29 Mart 2024 Cuma

15:23   ÖĞRENCİLERE "SEÇİM" TATİLİ: 1 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL   13:37   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ ÇALIŞMASI İLE SAYA PARK KAVŞAĞI TRAFİĞİ HAT SAYESİNDE RAHATLADI   12:51   VAHAP SEÇER: “VATANDAŞA HİZMET ETMENİN SONUÇLARINI TÜM TÜRKİYE’YE GÖSTERECEĞİZ”   12:40   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUNCER, HER KOŞULDA GENÇLERİN VE EĞİTİMCİLERİN YANINDA OLACAĞINI VURGULADI   12:36   CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK İÇİN DESTEK İSTEDİ   11:37   YEREL SEÇİMLERE 3 GÜN KALDI... SEÇMEN OYUNU NASIL KULLANACAK?   11:03   TGC: GAZETECİLER SEÇİM SONUÇLARINA ENGELSİZ ULAŞABİLMELİ, İNTERNET KESİNTİSİ OLMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINMALI   10:31   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN, ÇÖLYAK HASTALARINA DESTEĞİ RAMAZAN AYINDA DA SÜRÜYOR   09:33   LAİKLİK MECLİSİ`NDEN KURTULMUŞ`A ``LAİKLİK GÜNÜ`` TEPKİSİ: "AÇIKTIR Kİ AKP`Lİ NUMAN KURTULMUŞ LAİKLİĞİ DEĞİL, LAİKLİĞİN TASFİYE EDİLMESİNE DÖNÜK FAALİYETLERİ KORUMA DERDİNE DÜŞMÜŞTÜR"   09:14   VAHAP SEÇER, TARSUS`TA FAALİYET GÖSTEREN STK`LARLA BİR ARAYA GELDİ   09:06   SEZGİN TANRIKULU`NDAN ERDOĞAN`IN DİYARBAKIR`DAKİ SÖZLERİNE TEPKİ: DİYARBAKIR İÇİN KÜRTLER İÇİN BİR ŞEY İFADE ETMEDİ. YENİ BİR SÜREÇ BEKLEMEK, BU KONUŞMADAN SONRA DOĞRU DEĞİL   01:25   YSK`NIN MAHALLİ İDARELER ARA SEÇİMİNE İLİŞKİN KARARI RESMİ GAZETE`DE YAYIMLANDI   21:03   YAVAŞ`TAN ALTINOK`A: "KIZIM 32 YIL SÜRECEK KREDİ ÇEKİP EV ALDI. ALNININ TERİNİ YİYOR, EMEĞİNİN HAKKINI ALIYOR"   20:43   İZMİR KADIN PLATFORMU: “ÖLDÜRÜLEN HER KIZ KARDEŞİMİZ İÇİN SOKAKLARI DOLDURMAYA DEVAM EDECEĞİZ”   20:40   ÖZGÜR ÖZEL: “SARIYER`E AKP KORKUSU YAŞATANLARI SON KEZ UYARIYORUM. OKTAY AKSU`DA BİRLEŞELİM. KORKULU RÜYA GÖRMEYELİM”   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ   16:57   SOSYAL MEDYA ÜNLÜSÜ ``JAHREİN``, KILIÇDAROĞLU`NA TAZMİNAT ÖDEYECEK... KILIÇDAROĞLU`NUN AVUKATI ÇELİK: MİKTAR YÖNÜNDEN KARARA İTİRAZ EDECEĞİZ   16:50   SERDAR SOYDAN: MERSİN HALKI ARTIK DEĞİŞİM İSTİYOR, HİZMET İSTİYOR   16:05   (2) ÖZGÜR ÖZEL: ESENYURT VE TÜRKİYE İTTİFAKI HEPİNİZİ MAHCUP EDECEK. BİZİM BİRLİKTELİĞİMİZ BİRİLERİNİ RAHATSIZ ETMİŞ, BİR SÜRÜ YALAN ATIYORLAR  
 
     
   

CHP Mezitli İlçe Danışma Kurulu toplandı


Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Danışma Kurulu’nun Mezitli toplantısı bugün Orkide Cafe’de gerçekleşti.

 

Tarih : 2 Ağustos 2019 Cuma 17:40   Okunma : 1432

Sabah saatlerinde gerçekleştirilen Danışma Kurulu'na Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin CHP İl Başkanı Adil Aktay, CHP Mezitli İlçe Başkanı Ahmet Serkan Tunver, CHP Mersin Milletvekilleri Ali Mahir Başarır, Alpay Antmen, Cengiz Gökçel ve çok sayıda parti yöneticileri ve üyeleri katılım gösterdi.

Danışma Kurulu'nun divanında ise CHP Mezitli İlçe Başkanı Ahmet Serkan Tuncer, Katip üyeliklerine Cumhuriyet Halk Partisi Mezitli İlçe Başkan yardımcısı Pelin Göner, Avukat Onur Berk Yılmaz ve Necla Çavuş Bugay bulundu.

"ÜLKEMİZ HALİFE ÖZENTİSİ BİR ADAMIN İKİ DUDAĞI ARASINA SIKIŞMIŞ DURUMDA"

Mezitli İlçe Danışma Kurulu’nın açılış konuşmasını gerçekleştiren CHP Mezitli İlçe Başkanı Ahmet Serkan Tuncer, “Değerli il başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, değerli ilçe başkanları, il ve ilçe kadın kolları başkanları ve yöneticileri, il gençlik kolları, ilçe gençlik kolları başkanları ve yönetim üyeleri, değerli meclis üyeleri, değerli milletvekilleri, değerli Cumhuriyet Halk Partisi emekçileri, hepinizin bildiği gibi 30 Haziran tarihinde sizlerin değerli oyları ile başkanlığa seçildim. Ben sen değil, biz olmak için göreve geldim. Benim seçimlerim önemli değildir, önemli olan Cumhuriyet Halk Partisi'nin kazanmış olmasıdır. Değerli emekçilerim, ülkemiz çok zor bir süreçten geçiyor. Halife özentisi olan bir adamın iki dudağının arasında ülkemiz sıkışıp kaldı. Bütün yolları deniyorlar bir türlü olmuyor. Kurtuluşumuz için herkes şunu bilmelidir ki; tek yol Cumhuriyet Halk Partisi'dir, çıkış yolu demokratik parlamenter sistemdir. Değerli emekçierimiz, işimizin çok zor olduğunu biliyoruz ama siz de çok iyi biliyorsunuz ki Cumhuriyet Halk Partisi zor günlerin partisidir. Biz ulusal kurtuluş mücadelesini vermiş bir partiyiz, ülkemiz için sonsuz mücadele veren Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının izindeyiz.” şeklinde konuştu.

“MEZİTLİ GELECEKTE ANKARA’NIN ÇANKAYA’SI OLACAKTIR”

“Bugün burada danışma kurulunu toplamak üzere bir araya gelmiş bulunmaktayız. Danışma kurulları parti için sorunların tartışıldığı, iktidara gelmenin yolları'nın arandığı toplantlardır. Biz bu sorunlarımızı sıfıra indireceğiz ve iktidar için her yolu zorlayacağız.” Diye konuşan Tuncer,  “Bundan sonraki tek hedefimiz büyükşehirde ve tüm ilçelerimizde daha güçlü olmak, partimizi iktidara taşımak olacaktır. Elbette ki bu işin lokomotifi örgütlerimiz ve belediyelerimiz olacaktır. Mersin uzun yıllardır Cumhuriyet Halk Partisi'nin kalesiydi. Bu kalenin kuşatılmasına asla izin vermeyeceğiz. Her şeyi burada bu salonda konuşacağız, tartışacağız. Buradan tek bir birey, tek bir yumruk olup; omuz omuza çıkacağız. Biz göreve yeni gelmiş ilçe yönetimi olarak bir tek partilimizin dahi kalbini kırmadan, hiç kimseyi incitmeden üzerimize düşen her şey, parti ahlakı ve disiplini içerisinde yapacağımıza söz veriyoruz. Örgütlerimize de, büyükşehir belediye başkanımıza da, ilçe belediye başkanlarımıza da güvenimiz tamdır. Sizlere söz veriyorum hepimiz tam bir mücadele ruhu ile çalışacağız. 3 tane yürekli milletvekilimiz var. Genel başkanımızın da dediği gibi vekil sayımızı artıracağımıza inancımız tamdır. Mezitli gelecekte Ankara'nın Çankaya’sı olacaktır. Danışma kurulumuzun ilçemize, kentimize, partimize hayırlı olmasını diliyorum, katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum.

Yaşasın demokrasi mücadelemiz, yaşasın tam bağımsız Türkiye, yaşasın Cumhuriyet, yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi!” ifadelerinde bulundu.

"31 MART SEÇİMLERİ TESADÜF DEĞİL BİLİNÇLİ BİR TERCİHTİR."

CHP Mezitli İlçe Başkanı Ahmet Serkan Tuncer’in açılış konuşmasının ardından konuşma yapan CHP Mersin İl Başkanı Adil Aktay, konuşmasında, “Sayın Divan, partimizin her kademesinde görev yapan ve geçmişte görev yapmış örgüt başkanları, örgüt üyeleri, değerli milletvekilleri, sevgili büyükşehir belediye başkanı, sevgili yol arkadaşlarım, hepinizi saygıyla selamlıyorum.

 31 Mart yerel seçimleri Türkiye'de siyasetin yeniden şekilleneceği bir dönemin kapılarını açmıştır. Krizi değil; çözümü, kavgayı değil; hoş görüyü, kutuplaşmayı değil; uzlaşmayı, korkuları değil; umudu seçen vatandaş, Türkiye'nin içine itildiği ekonomik ve siyasi krizden çıkması için çok önemli bir fırsat yaratmıştır. 31 Mart sonuçlarının bir tesadüf değil bilinçli bir tercih olduğunu 23 Haziran İstanbul seçimleri ile herkes gördü, herkes anladı. Seçmenin bilinçli ve kararlı tutumunun gereğini yerine getirme sorumluluğu sadece büyükşehir ve ilçe belediye başkanlarımızın değil, tüm Cumhuriyet Halk Parti’lilerin omzundadır. Değerli arkadaşlar; ülkesinin ve yaşadığı kentin geleceği için kaygı duyan, ekonomik krizden bunalan, iktidarın kutuplaştırıcı dilinden yorulan halka rahat bir nefes aldırmak, geleceğe yeniden umutla bakmalarını sağlamak öncelikle biz Cumhuriyet Halk Parti’lilerin görevidir. Ülkenin içinde bulunduğu tablo Türkiye'nin normalleşmesi için seçmenin gösterdiği irade bizi erken bir genel seçimin beklediğini gösteriyor. Ne zaman olacağı belli değil ama gösteriyor. Bu süreçte parti içinde bütünlüğümüzü pekiştirmeye ve toplumun bütün kesimleri ile tüm partilerin seçmenleri ile sağlıklı bir iletişim kurmaya özel bir önem vermeliyiz.” şeklinde konuştu.

“PARTİ İÇİ MESELELERİMİZİ KAMUOYUNDA DEĞİL KENDİ ARAMIZDA HALLETMELİYİZ”

31 Mart ve 23 Haziran’ın yarattığı umut iklimini zedeleyecek her türlü davranış ve söylemden kaçınmak zorunda olduklarını dile getiren Adil Aktay, “Kimseye fayda getirmeyecek kısır tartışmaların bizi iktidar hedefinden uzaklaştırılmasına asla izin vermemeliyiz. Özellikle de aile içi meselelerimizi, parti içi meselelerimizi kamuoyunun göz önünde değil, kendi aramızda konuşup sonuca bağlamaya özen göstermeliyiz. Değerli arkadaşlar odaklanmamız gereken nokta yerel seçimlerde Mersin'de ve Türkiye'nin dört bir yanında elde ettiğimiz başarıyı en iyi şekilde kullanıp Cumhuriyet Halk Partisi'nin ülkeyi düzlüğe çıkaracak güç olduğunu herkese göstermektir. Bu nedenle yerel yönetimlerde çok başarılı olmak zorundayız. Her Cumhuriyet Halk Parti’linin de beklentisi bu yöndedir. Belediyelerimizin vatandaşın hayatını kolaylaştıran, cebini rahatlatan hizmet ve projelerini halka anlatmak artık sadece belediyelerimizin işi olamaz. Belediyelerimizin Mersin'de ve ilçelerinde sosyal adaleti sağlamaya, huzur ve refah artırmaya yönelik her çalışmasının coşkuyla desteklenip herkese anlatılması, her üyemiz için bir görevdir. Çünkü ortaya koyacağımız doğru ve etkili bir belediyecilik Türkiye'de iktidar olmamızın önünü açacaktır.” ifadelerinde bulundu.

"BİZLER BU BAŞARIYA YÜZYILLIK BİR KURUMUN ÇATISI ALTINDA İMZA ATTIK"

Danışma Kurulu’nda konuşan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, “Sayın Divan, değerli başkanımız, çok değerli milletvekillerimiz, değerli yol arkadaşlarım, hepinizi en derin saygı ve sevgilerimle selamlıyorum. 31 Mart önemli bir başarıya imza attığımız bir gündür. Ama bir zafer değildir. Onun da bilinmesini isteriz. Biz bu başarıya yüzyıllık bir kurumun çatısı altında imza attık. Bir başarı varsa bu Cumhuriyet Halk Partisi'nin kurumsal kimliğin ve bu kurumsal kimliği sevk ve idare edenlerin üstün performansı, azmi, stratejisi sonucunda elde edilen bir başarıdır. Bizler her zaman partinin içinde olacağız ama partinin içine karıştırmak için değil bunu da söyleyeyim, bir belediye başkanına yakışmaz. Biz her zaman yanınızda olacağız. 11 büyükşehir belediyesi var bir tanesi de Mersin Büyükşehir Belediyesi ve başkanı sizin partinizin bir mensubu, içlerinde tek belediye başkanlığı yapmayan benim. Ben onların bana göstereceği yolla,aktardıkları deneyimlerle Mersin'de önemli hizmetler yapacağım. Bizler deneyimli siyasetçiler ve deneyimli insanlarız. Biz iyi insanlarız onu da söyleyeyim, bizler asaletli insanlarız, onurlu ve şerefli insanlarız. Bizler bu ülkeyi düşünüyoruz.” şeklinde konuştu.

“YILBAŞINDAN SONRA TIKIR TIKIR İİŞEYEN BİR BELEDİYE OLACAK”

“İnsanlar gece gündüz çalışıyor, bu devlete vergi ödüyor. Bu devletin petrolü yok, bu devletin yeraltı zenginlikleri yok, senin, benim verdiğimiz vergiyle buraya kaynak aktarılıyor.” diyen Seçer, “Ben orayı heba edemem onu gözüm gibi sakınmak zorundayım. Herkes herkesi denetlesin, birbirimizi kontrol edelim. Partim beni, ben çalışanımıi halk beni, ben personelimi açık verdiğim noktada devlet beni denetlesin. Beni yargıya da sevk edecek tabi ama bağımsız mahkemeler olmak şartıyla. Devlet tarafsız olacak, devleti yönetenler adil olacak. Şimdi sabah kalkıyorum efendim “Cumhuriyet Halk Parti’li belediye başkanları akrabalarını işe almış.” Buna kargalar güler, havuz medyası şimdi işi gücü bırakmış biliyorlar Cumhuriyet Halk Parti’li belediye başkanları çok güzel hizmetler yapacak, çok değerli bireyler, çok değerli insanlar. Bunu biliyorlar. Biz bunların kuyruğuna takılıp gitmeyelim, herkes aynaya baksın, herkes kendisine baksın. Bizim belediye başkanlarımızın veremeyeceği hesap olmamalı. Çok kısa sürede çok güzel işler yaptığımızı düşünüyorum ve yaptık da düşüncenin ötesinde kendi düşüncemizin ötesinde halk böyle düşünüyor. Bakın meclisteki engellemeleri görüyorsunuz ona rağmen cesurca kararlar alıyoruz. Aldığımız kararlar fakirin fukaranın, kadının çocuğun, öğrencinin lehine kararlar. Bunu da yokluk içerisinde yapıyoruz. İdari ve Mali krizin yaşandığı bir dönemde yapıyoruz. Hiç merak etmeyin yılbaşından sonra tıkır tıkır işleyen bir belediye olacak her şey çok daha güzel olacak. Bize inanmanızı istiyorum, güvenmeniz istiyorum. İşgal ettiğimiz koltuk sadece bir belediye başkanlığı koltuğu değil sadece Mersin için söylemiyorum Türkiye'nin yedi bölgesinde belediye başkanlığı koltuğunda oturan Cumhuriyet Halk Parti’li belediye başkanlarının görevi bundan sonra Türkiye'ye yeni bir siyasi yön vermektir. İnsanlar bizden çok şey bekliyor, sadece belediye başkanlığı hizmeti beklemiyor, Türkiye'nin önünü açmamızı bekliyorlar ve en yakın tarihte türkiyede iktidar olmanızı bekliyorlar ve biz bunu gerçekleştireceğiz.” ifadelerinde bulundu.

Yapılan konuşmaların ardından konuşmak isteyen partililer söz hakkı aldı ve parti içi meseleler görüşülerek kurula son verildi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA