16 Nisan 2024 Salı

15:37   İSTANBUL`DA 29 KİŞİNİN YAŞAMINI YİTİRDİĞİ YANGINLA İLGİLİ İTFAİYE RAPORU AÇIKLANDI   14:59   YENİŞEHİR BELEDİYESİ DÜNYA PARATRİATLON KUPASI YARIŞLARINA HAZIR   14:28   CHP HEYETİ ANTALYA ADLİYESİ ÖNÜNDE   13:01   AKP`DE ISTAKOZ KRİZİ   12:20   AKP`DEN CHP`YE GEÇEN KEŞAN BELEDİYESİ`NİN ÖNCEKİ DÖNEM BORÇLARI AÇIKLANDI: TOPLAM BORÇ 483 MİLYON, 3 AYDA 13 MİLYON TL KURUYEMİŞ VE BENZERİ GİDERLERE HARCANMIŞ   11:29   YARGITAY BAŞKANLIĞI SEÇİMİNDE YİNE SONUÇ ÇIKMADI   10:39   CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI BULUT: “İKTİDAR VEKİLLERİ ISTAKOZ, VATANDAŞ BORÇLARINI ÖDEME DERDİNDE”   10:18   TELEFERİK KAZASI SORUŞTURMASI KAPSAMINDA TUTUKLANAN KEPEZ BELEDİYE BAŞKANI KOCAGÖZ: "TEK SORUMLU BENMİŞİM GİBİ GÖSTERİLDİ"   09:55   VAHAP SEÇER`DEN SMA HASTASI MEHMET ALİ BEBEĞİN KAMPANYASINA DESTEK   09:45   MUĞLA DATÇA`DA DEPREM   09:20   MERSİN`DE DÜZENLENEN EUROLEAGUE FINAL FOUR SONA ERDİ   09:19   İZMİR`DE ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ GEÇİM SIKINTISINDAN DERT YANDI: “ÇALIŞMAKTAN ÖĞRENCİLİK HAYATIMIN TADINI ÇIKARAMADIM”   23:51   ÖZEL`DEN KEPEZ BELEDİYE BAŞKANI`NIN TUTUKLANMASINA TEPKİ: SIRF PARTİLİMİZ DİYE BAŞKANIMIZI GÜNAH KEÇİSİ İLAN EDEMEZSİNİZ   22:57   ERDOĞAN`DAN ÜST ÜSTE İKİNCİ KEZ AVRUPA ŞAMPİYONU OLAN FENERBAHÇE KADIN BASKETBOL TAKIMINA TEBRİK   22:35   ÖZGÜR ÖZEL, EUROLEAGUE ŞAMPİYONU OLAN FENERBAHÇE KADIN BASKETBOL TAKIMINI KUTLADI   22:35   ÖZGÜR ÖZEL, EUROLEAGUE ŞAMPİYONU OLAN FENERBAHÇE KADIN BASKETBOL TAKIMINI KUTLADI   17:04   YSK`DAN GÜMÜŞHANE İLE 10 İLÇE VE BELDEDE YEREL SEÇİMLERLE İLGİLİ RET KARARI   16:40   ARDAHAN GÖLE`DE VATANDAŞLARDAN MADEN OCAĞI PROJESİNE PROTESTO   16:18   METEOROLOJİ: "MEVSİM NORMALLERİ ÜZERİNDE SEYREDEN HAVA SICAKLIKLARI HAFTA BAŞINDA YÜKSELMEYE DEVAM EDECEK"   16:03   ÖZGÜR ÖZEL`DEN EVREN BARIŞ YAVUZ`UN TUTUKLANMASINA TEPKİ: "BU KASITLI TUTUKLAMADAN GERİ DÖNÜLMELİDİR"  
 
     
   

Chp Akdeniz İlçe’den Başkan Seçer’e Ziyaret


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, CHP Akdeniz İlçe Başkanlığı’na yeni seçilen Ünal Uyar ile ilçe yönetimini makamında ağırladı. Seçer, güzel günler için hep birlikte daha çok çalışacaklarını ve Mersin’i hak ettiği noktalara taşıyacaklarını söyledi.

 

Tarih : 3 Eylül 2019 Salı 14:43   Okunma : 769

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Cumhuriyet Halk Partisi Akdeniz İlçe Başkanlığı’na yeni seçilen Ünal Uyar ile yönetim kurulu üyelerini, CHP Akdeniz Meclis Üyeleri Muhittin Ertaş ve Serhat Dövenci’yi makamında ağırladı.  Başkan Seçer, güzel günler için hep birlikte daha çok çalışacaklarını ve Mersin’i hak ettiği noktaya taşıyacaklarını ifade etti.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Akdeniz İlçesi Olağanüstü Genel Kurulu’ndan söz eden Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, iki adayın yarıştığı genel kurulun demokratik bir biçimde gerçekleştirildiğini söyledi. Genel kurulun bittiğini, yönetimin oluştuğunu ifade eden Başkan Seçer, “Moral, motivasyon gerçekten çok yüksek. Ben bunu Belediye Başkanı olarak sokakta gözlemliyorum” dedi.

“Türkiye’nin umudunu bize bağlaması bizleri muazzam bir enerji ile dolduruyor”

Sokaktaki insanların dokunuşunun, gülmesinin, bakmasının, gelip sarılmalarının ve vatandaşların kendilerinden beklentileri olduğunu dile getirmelerinin, kendilerini muazzam bir enerji ile doldurduğundan bahseden Seçer, o enerji ile hareket ettiklerini vurguladı. Başkan Seçer, şunları söyledi:

“Mecliste çoğunluğunuz yok, beklediğinizin çok daha üstünde sorunla karşılaştığınız bir belediyeyi devralmışsınız. Mutlaka Mersin güçlü, belediyesi güçlü, biz bunu başaracağız, iyi işler yapacağız ama zorlanmadığımızı da söyleyemem. Sokaktaki insanların dokunuşu, gülmesi, bakması, gelip insanların sarılması, bizden beklentileri olduğunu dile getirmesi ve umudunu, Türkiye’nin umudunu bağlaması bizi muazzam bir enerji ile dolduruyor ve biz o enerji ile hareket ediyoruz.”

“İşiniz benim kadar karışık”

Başkan Seçer, CHP Akdeniz İlçe Başkanlığı’nın deneyimli bir başkanı, yönetimi ve kadrosu olduğunu vurgulayarak, “Akdeniz çok renkli bir yer, çok çeşitli bir yer. Siyaseten de öyle. Demografisi de ekonomisi de öyle. Bir tarafta fabrikası, bir tarafta fakiri, öyle çok kolay bir yer değil. İşiniz benim kadar karışık. Sizin orada da Batı Mersin’de yaşayan Yörük kardeşlerimiz de var, Kürt kardeşlerimiz de var, göçle gelmiş Suriyeli misafirler de var, Arap kardeşlerimiz de var. Her çeşit insan var. İşiniz tabi ki keyifli ama meşakkatli. Allah yolunuzu açık etsin. Ben başarılar diliyorum. Belediye başkanınız olarak her zaman olduğu gibi, bundan sonra da zaten iletişimimiz en güzel noktada devam eder. Bundan yana bir sorun yok”diye konuştu.

Uyar: “Sosyal demokrat bir belediyecilik anlayışını, en doğru şekilde yaşama geçireceğinize inanıyoruz”

CHP Akdeniz İlçe Başkanlığı görevine yeni seçilen Ünal Uyar ise kendilerini makamında ağırlayan Başkan Seçer’e teşekkürlerini ileterek, “Zor bir görevde olduğunuzu biliyoruz, zoru başarma ile ilgili büyük kararlar alabileceğinizi biliyoruz. Parlamentodaki süreç ile belediye başkanlığı arasındaki farklılığı görüyoruz. O anlamda da ferasetinize, azminize, çalışma disiplininize inanıyoruz. Kentin yeniden yaşanabilir hale gelmesi ile ilgili sosyal demokrat bir belediyecilik anlayışını da en doğru bir şekilde yaşama geçireceğinize örgüt olarak inanıyoruz” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA