26 Nisan 2024 Cuma

16:40   YENİŞEHİR BELEDİYESİ KAÇAK PEYNİR İMALATHANESİNİ MÜHÜRLEDİ   15:51   GÖKHAN GÜNAYDIN ÇORLU TREN FACİASI DAVASINDA ÜST DÜZEY YÖNETİCİLERE CEZA VERİLMEMESİNE TEPKİ GÖSTERDİ   14:47   EMİR CAN İĞREK`TEN MEZİTLİ 33 SPOR`A TAM DESTEK   13:05   AKDENİZ BELEDİYESİ’NDEN VATANDAŞLARA VERGİ HATIRLATMASI   12:56   GÜLCAN KIŞ: HER 100 ÇOCUKTAN 20’Sİ ÇALIŞIYOR   12:56   ÇORLU DAVASI KARARINDAN SONRA AİLELER: YÜREĞİMİZE SU SERPİLDİ AMA BU DAVA BURADA BİTMEZ. 35 KAMU İHALESİ ALIP PARASINA PARA KATANLARI DA CEZAEVİNE GÖNDERMEDEN RAHAT ETMEYECEĞİZ   12:25   ÇORLU TREN KAZASI DAVASI... ÖZGÜR ÖZEL: “BU BAŞARI, DAYANIŞMA GÖSTERENLERİNDİR. BUNDAN SONRA HEP BERABER OLACAĞIZ”   12:02   ÇORLU DAVASI`NDA HAPİS CEZASI VERİLEN TCDD YÖNETİCİSİ 4 SANIK TUTUKLANDI   11:08   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ, MAKBULE VE MEHMET ÇİFTİNİN İSTEĞİNE KAYITSIZ KALMADI   10:47   AKP`DEN CHP`YE GEÇEN TAŞOVA BELEDİYESİ`NİN BORCU BELEDİYE BİNASINA ASILDI: 32 MİLYON 715 BİN 775 LİRA   10:33   AKP`DEN DEM PARTİ`YE GEÇEN KARAKOÇAN BELEDİYESİ`NİN 88 MİLYON TL BORCU OLDUĞU AÇIKLANDI   10:15   ODTÜ ÖĞRENCİLERİNİN REKTÖRLÜK ÖNÜNDEKİ OTURMA EYLEMİNE ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKANI GÜNER`DEN DESTEK   10:13   GAMZE AKKUŞ İLGEZDİ: "YOKSULLUK GİRDABI ÇOCUKLARIMIZI EĞİTİMDEN KOPARIYOR"   10:11   ÖZGÜR ÖZEL`DEN ÇORLU DAVASI ÖNCESİ AÇIKLAMA: “ÖLENLERİ SUÇLU, SUÇLULARI MASUM GÖSTEREN BİR KARARA KİMSE YELTENMESİN"   10:01   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, FİZİKSEL YETERLİLİK KURSLARIYLA GENÇLERİ SINAVA HAZIRLIYOR    09:25   TARSUS`TA “SANAT GÜZELLEŞTİRİR" KARMA RESİM SERGİSİ   09:23   İSİAS OTEL DAVASI... ACILI BABADAN MAHKEME HEYETİNE ÇAĞRI: "DEVLET GÖREVLİLERİNİN DE BU DAVA DOSYASINA DAHİL EDİLMESİ GEREKİR"   23:21   DENİZ YAVUZYILMAZ: "KUVEYTTÜRK`TE YÖNETİM KURULU ÜYESİ DE OLAN KÜLTÜR VE TURİZM BAKAN YARDIMCISI ALPASLAN`IN TOPLAM MAAŞI 801 BİN TL"   21:29   GEZİ İÇİN ADALET NÖBETİ`NİN İKİNCİ YIL DÖNÜMÜNDE İZMİR`DEN ADALET ÇAĞRISI: "HUKUKSUZLUĞA SON VERİN"   20:21   İYİ PARTİ`NİN 5 OLAĞANÜSTÜ KURULTAYI`NA DELEGELER, İL VE İLÇE YÖNETİCİLERİ İLE ESKİ MİLLETVEKİLLERİ DIŞINDA KATILIMCI ALINMAYACAK  
 
     
   

Bu Şenlikte Her Yer çocuk


Mezitli Belediyesi, çocuk şenliği düzenledi. ‘Her Yer Çocuk’ yaz etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen çocuk şenliğinde şarkılar söyleyip dans eden minikler, çevre, aile içi ilişkiler gibi konularda skeçler oynadı. Etkinliğe katılan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, çocuklarla birlikte şarkı söyledi.

 

Tarih : 10 Ağustos 2019 Cumartesi 11:23   Okunma : 936

Mezitli Belediyesi, çocuk şenliği düzenledi. ‘Her Yer Çocuk’ yaz etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen çocuk şenliğinde şarkılar söyleyip dans eden minikler, çevre, aile içi ilişkiler gibi konularda skeçler oynadı. Etkinliğe katılan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, çocuklarla birlikte şarkı söyledi.

Mezitli Belediyesi Meclis Üyesi Deniz Gürocak tarafından organize edilen ve farklı mesleklerden gönüllü bir grup eğitmenin 7 hafta süren ve düzenlenen çeşitli atölyelerin ardından, miniklerin öğrendiklerini paylaşmak amacıyla gerçekleştirilen şenlikte, yüz boyama, palyaço gibi faaliyetlerde yapıldı.

Çocuklara ve ailelere sosyal destek sağlamak amacıyla bu oluşumu yaşama geçirdikleri bilgisini veren Mezitli Belediyesi Meclis Üyesi Deniz Gürocak, “Başkanımıza yapmak istediklerimizi anlattığımız zaman bize çalışma yapmak için Bale Kafeyi önerdi ve böylesi güzel ve kullanışlı bir yeri tahsis etti. Kültüre, sanata ve daha da önemlisi çocuklara ne kadar önem verdiğini bu vesileyle bir kez daha göstermiş oldu” dedi.

Konuşmasına Bale Kafeyi, hukuksuz biçimde kullanan rant kesimlerinden kurtarma süreçlerini anlatarak başlayan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Mezitli’de kültürel ve sanatsal faaliyetlere çok büyük talep olduğunu ve bu ihtiyaca cevap verecek mekanlar yarattıklarını söyledi.

En büyük hedeflerinin Mezitli’de yaşayan insanların mutluluğu olduğuna vurgu yapan Başkan Tarhan, “Genç arkadaşlarımızın böylesi bir projeyle gelmesi beni çok mutlu etti. Çünkü aralarında, öğretmen var, heykeltıraş var, ressam var, sanatçı var. Çok başarılı çalışmalar yapıyorlar. Çocuklarımız  7 hafta gibi kısa sürede öğrendiklerini bizlere sergileyecek seviyeye de geldiler. Hepsine çok teşekkür ederim” dedi.

Geçen 5 yıllık dönemde ana temalarını kültür ve sanat ile kadınların oluşturduğunu anımsatan Başkan Tarhan, çocuklara, emeklilere, engellilere ve gençlere yönelik hizmetler de gerçekleştirdiklerini, ancak tüm çalışmaların öznesini kadınların oluşturduğunu ifade etti. Bu konuda belli bir başarı elde ettiklerini, Kadın Üretici Pazarı projesinin Türkiye’de de ses getirdiğini vurgulayan Tarhan, bunu aldıkları dünya birinciliği ödülüyle de taçlandırdıklarının bilgisini verdi.

Bu dönemde de yine kültür ve sanat ağırlıklı çalışmalara yer vereceklerine, Mezitli’nin sosyal yapısının ve dokusunun buna uygun olduğuna işaret eden Tarhan, “Ama bu dönem çalışmamızın öznesini çocuklar oluşturacak. Çocuklarımıza daha fazla zaman ayırmamız gerekiyor. Bugün bu çocuklarımız 10 yıl 15 yıl sonra Türkiye’nin geleceğinde söz sahibi olacaklar. O yüzden onlara çocuk diye bakmamak gerekiyor. Şimdiden onları çağdaş, Atatürkçü ve iyi insanlar olarak yetiştirmeliyiz” şeklinde konuştu.

Başkan Tarhan etkinliğe katılan tüm çocuklara kitap ve çeşitli hediyeler verdi.

Paylaş :
Etiketler :  bu, şenlikte, her, yer, çocuk

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA