3 Nisan 2026 Cuma

19:06   MERKEZ BANKASı, FAIZI YÜZDE 37’DE SABIT TUTTU   16:50   FERDI ZEYREK GENÇLIK MERKEZI AÇıLıŞ TÖRENI... NURCAN ZEYREK: FERDI’NIN DE HEP ISTEDIĞI GIBI BURADA UMUT HIÇ BITMEYECEK   16:44   ADALET BAKANı GÜRLEK’TEN ’SOSYAL MEDYA’ AÇıKLAMASı: SOSYAL MEDYAYA GERÇEK KIMLIKLE GIRILECEK. SAHTE HESAPLARıN KAPATıLMASı IÇIN 3 AYLıK GEÇIŞ SÜRECI OLACAK   16:40   MERSIN BÜYÜKŞEHIR OTIZM AILE DANıŞMA MERKEZI’NDE ’OTIZM FARKıNDALıK GÜNÜ’ BULUŞMASı YAPıLDı   14:19   MEHMET ŞIMŞEK’TEN ENFLASYON DEĞERLENDIRMESI: İKLIM KOŞULLARıNDAKI NORMALLEŞMENIN, 2026 YıLıNDA GıDA ENFLASYONU GÖRÜNÜMÜNÜ DESTEKLEMESINI BEKLIYORUZ   14:12   MERT HAKAN YANDAŞ VE ERSEN DIKMEN’IN TAHLIYESINE KARAR VERILDI   14:03   İRAN’ıN ESKI DıŞIŞLERI BAKANı ZARIF’TEN TRUMP’A SAVAŞTAN ÇıKıŞ YOLU ÖNERISI   11:30   BAŞKAN SEMIH PALAMUT ACı TABLOYU ÖZETLEDI: VERESIYE DEFTERLERI AKDENIZ’IN GERÇEĞI OLDU!   10:30   GıDA KRIZI KAPıDA: BESLENME ARTıK BIR BEKA SORUNUDUR!   10:16   SANAL DÜNYADA ’İNFAZ’ PAZARLıĞı YAPANLARA ŞAFAK OPERASYONU: TELEGRAM ÇETELERINE BÜYÜK DARBE!   09:58   MERSIN’DEN KÜRESEL MESAJ: "ALıM GÜCÜNÜ ARTıRMANıN YOLU MALIYET BASKıSıNı AZALTMAKTAN GEÇIYOR"   09:23   SILIVRI’DE GECE YARıSı KARARı! İBB DAVASıNDA TAHLIYE HABERI:    09:20   AYM’DEN TAYFUN KAHRAMAN KARARı: ERKAN BAŞ’TAN ’DERHAL TAHLIYE’ ÇAĞRıSı!   09:10   MERSINLI KADıNLAR "ETIKET" PEŞINDE! HAMZABEYLI KÖY ATÖLYESI’NDE ÜRETIMIN ŞIFRELERI ÇÖZÜLDÜ   06:05   İBB DAVASıNDA SıCAK GELIŞME: NURI ASLAN’DAN SILIVRI KAPıSıNDA ‘ADALET’ MESAJı!   05:58   ADALET MÜCADELESINDE İLK ADıM: İBB DAVASıNDA TAHLIYE KARARı SONRASı ÖZGÜR ÇELIK’TEN SERT MESAJ!   05:13   TOROSLAR’DA RENKLI EL İZLERI DÜNYAYı DEĞIŞTIRIYOR! 2 NISAN’DA UMUT DOLU BULUŞMA   16:37   CHP’LI YAVUZYıLMAZ’DAN ZONGULDAK İL GENEL MECLISI SEÇIMI AÇıKLAMASı: "KENDILERINE GÜVENIYORLARSA ZONGULDAK’TA SEÇIMLER SAĞLıKLı ŞEKILDE, DOĞRU BIR FORMATLA YAPıLıR"   16:35   DEM PARTI SÖZCÜSÜ DOĞAN’DAN "ARA SEÇIM" DEĞERLENDIRMESI: "ŞU ANDA EN TEMEL GÜNDEMIMIZ, ÜLKENIN DEMOKRATIKLEŞMESI"   16:33   2 NISAN DÜNYA OTIZM FARKıNDALıK GÜNÜ... CHP’LI NAZLıAKA: "BIR EBEVEYNIN ’BENDEN SONRA ÇOCUĞUMA NE OLACAK?’ SORUSU VARSA, ORADA SOSYAL DEVLET YOKTUR"  
 
     
   

Hayvan Katliamına Hayır


İzmir Aliağa’da ilçesinde kişi ya da kişilerce zehirlenen 7 köpek telef oldu. Can çekişen 1 köpek uğraşlar sonucunda yaşama döndürüldü.

 

Tarih : 19 Ağustos 2019 Pazartesi 12:37   Okunma : 1454

Hayvan Katliamına Hayır

İzmir Aliağa'da ilçesinde kişi ya da kişilerce zehirlenen 7 köpek telef oldu. Can çekişen 1 köpek uğraşlar sonucunda yaşama döndürüldü.

Olaya tepki gösteren Mahmut Sönmez, ”Nasıl bir vicdandır ya da ruh halidir anlayamadık" dedi. Otoyol yapımında bulunan bir firmanın şantiyesinde çalışan Sönmez, “Bayram izinden döndüğümüzde şantiyenin etrafında ölü köpekler bulduk. Bir köpeği arabaların arasında titrerken çocuklar bulmuş. Gittiğimizde hayvanın zehirlenmiş olduğunu fark ettik. Sonra arkadaşlarla ilk müdahaleyi yapıp acilen veterinere götürdük. Şu an iyi ama hamile olduğu için yavrular zarar görmüş mü bilmiyoruz. Yavruların durumunu öğrenmek için şimdilik bekliyoruz. Bu olaydan bir gün sonra yine zehirlenmiş bir köpek daha bulduk. Ona da aynı şekilde müdahalede bulunduk. O da kurtuldu ama 7-8 köpek öldü. Bunlar sadece bizim bildiklerimiz. Kurban Bayramı gibi mübarek günde hangi vicdansızlar gelip bu hayvanlara zehirli et vermek için zaman ve para harcadı?" dedi. Şantiyede çalışan Yusuf Zafer ise, “Söylenecek fazla bir şey yok. Hangi insan, hangi zihniyet, hangi düşünceyle bir şantiyenin içerisindeki hayvanları gelip zehirler? Mantığı anlamak çok zor. Bunlar Allah'ın sessiz, masum ve zavallı kulları. Bir parça artan ekmeğe muhtaçlar. Hayvanları zehirleyerek, onları öldürerek bir yere varamayız. Onlarla ortak yaşamayı öğrenmemiz gerekiyor” diye konuştu. Aliağa ilçesinde hayvanseverler konunun sonuna kadar takipçisi olacaklarını belirttiler.

Paylaş :
Etiketler :  hayvan, katliamına, dur, de

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA