20 Nisan 2024 Cumartesi

16:18   CHP`NİN TBMM GRUP AMİRİ BAYRAKTAR İÇİN CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ   15:22   YENİŞEHİR DÜNYA VE AVRUPA TRİATLON YARIŞLARINA HAZIR    14:53   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL BAŞKANLIĞINDA YAPILAN MYK TOPLANTISI SONA ERDİ   14:39   AYM, İZİNSİZ BİLDİRİ DAĞITAN, AFİŞ ASAN ÖĞRENCİLERE DİSİPLİN CEZASI GETİREN YÖK KANUNU MADDESİNİ İPTAL ETTİ   12:52   CHP TOKAT MİLLETVEKİLİ KADİM DURMAZ: "DEPREM KAPIMIZA DAYANDI HÂLÂ ÖNLEM YOK"   12:45   İLİÇ`TE BİR MADENCİNİN DAHA CESEDİNE ULAŞILDI   12:37   TOKAT SULUSARAY`DA YAŞANAN DEPREM YOZGAT`IN BAZI İLÇELERİNDE DE HASARA NEDEN OLDU   12:10   İZMİR`DE 4,5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   11:39   YUNANİSTAN BAŞBAKANI ALEKSIS ÇIPRAS, ÖZGÜR ÖZEL`İ ATİNA`YA DAVET ETTİ   11:08   AVUKATLAR YÜRÜYÜŞ YAPACAK, "AVUKATLAR İÇİN DE ADALET" DİYECEK   10:45   ELAZIĞLI ÜRETİCİ: "PEYNİR ALAMAYAN VATANDAŞLAR MERDİVEN ALTINDA ÜRETİLEN PEYNİRE YÖNELİYOR"   10:32   KREDİ KARTI BORÇLARI PATLAYAN VATANDAŞLARDAN İKTİDARA: "EKONOMİYİ DÜZELTMEK İÇİN SARAYDAN BAŞLA, UÇAK İNMEYEN HAVALİMANLARINDAN, GEÇİLMEYEN KÖPRÜLERDEN BAŞLA"   10:23   İZMİR`DE ATAMASI YAPILMAYAN ÖĞRETMENLERDEN ERDOĞAN`A TEPKİ   09:44   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ZABITA EKİPLERİ, YAZ SEZONUNA HAZIR   09:09   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN BİR İLK: 23 NİSAN ULUSLARARASI ÇOCUK FESTİVALİ   08:23   NACİ GÖRÜR: "ERKEN UYARI SİSTEMİ HAYAT KURTARMAZ, HAYAT KURTARACAK OLAN KENTİ DEPREME HAZIRLAMAKTIR"   01:28   TOKAT`IN SULUSARAY İLÇESİNDE 4.1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM   22:43   TOKAT SULUSARAY`DA 4.4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   20:33   ÖZGÜR ÖZEL BİLKENT ÜNİVERSİTESİ`NDE GENÇLERLE BULUŞTU: "BUGÜN BEKÂ SORUNU HER DÖRT GENÇTEN ÜÇÜNÜN BAVULLARI ZİHNİNDE TOPLAMIŞ OLMASIDIR"   16:27   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL, DİSK GENEL BAŞKANI ÇERKEZOĞLU İLE BİR ARAYA GELDİ  
 
     
   

Mezitli Belediyesi Su Parkı, 3 Ayda 30 Bin Kişiyi Ağırladı


Mezitli Belediyesi Su Parkı, yoğun geçen yaz sıcaklarında Mersinlilerin vazgeçilmezleri arasında yerini aldı. Sıcaklardan bunalan 30 bini aşkın vatandaş serinlemek ve eğlenmek için Su Parkını kullandı.

 

Tarih : 11 Eylül 2019 Çarşamba 12:09   Okunma : 780

Su, eğlence ve güneşin buluştuğu tesis, sıcak yaz aylarında, çocuk ve büyük yüzme havuzu, oyuncak grupları, kafeterya, soyunma odaları ve duşları içerisinde barındıran Mezitli Belediyesi Su Parkı, Mersin ve çevre illerden gelenlerin nefes alabildikleri, aileleri ile birlikte huzurlu ve eğlenceli vakit geçirebildikleri merkezlerin başında geliyor. Mezitli Belediyesi Su Parkı bu yaz açık bulunduğu 3 aylık süre içerisinde 30 bini aşkın vatandaşı ağırladı. Su Parkı’ndan 2 bin 500 engelli, şehit ve gazi ailesi de yararlandı. Su Parkı içerisinde bulunan Su Kafe de eşsiz lezzeti ve güler yüzlü hizmeti ile tercih edilen bir mekân oldu. 2 bini aşkın vatandaşımız, havuza girmediği halde yemek ve dinlenmek amacıyla Su Kafeyi kullandı.

Aynı dönem içerisinde açık olan Yazlık Sinema da sıcak yaz akşamlarında Mersinlilerin serin kaçamağı olarak yerini aldı. 8 Haziran-6 Eylül tarihleri arasında 49 film gösterimi yapıldı, bu filmlerin bir kısmı ücretsiz olarak sunuldu.

Vatandaşların sıcak yaz aylarını sorunsuz geçirebilmesi amacıyla hizmete sunulan Su Parkı ve Yazlık Sinemanın en çok tercih edilen yerler arasında gösterilmesinin kendilerini son derece mutlu ettiğini ifade eden Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Vatandaşlarımız, Su Parkımızdan ve Yazlık Sinemamızdan sorunsuz şekilde yararlanmakta. Son derece titiz şekilde hazırladığımız tesislerimiz, ilgili kurumlardan da tam not aldı. Yapılan incelemelerde Su Parkımızın bölgenin en temiz havuzu olduğu tescillenirken, Yazlık Sinemamız da Türkiye’nin ilk 10  yazlık sineması arasında gösterildi. Vatandaşlarımızın ilgisi de haklı gururumuzu kanıtlamıştır” dedi.

Vatandaşların sorunsuz bir biçimde yararlanabilmesi için her türlü düzenlemeyi yaptıklarını söyleyen Başkan Tarhan, "Vatandaşlarımızın doyasıya eğleneceği nezih bir ortam hazırladık. Burada yüzdükten sonra yiyecek ve içecek hizmeti alabilecekleri kafeteryalarımız mevcut. Bunun yanında, engelli vatandaşlarımız hizmetlerimizden ücretsiz olarak faydalanmaktadır. Özellikle engellilerimize özel düzenlemeler yaptık. Engellilerimiz, girişten başlayarak soyunma kabinleri, havuzları ve tesisimizin diğer imkânlarından kolaylıkla yararlanabildiler" şeklinde konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA