi. Konuşmasının sonunda, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin görev alanının çok kapsamlı olduğuna da dikkat çeken Gökbel, yapılan stratejik plan çalıştayları sayesinde yerel yönetimler ile dış paydaşların birlikte hareket ederek, daha verimli çalışmalara imza atacaklarını ifade etti.

Çalıştay, belediye ve ilgili kurumlar arasında işbirliği zeminlerinin karşılıklı raporlanması ile sona erdi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA