20 Nisan 2024 Cumartesi

10:12   CHP`Lİ BELEDİYE BAŞKANLARI VE İL YÖNETİCİLERİ ANITKABİR`DE   09:38   ATAMA VE GÖREVDEN ALMA KARARLARI, RESMİ GAZETE`DE YAYIMLANDI...   09:29   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN `YENİ DOĞAN PAKETLERİ` İLE AİLELERİN BÜTÇELERİNE DESTEK   09:13   ANAYASA MAHKEMESİ ÜYELİĞİ`NE PROF. DR. ÖMER ÇINAR SEÇİLDİ   09:12   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN ‘KENTSEL KIYI EKOSİSTEMLERİNİN DOĞA TEMELLİ ÇÖZÜMLERLE RESTORASYONU` ÇALIŞTAYI   23:16   CHP, YEREL SEÇİMLERDE PARTİ ALEYHİNE ÇALIŞAN ÜYELER HAKKINDA DİSİPLİN SÜRECİ BAŞLATACAK   16:18   CHP`NİN TBMM GRUP AMİRİ BAYRAKTAR İÇİN CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ   15:22   YENİŞEHİR DÜNYA VE AVRUPA TRİATLON YARIŞLARINA HAZIR    14:53   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL BAŞKANLIĞINDA YAPILAN MYK TOPLANTISI SONA ERDİ   14:39   AYM, İZİNSİZ BİLDİRİ DAĞITAN, AFİŞ ASAN ÖĞRENCİLERE DİSİPLİN CEZASI GETİREN YÖK KANUNU MADDESİNİ İPTAL ETTİ   12:52   CHP TOKAT MİLLETVEKİLİ KADİM DURMAZ: "DEPREM KAPIMIZA DAYANDI HÂLÂ ÖNLEM YOK"   12:45   İLİÇ`TE BİR MADENCİNİN DAHA CESEDİNE ULAŞILDI   12:37   TOKAT SULUSARAY`DA YAŞANAN DEPREM YOZGAT`IN BAZI İLÇELERİNDE DE HASARA NEDEN OLDU   12:10   İZMİR`DE 4,5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   11:39   YUNANİSTAN BAŞBAKANI ALEKSIS ÇIPRAS, ÖZGÜR ÖZEL`İ ATİNA`YA DAVET ETTİ   11:08   AVUKATLAR YÜRÜYÜŞ YAPACAK, "AVUKATLAR İÇİN DE ADALET" DİYECEK   10:45   ELAZIĞLI ÜRETİCİ: "PEYNİR ALAMAYAN VATANDAŞLAR MERDİVEN ALTINDA ÜRETİLEN PEYNİRE YÖNELİYOR"   10:32   KREDİ KARTI BORÇLARI PATLAYAN VATANDAŞLARDAN İKTİDARA: "EKONOMİYİ DÜZELTMEK İÇİN SARAYDAN BAŞLA, UÇAK İNMEYEN HAVALİMANLARINDAN, GEÇİLMEYEN KÖPRÜLERDEN BAŞLA"   10:23   İZMİR`DE ATAMASI YAPILMAYAN ÖĞRETMENLERDEN ERDOĞAN`A TEPKİ   09:44   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ZABITA EKİPLERİ, YAZ SEZONUNA HAZIR  
 
     
   

Mersin Kent Konseyi Başkalığı’na Faik Burakgazi Seçildi


Mersin Kent Konseyi’nin 2019-2021 dönemi genel kurul seçimleri yapıldı. Demokratik bir atmosferde yapılan seçimlerde, Faik Burakgazi başkan seçildi.

 

Tarih : 2 Kasım 2019 Cumartesi 08:03   Okunma : 956

Mersin Kent Konseyi’nin 2019-2021 dönemi genel kurul seçimleri yapıldı. Demokratik bir atmosferde yapılan seçimlerde, Faik Burakgazi başkan seçildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer adına genel kurulda konuşan Strateji Geliştirme Dairesi Başkanı Bedrettin Gündeş, “Başkanımızın isteği, Belediye’nin hiçbir organıyla bağı olmayan Kent Konseyi’nin, kendi gücünü kullanarak, Mersin’in önündeki engelleri aşmak için çaba içinde olması gerektiğidir” dedi.Gündeş’in konuşması seçimlerin olumlu bir atmosferde geçmesini sağladı.

Mersin Kent Konseyi’nin 2019-2021 dönemi genel kurul seçimlerinde,kentin tanınan simalarından Faik Burakgazi Başkanlığa seçildi. Genel kurula, Büyükşehir Belediyesi Strateji Geliştirme Dairesi Başkanı Bedrettin Gündeş de katılarak, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer adına bir konuşma yaptı. Gündeş’in konuşması seçimlerin olumlu bir atmosferde geçmesini sağladı.

Geçmiş dönem Mersin Kent Konseyi Başkanı Yasmina Lokmanoğlu, yeni seçilen başkan ve yürütme kurulu üyelerine başarılar dilerken, Burakgazi kentin bütün bileşenleriyle birlikte hareket edeceklerini vurguladı.

“Demokratik bir seçim olacak”

Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer adına genel kurulda konuşan Strateji Geliştirme Dairesi Başkanı Bedrettin Gündeş, Başkan Seçer’in Kent Konseyi’ne bakışından bahsederken, şunları söyledi:

“Başkanımız’ın isteği, Belediye’nin hiçbir organıyla bağı olmayan Kent Konseyi’nin kentin bütün problemlerini, sorunlarını çözmede kendi bileşenleriyle, yürütme kuruluyla, üyeleriyle sorunları bir bütün olarak değerlendirip, Büyükşehir Belediyesi ve kentin diğer kurumlarıyla birlikte çözüm yolunda demokratik hakkını ve kendi gücünü kullanarak, Mersin’in önündeki engelleri aşmak için bir çaba içinde olması gerektiğidir. Başkanımız bunu istiyor. Kent Konseyi’nin Belediye ile hiçbir bağı yok. Demokratik bir seçim olacak. Yürütmede görev almak, daha fazla katılmak, bu kentin değişimine ve gelişimine, kalkınmasına, problemlerinin asgariye indirilmesine katkı sunmak, yurttaşlık görevimi yapmak için Kent Konseyi’nin yürütmesinde görev almak istiyorum diyen her arkadaş, her grup kendi tercihiyle burada adaylığını açıklayabilir. Burada demokratik bir şekilde oylanır ve bir yürütme kurulu seçilir.”

“Tüm birleşenlerle işbirliği içinde olacağız

Mersin Kent Konseyi Başkanı olarak seçilen Faik Burakgazi, kentin bütün bileşenleriyle işbirliği içerisinde olacaklarını vurgulayarak,“Ortaya çıkan iradeye sahip çıkacağız. Paylaşımcı, dayanışmacı bir anlayışı önceleyeceğiz. Biz her şeyi dinleyeceğiz, duyacağız. Antenlerimiz açık olacak. Kentin bütün taleplerini toplayıp masalarda değerlendireceğiz ve yaşama geçmesini sağlayacağız” dedi.

Geçmiş dönem Kent Konseyi Başkanı Yasmina Lokmanoğlu, kendisini bu göreve layık gören üyelere teşekkürlerini sundu.

Mersin Kent Konseyi 2019-2021 dönemi yürütme kuruluna, Faik Burakgazi, Veysel Topkaya, Av. Cüneyt Durnaoğlu, Prof. Dr. Deniz Güler, Dr. Metin Ocak, Hakan Bozbey, H. Burak Seçkin, Zehra Korkmaz, Yusuf Değirmenci, Esra Şahin Burat, Dr. Cemil Galioğlu, Kemal Göksoy, Giray Atilla, Badegül Kaptan, Sedat Aydöner, Leyla Serin Kırık, Serkan Kayhan, Fatma YakaryılmazBelci, Önder Ataç, Ali Can, Cemal Akbudak seçildi.

Paylaş :
Etiketler :  MERSİN KENT KONSEYİ, FAİK BURAKGAZİ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA