25 Nisan 2024 Perşembe

13:05   AKDENİZ BELEDİYESİ’NDEN VATANDAŞLARA VERGİ HATIRLATMASI   12:56   GÜLCAN KIŞ: HER 100 ÇOCUKTAN 20’Sİ ÇALIŞIYOR   11:08   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ, MAKBULE VE MEHMET ÇİFTİNİN İSTEĞİNE KAYITSIZ KALMADI   10:47   AKP`DEN CHP`YE GEÇEN TAŞOVA BELEDİYESİ`NİN BORCU BELEDİYE BİNASINA ASILDI: 32 MİLYON 715 BİN 775 LİRA   10:33   AKP`DEN DEM PARTİ`YE GEÇEN KARAKOÇAN BELEDİYESİ`NİN 88 MİLYON TL BORCU OLDUĞU AÇIKLANDI   10:15   ODTÜ ÖĞRENCİLERİNİN REKTÖRLÜK ÖNÜNDEKİ OTURMA EYLEMİNE ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKANI GÜNER`DEN DESTEK   10:13   GAMZE AKKUŞ İLGEZDİ: "YOKSULLUK GİRDABI ÇOCUKLARIMIZI EĞİTİMDEN KOPARIYOR"   10:11   ÖZGÜR ÖZEL`DEN ÇORLU DAVASI ÖNCESİ AÇIKLAMA: “ÖLENLERİ SUÇLU, SUÇLULARI MASUM GÖSTEREN BİR KARARA KİMSE YELTENMESİN"   10:01   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, FİZİKSEL YETERLİLİK KURSLARIYLA GENÇLERİ SINAVA HAZIRLIYOR    09:25   TARSUS`TA “SANAT GÜZELLEŞTİRİR" KARMA RESİM SERGİSİ   09:23   İSİAS OTEL DAVASI... ACILI BABADAN MAHKEME HEYETİNE ÇAĞRI: "DEVLET GÖREVLİLERİNİN DE BU DAVA DOSYASINA DAHİL EDİLMESİ GEREKİR"   23:21   DENİZ YAVUZYILMAZ: "KUVEYTTÜRK`TE YÖNETİM KURULU ÜYESİ DE OLAN KÜLTÜR VE TURİZM BAKAN YARDIMCISI ALPASLAN`IN TOPLAM MAAŞI 801 BİN TL"   21:29   GEZİ İÇİN ADALET NÖBETİ`NİN İKİNCİ YIL DÖNÜMÜNDE İZMİR`DEN ADALET ÇAĞRISI: "HUKUKSUZLUĞA SON VERİN"   20:21   İYİ PARTİ`NİN 5 OLAĞANÜSTÜ KURULTAYI`NA DELEGELER, İL VE İLÇE YÖNETİCİLERİ İLE ESKİ MİLLETVEKİLLERİ DIŞINDA KATILIMCI ALINMAYACAK   19:42   SEZGİN TANRIKULU: "AKP`NİN KAYYUM UYGULAMASI, SİYASİ BİR KÖTÜLÜK OLARAK TARİHE GEÇECEK"   18:43   AVUKATLAR 27 NİSAN`DA ANKARA`DA "BÜYÜK SAVUNMA MİTİNGİ"NE HAZIRLANIYOR... ANKARA BARO BAŞKANI KÖROĞLU: "BU MİTİNG AVUKATLARIN EKONOMİK ANLAMDA BÜYÜK ÇIKMAZA SÜRÜKLENMESİ NEDENİYLE DÜZENLENİYOR"   18:10   TBMM GENEL KURULU`NDA CHP VE MHP ARASINDA `MANİSA` TARTIŞMASI   18:01   KÜTAHYA BELEDİYE BAŞKANI KAHVECİ ESKİ BORÇLARI BELEDİYE BİNASINA ASTI   17:23   DEM PARTİ BATMAN İL BAŞKANLIĞI`NA OPERASYON   16:41   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ`NİN ‘23 NİSAN ULUSLARARASI ÇOCUK FESTİVALİ` GALA YEMEĞİYLE SONA ERDİ  
 
     
   

Ercik,” Kaçak Elektrik Faturalarını Bize Kesmeyin”


Adalet ve Kalkınma Partisi Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, kaçak elektrik faturası ile ilgili bir basın açıklaması yaptı.

 

Tarih : 9 Ağustos 2019 Cuma 15:57   Okunma : 894

Ercik,” Kaçak Elektrik Faturalarını Bize Kesmeyin”

Adalet ve Kalkınma Partisi Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, kaçak elektrik faturası ile ilgili bir basın açıklaması yaptı.

Adalet ve Kalkınma Partisi Mersin İl Başkanı Cesim Ercik,” Son 1 aydır teşkilatlarımızı ve partimizi hedef alan yıpratma girişimleri ve dayanaksız ucuz siyaset hamleleri bu kez şahsımla alakalı gündeme gelmiştir. Günlerdir yerel ve ulusal basında yandaş medya kuruluşları tarafından hiç bir dayanağı olmayan ve gerçekliği olmayan konu ile ilgili kamuoyu yanlış algıdan kurtarıp bilgilendirmek adına açıklama yapma gereği doğmuştur. Benim hiç bir ortaklığımın bulunmadığı ailemin Sahibi olduğu fırın işletmelerinin Mersin ilimiz sınırları içerisinde franchice sistemiyle çalışmakta olup adresi ve yeri söylenen kaçak elektrik kullandığı iddia edilen işletme 6 Mart 2016'da Emre Tatlı isimli kişiye franchise olarak isim hakkı verilmiştir. Bu işletme ile ilgili bütün franchise evrakları bilgi belgeleri tarafımızda mevcuttur. Franchise sisteminde bilindiği üzere işletmenin bütün giderleri ve gelirleri işleten firmaya aittir dolayısıyla işletmeye ait borç şahsım ve aileme ait şirketle hiç bir bağı yoktur. Adı geçen işletme ile alakalı yapılan işlemler bilgimiz dâhilinde değildir. İlimizde hizmet veren elektrik sayaç okuma, dağıtım hizmeti, elektrik bedellerinin tahsilatı, kaçak elektrik kontrol ve cezai işlemler bilindiği üzere TEDAŞ tarafından değil özelleştirme kapsamında özel bir şirket tarafından yapılmaktadır. Bu sebeple TEDAŞ’ta adı geçen kişi ve kişilerin görev değişikliği sebebi kurumun iç kararıdır. Yalnız burada sürüldüğü iddia edilen kişiler Mersin’de hiç bir zaman çalışmamakla birlikte isimlerden biri genel müdürlük makamında diğer ikisi ise Genel Müdür yardımcısı olarak halen görevlerine devam etmektedirler. Konu Hakkında bilgi sahibi olunmadan bir kısım çevreler tarafından üzerimize atılmak istenen bizimle alakası olmayan bir çirkin saldırıya maruz kalmaktayız. Bu gün itibariyle uzaktan yakından şahsımla ve aile işletmemizle alakası olmayan üzerimize atılmak istenen suç ile alakalı bu beyanları ortaya atanlar elinde hiçbir belge ve dayanak olmayan bunu yayın yapan kuruluşlar kişi yâda kişiler hakkında yasal suç duyurusunda bulunacağımızı beyan ederiz. Üzerimize atılmak istenen bu çirkin saldırının yasal olarak her platformda takipçisi olacağımızı belirtmek isteriz. Değerli Kamuoyuna saygıyla duyurulur”.

Paylaş :
Etiketler :  AKP, CESİM, ERCİK, BASIN, AÇIKLAMASI

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA