7 Nisan 2026 Salı

17:01   MERSIN’DE DEV PRÖMIYER: EFSANEVI SILAHŞÖR CYRANO BU KEZ BALE ADıMLARıYLA DÖNÜYOR!   16:16   DILEK KAYA İMAMOĞLU: “SILIVRI 1 NO’LU SALON’DA TARIHE GEÇECEK BIR HUKUK GARABETI YAŞANıYOR”   15:37   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL’DEN İSRAIL BAŞKONSOLOSLUĞU’NA SALDıRı GIRIŞIMI AÇıKLAMASı: “HANGI GEREKÇEYLE VE KIME YÖNLENDIRILIRSE YÖNLENDIRILSIN KıNıYORUZ”   15:34   MAHMUT TANAL’DAN "ÜSKÜDAR BELEDIYESI’NE OPERASYON" AÇıKLAMASı: "BIZ BU HUKUKI OLMAYAN, KEYFI VE SIYASI SORUŞTURMALARDAN ALNıMıZıN AKıYLA ÇıKACAĞıZ"   15:29   İBB DAVASı’NDA 17. GÜN... İMAMOĞLU’NDAN SAVCıLıĞA: “BU DAVA ÇÖKMÜŞTÜR. ÇÖKEN BIR ŞEY DAHA VARDıR, O DA IDDIA MAKAMıDıR”   14:14   İSRAIL’IN İSTANBUL BAŞKONSOLOSLUĞU YAKıNLARıNDA ÇATıŞMA... VALI DAVUT GÜL: "TERÖRISTLERDEN BIRISI ÖLDÜRÜLDÜ, IKI TERÖRIST DE YARALı OLARAK ETKISIZ HALE GETIRILDI"   14:12   MESLEK FABRIKASı DIRENIŞI DEVAM EDIYOR… İZMIR BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı TUGAY: "BU ŞEHIR, OLDUBITTILERE TESLIM EDILEMEZ"   14:11   İSRAIL’IN İSTANBUL BAŞKONSOLOSLUĞU YAKıNLARıNDA SILAH SESLERI... ADALET BAKANı GÜRLEK: "İSTANBUL CUMHURIYET BAŞSAVCıLıĞı TARAFıNDAN SORUŞTURMA BAŞLATıLDı"   13:59   YEREBATAN SARNıCı VAKıFLARA TESCIL EDILDI: İBB, MÜLKIYET DEVRINE ILIŞKIN TÜM HUKUKI HAKLARıNı KULLANACAK   13:58   İSRAIL’IN İSTANBUL BAŞKONSOLOSLUĞU YAKıNLARıNDA SILAH SESLERI DUYULDU   13:52   İBB DAVASı’NDA 17. GÜN GERGIN BAŞLADı... SAVCıDAN EKREM İMAMOĞLU’NA: “HADDINIZI AŞARSANıZ, HADDINIZI BILDIRIRIZ”   10:10   MERSIN’DE O HASTALıĞA SAHIP OLANLARA BÜYÜK MÜJDE! 450 KOLI ÜCRETSIZ DAĞıTıLDı   09:34   MERSIN’DE ‘DILEK AĞACı’ DALLARı ÇOCUKLARıN HAYALLERIYLE ÇIÇEK AÇTı! AVUKATLAR SEFERBER OLDU   01:01   TARSUS’TA MASA BAŞı DÖNEMI BITTI! BAŞKAN BOLTAÇ: BU KENTI SOKAKTAN GELEN BILGIYLE YÖNETIYORUZ   20:20   TOROSLAR’DA 30 YıLLıK TABU YıKıLDı! BAŞKAN YıLDıZ BILANÇOYU AÇıKLADı: BIR DELIKLI KURUŞU YEDIRMEYECEĞIZ   20:17   MERSIN İHRACATTA REKORA KOŞUYOR: 2026’NıN İLK ÇEYREĞINDE 950 MILYON DOLARLıK DEV ATAK!   19:40   MERSIN’DE ‘SEÇER’ MODELI DALGA DALGA YAYıLıYOR: BUGÜN SANDıK KONSA YÜZDE 70 ALıRıZ!   12:53   MUTFAKTAKI YANGıNA ENERJI ODUNU! GÜLCAN KıŞ’TAN SERT TEPKI: ZAM ŞIMDI, BEDEL KıŞıN ÖDENECEK!   11:08   MERSIN’DE ENGELSIZ DEVRIM: 29 BIN YURTTAŞıN HAYATı BU MERKEZLERLE DEĞIŞIYOR!   11:05   MERSIN BAROSU BAŞKANı ÖZDEMIR’DEN SERT YARGı ÇıKıŞı: SISTEMDE AĞıR TAHRIBAT VAR!  
 
     
   

Sonbaharda Sahilin En Keyifli Yanı: Bisiklet


Mersin sahilleri, vatandaşların keyifli zaman geçirecekleri mekanlar arasında vazgeçilmez hale geliyor. Sonbaharın tadını bisiklet sürerek çıkarmak isteyen vatandaşlar, Büyükşehir’in KentBis noktalarından temin ettikleri saati 1 TL olan bisikletlerle sahili boydan boya gezmenin keyfini sürüyor. KentBis, daha önce sahilde bisiklet sürmeye fırsat bulamamış vatandaşları, bu deneyimi yaşamaları için 5 noktada hazır bekliyor.

 

Tarih : 14 Ekim 2019 Pazartesi 08:28   Okunma : 3143

Mersin’in Adnan Menderes sahil şeridi, her mevsimde olduğu gibi, sonbahar aylarında da vatandaşların keyifli vakit geçirecekleri mekânlar arasında yerini alıyor. Vatandaşlar, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Bisiklet Kiralama Programı (KentBis) ile 1 TL’ye sahili boydan boya gezmenin keyfini sürüyor. Güneşin, denizin ve yeşilin eşsiz buluşma noktası olan Mersin sahil şeridi, bisiklet yollarıyla güvenli bisiklet sürüşünü de sağlıyor.

Bisikletler, sahilde ilk defa pedal çevirecek vatandaşları bekliyor

Bir süredir kullanımda olan sahildeki bisikletleri şu ana kadar sürme imkanı bulamamış vatandaşlar, ilk deneyimlerini yaşayabilmek için rezervasyon yaptırmaksızın diledikleri bisikleti tercih ederek, sahili saati 1 TL’ye boydan boya arşınlama imkanına kavuşabiliyor. Sürüş keyfinin ardından en yakın istasyona bisikleti park etme imkanına sahip vatandaşlar, kredi kartıyla da kiralama yapabiliyor. Kredi kartı için ön provizyon ücreti 50 TL iken, sistemdeki bisikletlerin kiralanması için KentBis kartının içinde bulunması gereken minimum bakiye tutarı da 5 TL olarak ücretlendiriliyor.

KentBis Kart’la bisiklet sürmek çok kolay

Akıllı Bisiklet Mersin Sahilinde Projesi ile 5 istasyonda yer alan bisikletleri kullanmak isteyen vatandaşların yapması gerekenlerse çok kolay. Bisikletleri kiralayabilmek için vatandaşların KentBis Akıllı Bisiklet Merkezi’nden KentBis kartını temin etmeleri yeterli. Vatandaşlar, 3 No’lu İstasyon’un yer aldığı merkeze gerekli olan belgeleri (nüfus cüzdanı, ehliyet veya pasaport) getirerek, verilen sözleşmeyi imzalayarak kartı temin edip hizmetten faydalanabiliyor. 16-18 yaş arası gençlerinse KentBis Kart alabilmeleri için bir ebeveynlerini yanlarında bulundurmaları gerekiyor.

KentBis istasyon yerleri ise şöyle:

-1 No’lu İstasyon: Özgecan Aslan Meydanı

-2 No’lu İstasyon: Fenerbahçe Meydanı yanı

-3 No’lu İstasyon: Sultaşa Oteli arkası deniz tarafı

-4 No’lu İstasyon: Orkide Kafe yanı

-5 No’lu İstasyon: Sahil sonunda yer alan Cumhuriyet Gösteri Merkezi yanı

Paylaş :
Etiketler :  VAHAP SEÇER, MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI, MTSO, KENTBİS

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA