20 Nisan 2024 Cumartesi

10:12   CHP`Lİ BELEDİYE BAŞKANLARI VE İL YÖNETİCİLERİ ANITKABİR`DE   09:38   ATAMA VE GÖREVDEN ALMA KARARLARI, RESMİ GAZETE`DE YAYIMLANDI...   09:29   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN `YENİ DOĞAN PAKETLERİ` İLE AİLELERİN BÜTÇELERİNE DESTEK   09:13   ANAYASA MAHKEMESİ ÜYELİĞİ`NE PROF. DR. ÖMER ÇINAR SEÇİLDİ   09:12   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN ‘KENTSEL KIYI EKOSİSTEMLERİNİN DOĞA TEMELLİ ÇÖZÜMLERLE RESTORASYONU` ÇALIŞTAYI   23:16   CHP, YEREL SEÇİMLERDE PARTİ ALEYHİNE ÇALIŞAN ÜYELER HAKKINDA DİSİPLİN SÜRECİ BAŞLATACAK   16:18   CHP`NİN TBMM GRUP AMİRİ BAYRAKTAR İÇİN CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ   15:22   YENİŞEHİR DÜNYA VE AVRUPA TRİATLON YARIŞLARINA HAZIR    14:53   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL BAŞKANLIĞINDA YAPILAN MYK TOPLANTISI SONA ERDİ   14:39   AYM, İZİNSİZ BİLDİRİ DAĞITAN, AFİŞ ASAN ÖĞRENCİLERE DİSİPLİN CEZASI GETİREN YÖK KANUNU MADDESİNİ İPTAL ETTİ   12:52   CHP TOKAT MİLLETVEKİLİ KADİM DURMAZ: "DEPREM KAPIMIZA DAYANDI HÂLÂ ÖNLEM YOK"   12:45   İLİÇ`TE BİR MADENCİNİN DAHA CESEDİNE ULAŞILDI   12:37   TOKAT SULUSARAY`DA YAŞANAN DEPREM YOZGAT`IN BAZI İLÇELERİNDE DE HASARA NEDEN OLDU   12:10   İZMİR`DE 4,5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   11:39   YUNANİSTAN BAŞBAKANI ALEKSIS ÇIPRAS, ÖZGÜR ÖZEL`İ ATİNA`YA DAVET ETTİ   11:08   AVUKATLAR YÜRÜYÜŞ YAPACAK, "AVUKATLAR İÇİN DE ADALET" DİYECEK   10:45   ELAZIĞLI ÜRETİCİ: "PEYNİR ALAMAYAN VATANDAŞLAR MERDİVEN ALTINDA ÜRETİLEN PEYNİRE YÖNELİYOR"   10:32   KREDİ KARTI BORÇLARI PATLAYAN VATANDAŞLARDAN İKTİDARA: "EKONOMİYİ DÜZELTMEK İÇİN SARAYDAN BAŞLA, UÇAK İNMEYEN HAVALİMANLARINDAN, GEÇİLMEYEN KÖPRÜLERDEN BAŞLA"   10:23   İZMİR`DE ATAMASI YAPILMAYAN ÖĞRETMENLERDEN ERDOĞAN`A TEPKİ   09:44   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ZABITA EKİPLERİ, YAZ SEZONUNA HAZIR  
 
     
   

Başbakan Tatar, “Biz, Türk milletinin evlatlarıyız”


KKTC (Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti) Başbakanı Ersin Tatar, KKTC Mersin Başkonsolosu Zalihe Mendeli, Kıbrıs Milletvekilleri; Erdemli İlçe Kaymakamı Avni Kula, Erdemli İlçe Jandarma Karakol Komutanı Bnb. Erhan Erdoğan, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ve beraberindeki heyetlerle birlikte ilçedeki temaslarına devam ediyor.

 

Tarih : 21 Ağustos 2019 Çarşamba 22:46   Okunma : 880

Başbakan Tatar, “Biz, Türk milletinin evlatlarıyız”

KKTC (Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti) Başbakanı Ersin Tatar, KKTC Mersin Başkonsolosu Zalihe Mendeli, Kıbrıs Milletvekilleri; Erdemli İlçe Kaymakamı Avni Kula, Erdemli İlçe Jandarma Karakol Komutanı Bnb. Erhan Erdoğan, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ve beraberindeki heyetlerle birlikte ilçedeki temaslarına devam ediyor.

Dün ilçeye gelerek Kıbrıslı ve Erdemlili vatandaşlarla bir araya gelen KKTC Başbakanı Ersin Tatar, bugün ki programı kapsamında Çadırkent, Sultanalanı, Sarıaydın ve Mara’da yaşayan vatandaşlarla buluştu. Buluşmada konuşma yapan Başbakan Ersin Tatar, “Kıbrıs’tan dostlarımızı burada gördük. KKTC, 20 Temmuz 1974 Barış Harekâtından sonra Toroslar’ın Güneyinde yoluna devam ediyor. Burada çok sayıda Gazimizi de gördük. Onların sayesinde, Şehitlerimizin sayesinde; KKTC yoluna devam ediyor. Burada Toros Dağları, Güneyde Beşparmak Dağları; Türk ulusunun, Türk milletinin Doğu Akdeniz’deki haklarını, çıkarlarını korumak için devletimizi güçlü tutmak ve bu bölgede kardeşlik, birlik, beraberlik içerisinde bulunmak için çalışıyoruz. Kültürel, siyasi, ekonomik ilişkilerimiz sayesinde daha güçlü noktadayız. Türk milletinin parçası olmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Hiçbir zaman hiçbir güç bizi ayıramayacak. KKTC ve Türkiye Cumhuriyeti’nin ilişkileri o kadar yoğunlaşmıştır ki artık bu saatten sonra bu ilişkiyi hiçbir güç kopartamaz, engelleyemez. Ne mutlu ki biz, Türk milletinin evlatlarıyız. Başımız dik, şerefli yaşıyoruz” ifadelerine yer verirken,

Belediye Başkanı Mükerrem Tollu yaptığı açıklamada, “Çok değerli Başbakanımıza ve heyetlerine, ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu ziyaretlerin, geleneksel hale getirilmesiyle alakalı seve seve çalışacağımızı belirtmek istiyorum. Bu ülkenin kolay bu hale gelmediğini çok iyi biliyoruz. Eğer bizler birlikten, beraberlikten yana tavır sergilersek daha da iyi noktalara geleceğiz. Bu birliğimiz devam ettikçe, milli şuuru ön plana çıkarttıkça kesinlikle ekonomik ve sosyal anlamda Dünya’ya yol gösteren bir millet olacağız” şeklinde konuştu.

Ardından Kızkalesi gezisine katılan Başbakan Ersin Tatar, burada Mersin Valisi Ali İhsan Su ile bir araya geldi.

Paylaş :
Etiketler :  erdemli, belediye, başkanı, mükerrem, tolu

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA