23 Nisan 2024 Salı

13:49   BAŞKAN YILDIZ, 23 NİSAN’DA KOLTUĞUNU MİNİK EYLÜL’E BIRAKTI   13:37   MERSİN`DE COŞKULU 23 NİSAN KUTLAMASI   12:06   ANITKABİR`DE 23 NİSAN COŞKUSU... BİNLERCE ÇOCUK ATA’SINA KOŞTU   11:56   MECLİS BAŞKANI KURTULMUŞ, MAKAMINI 6. SINIF ÖĞRENCİSİ ARSLAN`A DEVRETTİ: “ÇOCUKLARIN MUTLU VE HUZURLU BİR TÜRKİYE`DE YAŞAMASI İÇİN ÇALIŞACAĞIM”   11:48   TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ, BİRİNCİ MECLİS`TE KONUŞTU: "MECLİS MİLLİ İRADENİN VE MİLLİ MÜCADELENİN MERKEZİDİR"   11:42   TAKSİM`DE 23 NİSAN TÖRENİ   11:27   OKUMA YAZMA BİLMEYEN 5 YAŞINDAKİ MUHAMMED MİRAÇ ARAS İSTİKLAL MARŞI`NI EZBERE OKUDU   11:12   MANSUR YAVAŞ, 23 NİSAN DOLAYISIYLA KOLTUĞUNU MUHAMMED UĞUR`A BIRAKTI   09:57   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`İN ‘KIR ÇİÇEKLERİ`NDEN TÜRKİYE ŞAMPİYONASI`NDA BAŞARILI SONUÇ    09:40   TBMM`DE ATATÜRK ANITI`NDA TÖREN DÜZENLENDİ   09:39   MİLLİ EĞİTİM BAKANI YUSUF TEKİN 81 İLDEN GELEN ÇOCUKLARLA ANITKABİR`İ ZİYARET ETTİ   17:15   BAŞKAN ALİ BOLTAÇ 23 NİSAN GELENEĞİNİ BOZMADI, KOLTUĞUNU MİNİK ÖĞRENCİYE DEVRETTİ   17:12   TARSUS BELEDİYE BAŞKANI ALİ BOLTAÇ’TAN 23 NİSAN KUTLAMA MESAJI   17:10   AKDENİZ BELEDİYESİ’NDE “23 NİSAN” ETKİNLİĞİ   17:09   TARSUS BELEDİYESİ TARAFINDAN YENİCE MAHALLESİ’NDE YOL BAKIM ÇALIŞMASI YAPILDI   17:06   YENİŞEHİR BELEDİYESİ 5 ÜLKEDEN ÇOCUKLARINI MERSİN’DE BULUŞTURDU   16:54   ÇUKUROVA GAZETECİLER CEMİYETİ VE MERSİN GAZETECİLER CEMİYETİ BAŞKANLARINDAN BELEDIYELERE ÇAĞRI   15:20   CHP`Lİ ÖZTÜRKMEN`DEN TUNÇ VE YILMAZ`A SORU ÖNERGESİ: “KAMUDA MÜLAKATLAR NE ZAMAN KALDIRILACAK?”   13:52   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SEÇER, İLKOKUL ÖĞRENCİLERİNİ AĞIRLADI   12:27   GAZİ ÖZDEMİR: “ÇOCUK HAKLARININ GÜVENCE ALTINA ALINDIĞI BİR DÜNYA DİLİYORUM”  
 
     
   

Hisarcıklıoğlu’ndan Başkan Seçer’e Ziyaret


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ağırladı.

 

Tarih : 1 Ekim 2019 Salı 16:54   Okunma : 1226

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette,  Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nu Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan ve Meclis Başkanı Hamit İzol, Mersin Deniz Ticaret Odası (MDTO) Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Lokmanoğlu ile birçok farklı şehirden Mersin’e gelen TOBB Yönetim Kurulu Üyeleri yer aldı.

“En yoğun, samimi, içten ve kuvveti desteği aldığım camia bu camia”

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, kendisinin bu camianın içinden çıkmış bir Büyükşehir Belediye Başkanı olduğundan söz ederek, “Ben tamamen bu camianın içinden gelmiş, Büyükşehir Belediye Başkanı olmuş bir kardeşinizim. Milletvekilliği dönemimde, Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığım sürecinde, daha sonra Büyükşehir Belediye Başkanı olduktan sonra da en yoğun, en samimi, en içten, en kuvvetli desteği aldığım camia bu camia” dedi.

“Ben bu ilişkiyi sürdürme niyetindeyim”

Karşılıklı sürdürülen iyi diyaloglar sayesinde toplumun, esnafın, ticaret erbabının ve sanayicinin kazanacağını dile getiren Seçer, “Bu karşılıklı kazan-kazan. Bu ilişkiden toplum kazanıyor, esnaf kazanıyor, ticaret erbabı kazanıyor, sanayici kazanıyor. Sonuç olarak ben de Belediye Başkanı olarak bu durumdan mutluluk duyuyorum. Çünkü bir şeyler yapıyorum. Bu ilişkiyi de sürdürme niyetindeyim. Bu niyetin ötesi bir zorunluluk aslında. Doğru olan bu. İnşallah bundan sonraki çalışmalarımızda da bu birlikteliği sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

 “Özel sektörün dinamizmi olmasın, ülke ekonomisi çöker”

Türkiye'de özel sektörün dinamizmi olmazsa, ülke ekonomisinin çökeceğini ifade eden Seçer, “Hakikaten önemli sıkıntılar yaşadığımız bir dönem ve bunları ortaya koyup doğru yolu hep beraber bulalım. Bunlardan çıkmamız lazım. Burada da aslında lokomotif sizsiniz. Bugün Türkiye'de özel sektör olmasın ya da özel sektörün bu dinamizmi olmasın, inanın ülke ekonomisi çöker. Kamunun durumu ortada. Yapılan yanlışlar ortada. Hepimiz iş adamıyız, bizim de işleyen bir tezgahımız var. Ne sıkıntılarla, ne zorluklarla karşı karşıyayız, sizleri zaten anlatmama gerek yok. Mersin önemli. Önümüzdeki süreçte, çok daha güzel işler olacak inşallah. Burada dediğim gibi başta sizin odalarınız önemli desteği olacak.” diye belirtti.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA