25 Nisan 2026 Cumartesi

09:50   MERSIN ONU UNUTMADı! ŞEHIT İTFAIYECI NAZMI ÇELIKKAYA DUALARLA ANıLDı   09:19   RESMI GAZETE’DE GECE YARıSı MESAISI: MEB BAKAN YARDıMCıSı DEĞIŞTI, DEV KURUMLARDA ÜST DÜZEY ATAMALAR!   09:16   GÜLISTAN DOKU SORUŞTURMASıNDA KRITIK GELIŞME: TUNCELI’DE İKI GÖREVLI GÖZALTıNA ALıNDı!   19:06   ÖZGÜR ÖZEL: "EN GENIŞ ARA SEÇIME DE VARıM. NE KADAR GENIŞLETMEK ISTIYORLARSA BEN ORADA VARıM, HODRI MEYDAN"   16:02   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN’A "GÖRÜŞME" YANıTı... ÖZGÜR ÖZEL: "ÜLKENIN BIRINCI PARTISIYIM, IHTIYAÇ VARSA ELBETTE IKINCI PARTIYLE GÖRÜŞÜRÜM"   14:59   BIRLEŞIK KRALLıK’ıN ANKARA BÜYÜKELÇILIĞI: FORMULA 1’IN TÜRKIYE’YE DÖNÜŞÜNÜ MEMNUNIYETLE KARŞıLıYORUZ   14:57   ALI MAHIR BAŞARıR’DAN GÜLISTAN DOKU SORUŞTURMASıNA ILIŞKIN AÇıKLAMA: "BU DOSYA, TÜRKIYE’NIN DE KAYBOLUŞ HIKAYESINI RESMEDEN BIR DOSYADıR"   13:32   DORUK MADENCILIK IŞÇILERININ EYLEMI SÜRÜYOR. AVUKAT ABDURRAHIM DEMIRYÜREK: "TÜM SIYASI PARTI TEMSILCILERINE ÇAĞRıMıZ, BILFIIL MADENCILERLE BERABER AÇLıK GREVINDE OLUN"   13:28   ERKAN BAŞ’TAN MADEN IŞÇILERINE DESTEK:    10:52   MADENCILERIN ANKARA YÜRÜYÜŞÜNDE TANSIYON YÜKSELDI: ’ÖLMEK VAR DÖNMEK YOK!’   10:40   ASGARI ÜCRET 23 GÜNDE BITIYOR! NISAN 2026 AÇLıK VE YOKSULLUK SıNıRı RAKAMLARı AÇıKLANDı   10:01   MERSIN 23 NISAN’DA ÇOCUKLARıN BAŞKENTI OLDU! BILIMDEN DOĞAYA COŞKU DOLU ROTA   09:40   MERSIN’DE DEV ZIRVE: GENÇLERIN KARIYER YOLCULUĞUNDA İŞKUR İMZASı!   18:26   CHP MERSIN’DEN EĞITIMDE "SESSIZ" ÇıĞLıK: 23 MADDELIK GELECEK MANIFESTOSU AÇıKLANDı   17:58   ABD BAŞKANı TRUMP, HÜRMÜZ BOĞAZı’NA MAYıN DÖŞEYEN TEKNELERE SALDıRı EMRI VERDI   17:58   TBMM GENEL KURULU 23 NISAN ÖZEL OTURUMU... MÜSAVAT DERVIŞOĞLU: "BIR DAHA HIÇBIR 23 NISAN’A MAHCUBIYETIN GÖLGESI DÜŞMESIN"   17:56   KURTULUŞ PARKı’NDA AÇLıK GREVINDEKI MADENCILERE EŞLERINDEN DESTEK: "EŞIME BIR ŞEY OLSA ÇOCUKLARıMıN VEBALINI KIM ÖDEYECEK?"   16:54   TBMM GENEL KURULU 23 NISAN ÖZEL OTURUMU... NUMAN KURTULMUŞ: "EGEMENLIĞIN KAYNAĞıNı IMTIYAZDA VE DAR KADROLARDA ARAMAYAN SIYASAL AHLAK 23 NISAN RUHUNUN ÖZÜDÜR"   16:51   SEZGIN TANRıKULU: YUSUF TEKIN ISTIFA ETMELIDIR. DEMOKRATIK ÜLKELERDE BÖYLE BIR ŞIDDET OLAYıYLA KARŞı KARŞıYA KALAN MILLI EĞITIM BAKANLARı GÖREVDE KALMAZLAR   15:38   TBMM GENEL KURULU 23 NISAN ÖZEL OTURUMU... ÖZGÜR ÖZEL: “BIZI IYI TANıYıN. BIZ, BOYNUMUZU VERIRIZ AMA BOYUN EĞMEYIZ. BIR AVUÇ DARBECIYE TESLIM OLMAYıZ”  
 
     
   

Mersin’de Zabıtalara Ortak Eğitim


Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği işbirliği ile Mezitli Belediyesi’nin öncülüğünde Mersin’de bulunan zabıtalara eğitim semineri verildi. Mersin Büyükşehir ve Mezitli, Yenişehir, Toroslar, Tarsus, Akdeniz ve Erdemli zabıta personelinin katıldığı eğitim çalışması Mezitli Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

 

Tarih : 19 Eylül 2019 Perşembe 17:01   Okunma : 1427

İki gün süren toplantıda, zabıta çalışanlarına İçişleri Bakanlığı Başkontrolörü Recep Demir tarafından, yapılan uygulamalar ve yasalara uyumu ile ilgili bilgiler aktarıldı. Zabıta çalışanlarının karşılaştıkları problemlere karşı yapılması gerekenler konusunda bilgi alışverişinde bulundukları eğitim seminerinin açılışına katılan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, ilçelerde yapılan farklı uygulamaların yaşattığı sıkıntılara dikkat çekti.

Hizmetlerin başarısında eşgüdümlü çalışmanın önemine değinen Başkan Neşet Tarhan, karşılaşılan paralel sorunlara paralel çözüm üretmenin hizmet kalitesini artıracağını savundu. Bu nedenle ortak bir eğitim programı talep ettiklerini belirten Başkan Tarhan, “Kurumsal olarak uzun zamandır zabıtalarımızı ortak eğitime almayı planlamıştık. Diğer belediyelerle yapılan toplantılarda ne denli önemli ve gerekli olduğuna karar verdik. Vatandaşlardan gelen yoğun şikâyetlerin başında benzer konularda farklı uygulamaların yapılması geliyor. Elbette kentin durumuna göre farklılıklar olabilir ama bazı temel konularda birliktelik olması şarttır. İnanıyorum ki bu eğitimler sonrasında bazı konular net olarak anlaşılır ve birliktelik sağlanabilir. Bu eğitim seminerinin başka bir avantajı da farklı kentlerde görülen iyi uygulamaların Mersin genelinde zabıtlarımız için örnek teşkil etmesine yol açacaktır. Buradaki iyi uygulamaları da değerli hocamız gidip başka şehirlerde anlatacaktır” dedi.

Tüm belediye çalışanlarının eğitimine büyük önem verdiklerine vurgu yapan Başkan Tarhan, “Zabıta çalışanlarının zor bir görevi var. Belediyelerin görünen yüzleri zabıtalardır. Bu nedenle ne türlü zorlukla karşılaşılırsa karşılaşılsın hoşgörülü ve saygın davranmak zorundalar. Çalıştıkları kentin düzenini oluşturan, imardan çevre sağlığına, pazar alanlarından kentin estetiğine, ekonomik yapıdan kolluk gücüne kadar birçok görev yüklenen zabıta emekçilerinin iyi hizmet etmesi alacakları iyi bir eğitimle mümkün olacaktır" diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA