16 Haziran 2026 Salı

19:22   ÖZGÜR ÖZEL YARıN GRUP TOPLANTıSı YAPMAYACAK... “GRUBUMUZUN ORTAK KARARı”   19:19   CHP ANKARA GÖNÜLLÜLER PLATFORMU’NDAN ÇAĞRı: ACIL KURULTAY ISTIYORUZ   19:16   ABDURRAHMAN TUTDERE, AZIZ İHSAN AKTAŞ DAVASıNDA SAVUNMA YAPTı: UYDURMA BEYANLAR ÜZERINDEN RÜŞVETLE ITHAM ETMEK BU KADAR UCUZ OLMAMALı   19:13   ARZU ÇERKEZOĞLU: “DEMOKRASI IŞÇI SıNıFıNıN EKMEĞIDIR, KıRMıZı ÇIZGISIDIR”   19:12   CHP’DE ANLAŞMA: ÖZEL DE KıLıÇDAROĞLU DA GRUP TOPLANTıSı YAPMAYACAK   19:10   DEM PARTI’DEN "SEYFO" ANMASı   11:32   MEZITLI BELEDIYESI RITIM GRUBU’NDAN HATAY’DA DAYANıŞMA KONSERI   11:31   MUTABAKAT, KÜRESEL PIYASALARA NEFES ALDıRDı,: ALTıN VE ASYA BORSALARı YÜKSELDI, PETROL GERILEDI   10:30   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI’NDEN KALKıNMADA SÜRDÜRÜLEBILIR MODEL: “HADI GEL KÖYÜMÜZE DESTEK VERELIM”   10:28   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI’NDEN YKS ÖNCESI ÖĞRENCILERE PSIKOLOJIK VE AKADEMIK DESTEK   09:10   YKS’YE GÜNLER KALA HAYAT KURTARAN TAKTIKLER! UZMANLAR UYARDı: SıNAV ANıNDA BUNU YAPıN, STRATEJINIZI ASLA DEĞIŞTIRMEYIN!   23:58   78’LILER HAREKETI MERSIN’DE TOPLANDı! TARIHI GENEL KURULDAN ’YÜZYıLLıK YÜZLEŞME’ VE ’ADALET’ ÇıKıŞı   23:58   MHP’LI LEVENT UYSAL PALERMO’DAN DÜNYAYA SESLENDI...   15:35   SÜHEYL BATUM’DAN CHP KURULTAY KARARıNA SERT TEPKI: ’ÇOCUKLARıN BILE GÜLECEĞI BIR DURUM!’   01:05   CHP’DE DEPREM! REKOR OYLA SEÇILEN BELEDIYE BAŞKANı İÇIN İHRAÇ İSTEMI: "KARARı KABUL ETMIYORUM!"   23:23   CHP’DE ŞOK İSTIFA! TANJU ÖZCAN "SIYASI CUNTA" DIYEREK GEMILERI YAKTı: ’SAVUNMA VERMEM...’   19:09   CHP SÖZCÜSÜ SARı: MEZITLI BELEDIYE BAŞKANı SERKAN TUNCER ILE BOLU BELEDIYE BAŞKANı TANJU ÖZCAN TEDBIRLI OLARAK KESIN ÇıKARMA CEZASı ISTEMIYLE YÜKSEK DISIPLIN KURULU’NA SEVK EDILDI   16:50   CHP MYK, GENEL BAŞKAN KEMAL KıLıÇDAROĞLU BAŞKANLıĞıNDA TOPLANDı   16:50   MEZITLI’DE DEZAVANTAJLı BIREYLER SU SPORLARı ILE BULUŞUYOR   16:49   BENJAMIN NETANYAHU: BAŞBAKAN OLDUĞUM SÜRECE İRAN NÜKLEER SILAHA SAHIP OLMAYACAK  
 
     
   

Mersin’de Zabıtalara Ortak Eğitim


Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği işbirliği ile Mezitli Belediyesi’nin öncülüğünde Mersin’de bulunan zabıtalara eğitim semineri verildi. Mersin Büyükşehir ve Mezitli, Yenişehir, Toroslar, Tarsus, Akdeniz ve Erdemli zabıta personelinin katıldığı eğitim çalışması Mezitli Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

 

Tarih : 19 Eylül 2019 Perşembe 17:01   Okunma : 1518

İki gün süren toplantıda, zabıta çalışanlarına İçişleri Bakanlığı Başkontrolörü Recep Demir tarafından, yapılan uygulamalar ve yasalara uyumu ile ilgili bilgiler aktarıldı. Zabıta çalışanlarının karşılaştıkları problemlere karşı yapılması gerekenler konusunda bilgi alışverişinde bulundukları eğitim seminerinin açılışına katılan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, ilçelerde yapılan farklı uygulamaların yaşattığı sıkıntılara dikkat çekti.

Hizmetlerin başarısında eşgüdümlü çalışmanın önemine değinen Başkan Neşet Tarhan, karşılaşılan paralel sorunlara paralel çözüm üretmenin hizmet kalitesini artıracağını savundu. Bu nedenle ortak bir eğitim programı talep ettiklerini belirten Başkan Tarhan, “Kurumsal olarak uzun zamandır zabıtalarımızı ortak eğitime almayı planlamıştık. Diğer belediyelerle yapılan toplantılarda ne denli önemli ve gerekli olduğuna karar verdik. Vatandaşlardan gelen yoğun şikâyetlerin başında benzer konularda farklı uygulamaların yapılması geliyor. Elbette kentin durumuna göre farklılıklar olabilir ama bazı temel konularda birliktelik olması şarttır. İnanıyorum ki bu eğitimler sonrasında bazı konular net olarak anlaşılır ve birliktelik sağlanabilir. Bu eğitim seminerinin başka bir avantajı da farklı kentlerde görülen iyi uygulamaların Mersin genelinde zabıtlarımız için örnek teşkil etmesine yol açacaktır. Buradaki iyi uygulamaları da değerli hocamız gidip başka şehirlerde anlatacaktır” dedi.

Tüm belediye çalışanlarının eğitimine büyük önem verdiklerine vurgu yapan Başkan Tarhan, “Zabıta çalışanlarının zor bir görevi var. Belediyelerin görünen yüzleri zabıtalardır. Bu nedenle ne türlü zorlukla karşılaşılırsa karşılaşılsın hoşgörülü ve saygın davranmak zorundalar. Çalıştıkları kentin düzenini oluşturan, imardan çevre sağlığına, pazar alanlarından kentin estetiğine, ekonomik yapıdan kolluk gücüne kadar birçok görev yüklenen zabıta emekçilerinin iyi hizmet etmesi alacakları iyi bir eğitimle mümkün olacaktır" diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA