24 Nisan 2024 Çarşamba

11:01   MERKEZ BANKASI: KONUT FİYAT ENDEKSİ ŞUBATTA YÜZDE 2,2 ARTTI. İSTANBUL`DA ORTALAMA METREKARE FİYATI 45 BİN 420 TL OLDU   10:05   MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI: “FIRAT KALKANI BÖLGESİNDE 4PKK/YPG`Lİ TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ"   09:14   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI VAHAP SEÇER ULUSLARARASI MERSİN ÇOCUK FESTİVALİNE KATILDI   22:50   CHP GENEL BAŞKANI ÖZEL: "ERKEN SEÇİMİ MİLLET İSTEMEDEN BEN İSTEMEYECEĞİM"   22:28   BAHÇELİ`NİN ``DEM PARTİ KAPATILSIN`` AÇIKLAMASI.. ADALET BAKANI TUNÇ: “DEM PARTİ DE TERÖRÜ DESTEKLEYEN FAALİYETLERDE BULUNURSA KAÇINILMAZ OLUR``   22:14   FATİH ERBAKAN: "AKP`YE BİZ KAYBETTİRMEDİK, BAZI YERLERDE MHP KAYBETTİRDİ"   21:55   ERDOĞAN İLE ÖZGÜR ÖZEL`İN BAŞ BAŞA GÖRÜŞME ÖNCESİ İLK TEMASI... CHP GRUP BAŞKAN VEKİLİ EMİR: "SICAK BİR SOHBETTİ"   20:14   TAKSİM`DE 1 MAYIS KUTLAMALARINA İZİN VERİLMEMESİ... BAKAN YERLİKAYA: "YASAK YOK, KISITLAMA VAR"   19:21   ÖZGÜR ÖZEL`DEN, 10. CUMHURBAŞKANI AHMET NECDET SEZER`E `TEŞEKKÜR" ZİYARETİ   18:45   ERDOĞAN, HASAN KILIÇ`IN CENAZE TÖRENİNE KATILDI   18:14   İSTANBUL VALİSİ GÜL`ÜN YASAK KARARINI AÇIKLADIĞI TAKSİM`DE 1 MAYIS KUTLAMASINA MAKAMINA OTURAN ÇOCUK İZİN VERDİ   17:23   ALMANYA CUMHURBAŞKANI STEİNMEİER, GAZİANTEP`TE GAZİKENT İLKOKULU`NU ZİYARET ETTİ   16:48   TBMM GENEL KURULU ÖZEL GÜNDEMLE TOPLANDI... CEMAL ENGİNYURT: "ATATÜRK`ÜN YOLUNDA GİTMEKTEN ONUR DUYACAĞIZ``   16:42   TBMM, ÖZEL GÜNDEMLE TOPLANDI... ERHAN USTA: PARLAMENTER SİSTEME DÖNÜŞÜN YENİ ANAYASA İÇİN ÖNEMLİ BİR BAŞLANGIÇ OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUZ. BU YÖNDE ATILACAK ADIMLARA DESTEK OLACAĞIZ   16:33   ÖZEL`DEN ERDOĞAN`IN ANAYASA ÇAĞRISINA YANIT: "BİR ŞEYİ DEĞİŞTİRMEK İSTİYORSANIZ ÖNCE MEVCUDUNA UYUN DA ONU GÖRELİM``   16:13   CHP`DEN 1 MAYIS YASAĞINA TEPKİ... GAMZE TAŞCIER: "1 MAYIS TAKSİM`DİR, TAKSİM 1 MAYIS`TIR"   15:42   ERDOĞAN TOPRAK: "ÇOCUK İSTİSMARININ YAYGINLAŞTIĞI TABLOYU TÜRKİYE VE ÇOCUKLARIMIZ HİÇ HAK ETMİYOR"   15:32   VAHAP SEÇER, 23 NİSAN DOLAYISIYLA KOLTUĞUNU ÇOCUKLARA BIRAKTI    15:14   AYM KARARINA RAĞMEN TAKSİM 1 MAYIS`A KAPALI   14:51   İMAMOĞLU, 23 NİSAN`DA KOLTUĞUNU 9 YAŞINDAKİ METLİ`YE DEVRETTİ: “BAŞKANLIK KOLTUĞU KİMSEYE AİT DEĞİL, MİLLETE AİT”  
 
     
   

Hakan Kurultay’dan CHP’nin 96. yılı mesajı


Hakan Kurultay CHP’nin 96. yılı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

 

Tarih : 9 Eylül 2019 Pazartesi 13:56   Okunma : 1100

Hakan Kurultay CHP’nin 96. yılı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

 

Cumhuriyet Halk Partisi 9 Eylül 1923 tarihinde Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşları tarafından kurulmuştur. Genel Başkanımız ülkemizin kurucusu yüce önder Atatürk'tür. Kısa adı CHP'dir. Altı oklu özel simge ile tanımlanır. CHP Anadolu Rumeli Mudafa-i Hukuk Cemiyeti'nin devamıdır. Kurtuluş Savaşının içinde mücadele etmiş ülkemizin hamurunda yoğrulmuş şekil almış bir partidir. CHP; Cumhuriyetçilik, Milliyetçilik, Halkçılık, Devletçilik, Laiklik ve Devrimcilik ilkelerine bağlıdır. Bu ilkelerinden asla taviz vermemiştir, vermeyecektir. Partimiz insan haklarına hukukun üstünlüğüne laik çağdaş, katılımcı ve çoğulcu demokrasiye dayanan bir düzen içinde; ülkemizin güvenliğini ve bütünlüğünü korumaya, özgür bireyler yetiştirmeyi, her türlü ayrımcılığa karşı mücadele etmeye, yoksulluk ve açlıkla mücadele etmeye, halkın mutluluğu için haklardan ve özgürlüklerden eşit şekilde yararlanmalarını sağlayacak tedbirleri almaya, cinsiyet eşitliğinin yaşamın her alanında uygulanmasını sağlamaya, engellilerin toplumsal yaşama katılımını sağlayacak tedbirleri almaya, tüm emekçilerin örgütlenme, toplu sözleşme ve grev haklarını sağlayacak düzenlemeleri almaya, bilim ve sanatın gelişmesi için özgür ortamın sağlanmasına, sömürü ve sömürgeciliğe yönelik her türlü uygulamaların önlenmesi için mücadele etmeye, doğayı, çevreyi ve hayvanları koruyacak tedbirleri almaya yönelik çalışmaları yapmak için mücadele etmeye kararlı bir partidir. Bu duygularla partimizin 96. yıl dönümünü kutlar kentimize ve ülkemize hayırlı olmasını dilerim.

 

Paylaş :
Etiketler :  Hakan Kurultay

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA