29 Mart 2024 Cuma

11:39   YEREL SEÇİMLER İÇİN SON 2 GÜN... SANDIK GÜVENLİĞİNİ 594 BİNE YAKIN PERSONEL SAĞLAYACAK   10:04   VAHAP SEÇER: “1 NİSAN`DAN SONRA DA GÖREVİMİZE DEVAM EDECEĞİZ”   09:23   VAHAP SEÇER, OTOMOTİV ÇALIŞANLARI İLE İFTAR YAPTI   09:20   VAHAP SEÇER`DEN TOROSLAR VE AKDENİZ`DE OTOBÜS TURU   09:10   VAHAP SEÇER, MERSİN İLİ ARI YETİŞTİRİCİLERİ BİRLİĞİ`Nİ ZİYARET ETTİ   18:09   VAHAP SEÇER, MERSİN ESOB`U ZİYARET ETTİ: “GÖREVE GELDİĞİMİZ GÜNDEN İTİBAREN ESNAFLA İYİ İLİŞKİLER İÇERİSİNDE OLDUK”   16:48   ÖZGÜR ÖZEL, ORTACA`DA: "FESTİVALLERİ, KONSERLERİ YASAKLAYAN, NE YİYECEĞİNE NE GİYECEĞİNE KARIŞAN BU ANLAYIŞA KARŞI GENÇLERİN YANINDA VE ARKASINDAYIZ. BÜTÜN GENÇLERİ SANDIĞA BEKLİYORUZ"   16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:07   DEM PARTİ EŞ GENEL BAŞKANI TUNCER BAKIRHAN: "KÜRT OLANLAR MECLİS`TE KÜRT HALKI İÇİN MÜCADELE EDENLERDİR"   15:41   YARGITAY`DA BAŞKANLIK SEÇİMİ YEREL SEÇİM SONRASINA KALDI: SEÇİME 1 NİSAN`DA DEVAM EDİLECEK   15:23   ÖĞRENCİLERE "SEÇİM" TATİLİ: 1 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL   14:25   ÖZGÜR ÖZEL: “YERLİKAYA, SOYLU GİBİ MAKAMIN AĞIRLIĞINI TAŞIYAMAYACAK İŞLER YAPMIYORDU. BU YAPTIKLARI O İMAJINA ÇOK TERS”   13:47   YARGITAY 4. GÜNDE DE BAŞKANINI SEÇEMEDİ   13:37   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ ÇALIŞMASI İLE SAYA PARK KAVŞAĞI TRAFİĞİ HAT SAYESİNDE RAHATLADI   12:51   VAHAP SEÇER: “VATANDAŞA HİZMET ETMENİN SONUÇLARINI TÜM TÜRKİYE’YE GÖSTERECEĞİZ”   12:40   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUNCER, HER KOŞULDA GENÇLERİN VE EĞİTİMCİLERİN YANINDA OLACAĞINI VURGULADI   12:36   CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK İÇİN DESTEK İSTEDİ   11:37   YEREL SEÇİMLERE 3 GÜN KALDI... SEÇMEN OYUNU NASIL KULLANACAK?   11:03   TGC: GAZETECİLER SEÇİM SONUÇLARINA ENGELSİZ ULAŞABİLMELİ, İNTERNET KESİNTİSİ OLMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINMALI  
 
     
   

Büyükşehir’den Alzheimer Hastaları İçin Konser


Alzheimer Günü’nde Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen konser Fatma Teyze’ye duygu dolu anlar yaşattı. 2 yıldır Alzheimer ve Demans Merkezi’ne giden Alzheimer hastası Fatma Teyze kendilerine özel verilen konser ile duygulanarak gözyaşlarına hâkim olamadı. Hasta yakınlarının da eşlik ettiği etkinlikte pasta kesip mum üfleyen Fatma teyze, “Bugün çok duygulandım. Bu düzeni kuranın, bu iyiliği yapanın Allah ne muradı varsa versin” dedi.

 

Tarih : 23 Eylül 2019 Pazartesi 18:45   Okunma : 884

Mersin Büyükşehir Belediyesi Alzheimer ve Demans Hasta ve Hasta Yakınları Buluşma Merkezi’nde, 21 Eylül Dünya Alzheimer Günü dolayısıyla Türk Halk Müziği konseri verildi. Dünya Alzheimer Günü’nü kutlayan hasta ve yakınları bir araya gelerek, pasta kesip, mum üfledi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Alzheimer ve Demans Hasta ve Hasta Yakınları Buluşma Merkezi’nde konser veren Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Türk Halk Müziği sanatçıları, birbirinden güzel türkülerini seslendirirken, hasta ve hasta yakınları eğlence ve müzik dolu bir gün geçirdi.

FATMA TEYZE, GÖZYAŞLARINA HÂKİM OLAMADI

2 yıl önce Alzheimer ve Demans Hasta ve Hasta Yakınları Buluşma Merkezi’ne gelmeye başladığından söz eden ve ortamda duygusal dakikalar yaşayıp, gözyaşlarına hakim olamayan Fatma Tapan, “Buraya 2 sene önce geldim. Bana ve herkese yardım ediyorlar. Bizi yıkıyorlar, evimizi temizliyorlar. Allah razı olsun. Alzheimer ve Demans Merkezi’nde de herkes çok iyi, arkadaşlar iyi. Buradaki işçiler, hemşireler, herkes çok iyi. Başımızdaki büyüklerimiz daha çok iyi. Yemeklerimiz güzel, hizmet güzel. Allah hepsinden de razı olsun. Çünkü ben razıyım. Allah başımızdan eksik etmesin” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e teşekkürlerini ileten ve ortamda duygulandığını ifade eden Tapan, “Bugün çok duygulandım. Bu düzeni kuranın, bu iyiliği yapanın Allah ne muradı varsa versin. İşi gücü rast gitsin, başımızdan eksik olmasın. Görevlerinde başarılar diliyorum. Beni sevindirdiler. Çok mutlu oldum. Allah Başkanımız’ı da başımızdan eksik etmesin. İşi gücü rast gelsin, ayağına taş değmesin. Çok memnunuz. Çünkü her şeyimiz dört dörtlük. Yemeğimiz, bakımımız çok iyi. Tertemiz yerlerde oturuyoruz. Biraz rahatsızlansak gidip tertemiz yataklarımızda yatıyoruz. Çok mutluyum. İyiliklerinden başka bir şey dilemiyorum” şeklinde konuştu.

“ARKADAŞLARIM GÜZEL, ORTAM GÜZEL, YÖNETİM GÜZEL”

Merkezde yaklaşık 6 ayını doldurduğunu dile getiren ve böyle bir yerin varlığını tesadüfen sosyal medyadan öğrendiğini belirten Aynur Yüksel, “Benim burada 6. ayım. Açılışından sonra tesadüfen öğrendim. Sosyal medyada tesadüfen görmüştüm. Daha hastalığımı da yeni öğrenmiştim. Geldiğimden beri memnunum. Güzel şeyler oluyor. Arkadaşlarım güzel, ortam güzel, yönetim güzel. Konser de çok güzeldi. Memnun olduk. Teşekkür ederiz. Büyükşehir’in açmış olduğu merkez gerçekten çok güzel ve yararlı. Bizler de faydalanıyoruz. Birçok hastanın olduğunu da biliyoruz doktorlarımızdan duyuyoruz. Mersin’de çok varmış. Herkesin buraya gelmesini tavsiye ederim, faydalanacaklarından eminim” ifadelerini kullandı.

“ORTAM HER BAKIMDAN PIRIL PIRIL”

Kerim Aksoy ise, kızı sayesinde merkez ile tanıştığını söyleyerek, “Bazı tavsiyeler neticesinde, kızımın bilgisi üzerine buraya geldik. Buradan da çok memnunuz. Bakımı iyi. Hizmet çok güzel yapılıyor. Yemekleri nefis. Buna benzer yerlerin açılmasını da arzu etmekteyiz. Konserde arkadaşlarımla beraber ben de oyuna iştirak ettim, kızımla beraber. Ortam her bakımdan pırıl pırıl. Yöneticiler, çalışanlar, hizmet verenler tüm arzularımızı severek yapıyorlar” diye belirtti.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA