19 Nisan 2024 Cuma

11:08   AVUKATLAR YÜRÜYÜŞ YAPACAK, "AVUKATLAR İÇİN DE ADALET" DİYECEK   10:45   ELAZIĞLI ÜRETİCİ: "PEYNİR ALAMAYAN VATANDAŞLAR MERDİVEN ALTINDA ÜRETİLEN PEYNİRE YÖNELİYOR"   10:32   KREDİ KARTI BORÇLARI PATLAYAN VATANDAŞLARDAN İKTİDARA: "EKONOMİYİ DÜZELTMEK İÇİN SARAYDAN BAŞLA, UÇAK İNMEYEN HAVALİMANLARINDAN, GEÇİLMEYEN KÖPRÜLERDEN BAŞLA"   09:44   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ZABITA EKİPLERİ, YAZ SEZONUNA HAZIR   09:09   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN BİR İLK: 23 NİSAN ULUSLARARASI ÇOCUK FESTİVALİ   08:23   NACİ GÖRÜR: "ERKEN UYARI SİSTEMİ HAYAT KURTARMAZ, HAYAT KURTARACAK OLAN KENTİ DEPREME HAZIRLAMAKTIR"   01:28   TOKAT`IN SULUSARAY İLÇESİNDE 4.1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM   22:43   TOKAT SULUSARAY`DA 4.4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   20:33   ÖZGÜR ÖZEL BİLKENT ÜNİVERSİTESİ`NDE GENÇLERLE BULUŞTU: "BUGÜN BEKÂ SORUNU HER DÖRT GENÇTEN ÜÇÜNÜN BAVULLARI ZİHNİNDE TOPLAMIŞ OLMASIDIR"   16:27   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL, DİSK GENEL BAŞKANI ÇERKEZOĞLU İLE BİR ARAYA GELDİ   16:21   AKP`DEN CHP`YE GEÇEN ELBİSTAN BELEDİYESİ`NİN BORCU AÇIKLANDI   15:45   ÖZGÜR ÖZEL`DEN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN`A SESLENDİ   15:34   AKBELEN`DE MADEN SAHASINDAKİ PATLAMALAR NEDENİYLE HER YER TOZ DUMAN... İKİZKÖYLÜ VATANDAŞ: "ŞU ANDA NEFES ALAMIYORUZ"   15:20   ÖZGÜR ÖZEL: ``VİZE SERBESTİSİNİN ÖNÜNDEKİ ÜÇ ENGELİ AŞMAK, CHP İKTİDARINDA 15 GÜNLÜK İŞTİR"   15:04   CHP`Lİ ÜÇ BELEDİYE DAHA BORÇ AÇIKLADI   14:36   MERSİN GAZETECİLER CEMİYETİ YÖNETİMİ, AKDENİZ BELEDİYESİ’Nİ ZİYARET ETTİ   14:31   TOROSLAR BELEDİYESİ’NDEN YOLLARA YENİ DOKUNUŞ   14:24   ÖZGÜR ÖZEL, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMEYE İLİŞKİN KONUŞTU   13:58   İYİ PARTİLİ KARAKAŞ, DÜNYA BANKASI KREDİSİNE TÜRKİYE`NİN 11 BİN SURİYELİ SIĞINMACIYA TARIMDA KADRO VERİLMESİ ŞARTI KONULDUĞUNU AÇIKLADI. AK PARTİLİ ZENGİN YALANDI, KARAKAŞ BELGE YAYINLADI   13:08   TURİST REHBERLERİ YANLIŞTAN DÖNÜLMESİNİ BEKLİYOR  
 
     
   

Vı. Mersin Caretta Bisiklet Festivali’ne Sayılı Günler Kaldı


Mersin Valiliği’nin himayesinde, Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından finanse edilen ve Mersin Bisikletli Gezginler Derneği’nin katılımlarıyla bu yıl 6.’sı yapılacak olan Mersin Caretta Bisiklet Festivali’ne sayılı günler kaldı. Türkiye’nin 22 farklı kentinden bisiklet severin katılacağı 25-27 Ekim’de yapılacak festivalde, toplam 150 kişi 3 gün boyunca 135 kilometre pedal çevirecek.

 

Tarih : 23 Ekim 2019 Çarşamba 06:44   Okunma : 911

Mersin Valiliği himayelerinde, Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından finanse edilen, Mersin Bisikletli Gezginler Derneği, Mersin Üniversitesi ile Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü’nün de katılımlarıyla bu yıl 6.’sı düzenlenecek olan Mersin Caretta Bisiklet Festivali’ne sayılı günler kaldı. Bisikletliler 25-27 Ekim’de 3 gün boyunca toplam 135 kilometre pedal çevirecek ve Mersin’in tarihi, turistik, doğal güzellikleri ile meşhur pek çok noktasını da ziyaret etme fırsatı bulacak.

Kayıtlar 17 saatte tamamlandı

Büyükşehir Belediyesi, ‘VI. Mersin Caretta Bisiklet Festivali’ ile Mersin’inyerel kültürünü, tarihini ve doğal güzelliklerini tanıtmayı, aynı zamanda da kentte bisiklet kültürünü, sporunu ve turizmini yaygınlaştırmayı hedefliyor.

İlk yıl 1 ayda tamamlanan kontenjan başvuruları, bu yıl farklı 22 şehirden yapılan kayıtlarla 17 saatte tamamlandı ve toplam 150 bisikletli festivale kayıt oldu.

Şehirde bisiklet kullanımını özendirme, kentin eşsiz değerlerini tanıtıp, turizm potansiyelini ve marka değerini yükseltme, Mersin sahillerinin kadim ziyaretçileri olan ve yaşam alanları baskı altında bulunan CarettaCaretta kaplumbağalarının farkındalığını artırmak amacıyla düzenlenen VI. Mersin Caretta Bisiklet Festivali, 25, 26 ve 27 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Akdeniz, Yenişehir, Mezitli, Erdemli ve Silifke ilçelerinde yapılacak festival,Mersin merkez Cumhuriyet Meydanı’ndan başlayacak ve 3 gün boyunca Mersin’in tarihi, turistik, doğal güzellikleri ile ön planda bulunan pek çok noktası ziyaret edilecek.

Festival programı

1. Gün – 25.10.2019 Cuma (Mersin Parkuru, 50 km. rakım 5-28 m.)

• 08:30 Kayıt işlemleri, malzeme dağıtımı ve kamp yüklerinin otobüse teslimi (Cumhuriyet Meydanı)

• 10:30 Açılış (Cumhuriyet Meydanı)

• Şehir turu (Cumhuriyet Meydanı, Liman, Gar, İtalyan Katolik Kilisesi, Uray Caddesi, Eski Cami, Ulu Cami, Atatürk Caddesi, Taş Bina, Atatürk Evi, Müzeler, Bisiklet Yolu, Cumhuriyet Gösteri Merkezi, Pompeipolis)

• CarettaFotoğraf Sergisi (Cumhuriyet Gösteri Merkezi)

• Erdemli’ye hareket

• Caretta Rehabilitasyon Merkezi ziyareti ve Caretta’lar konulu söyleşi (Davultepe)

• Kampa yerleşim (Erdemli Çamlığı Tabiat Parkı)

2. Gün – 26.10.2019 Cumartesi (Lamos Kanyonu Parkuru, 58 km., rakım 5-106 m.)

• 08:00 Yola çıkış

• Caretta’ların Doğal Yaşamı konulu söyleşi ve alan temizliği (Alata Ziraat Okulu sahili)

• Lamos Kanyonu’na hareket

3. Gün – 27.10.2019 Pazar (Narlıkuyu Parkuru, 27 km., rakım 5-63 m.)

• 08:30Narlıkuyu’ya hareket

•Tırtar Su Kemeri,ElaiussaSebaste, Kızkalesi sahili, Cennet Cehennem Obruğu ziyareti

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA