20 Mayıs 2026 Çarşamba

19:41   CHP MERSIN’DEN 19 MAYıS’TA GÖVDE GÖSTERISI! KORAL ÖMÜR’DEN SERT ’MIRAS’ MESAJı: ’ASLA TESLIM ETMEYECEĞIZ!’   18:20   BAŞKAN SEÇER’DEN ÇOK KONUŞULACAK ‘BEYIN GÖÇÜ’ ÇıKıŞı: ’SÖZLE OLMAZ, HISSETTIRECEKSINIZ!’   18:17   CHP’NIN 19 MAYıS GENÇLIK KORTEJI... CHP GENÇLIK KOLLARı BAŞKANı CEM AYDıN: "MILLETIMIZLE KOL KOLA GELECEĞIMIZI GERI ALACAĞıZ"   18:16   EMEP GENEL BAŞKANı ASLAN’DAN "19 MAYıS" AÇıKLAMASı: "GENÇLIK IÇIN BAYRAM, SÖMÜRÜSÜZ BIR DÜZEN KURULDUĞUNDA MÜMKÜN OLACAK"   16:17   CHP’NIN 19 MAYıS GENÇLIK KORTEJI... ÖZGÜR ÖZEL: "CUMHURIYETI, GERÇEK SAHIPLERI GENÇLERE EMANET EDECEĞIZ"   14:58   ERKAN BAŞ’TAN HÜKÜMETE SUMUD FILOSU TEPKISI: "ERDOĞAN’ıN DOSTU TRUMP KıZAR, İSRAIL LOBISI AYıPLAR DIYE MI BU SESSIZLIĞINIZ?"   14:55   ANıTKABIR’DE 19 MAYıS COŞKUSU... GENÇLER: "ATATÜRK’E MINNETTARıZ VE ÇOK ŞEY BORÇLUYUZ"   13:49   TARSUS’TAKI SILAHLı SALDıRıDA ÖLDÜRÜLEN 6 KIŞIDEN 5’I ILÇEDE TOPRAĞA VERILDI   12:46   “MUSTAFA KEMAL’IN ASKERLERIYIZ” SLOGANı NEDENIYLE IHRAÇ EDILEN TEĞMEN IÇIN VERILEN "GÖREVE IADE" KARARıNA DURDURMA   12:45   MERSIN’DE 6 KIŞIYI ÖLDÜREN SALDıRGAN, SAKLANDıĞı KÖY EVINDE INTIHAR ETTI   18:59   CHP’LI KORKMAZ. 19 MAYıS RUHU BUGÜN SENINLE YAŞıYOR   18:56   CHP’LI GÜROL AKBAŞ: ‘107 YıL ÖNCE YAKıLAN O MEŞALE BUGÜN DE YOLUMUZU AYDıNLATıYOR’   18:40   GELECEĞI İNŞA EDENLERE ATATÜRK’TEN ARMAĞAN: 19 MAYıS RUHUYLA YENIDEN!   18:25   CHP’LI KADIR ÖZCAN’DAN 19 MAYıS MESAJı: ‘MILLI UYANıŞıN SEMBOLÜ VE GELECEĞIN GÜVENCESI’   18:21   19 MAYıS’TA ANKARA’DA BÜYÜK KORTEJ: ÖZGÜR ÖZEL VE BINLERCE GENÇ ANıTKABIR’E YÜRÜYOR!   18:19   CHP’LI MUSTAFA KEKLIK’TEN 19 MAYıS MESAJı: ’CUMHURIYETIN İKINCI YÜZYıLıNDA EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ GENÇLIKTIR’   17:35   MEMUR EMEKLILERI, SEYYANEN ZAM ISTIYOR: "CUMHURBAŞKANı VERDIĞI SÖZÜ TUTMALı"   16:34   DİSK, KESK, TMMOB VE TTB’DEN ORTAK NATO AÇıKLAMASı: NATO ÜSLERI KAPATıLMALı, NATO’DAN DERHAL ÇıKıLMALıDıR   15:32   BIRLEŞIK KAMU İŞ KONFEDERASYONU MALIYE BAKANLıĞı ÖNÜNDE EYLEM YAPTı... GENEL BAŞKAN YıLDıRıM: TÜM KAMU ÇALıŞANLARı ALACAKLı DURUMDA   15:29   NURI ASLAN’DAN OPERASYON TEPKISI: MILYONLARCA VATANDAŞıMıZA HIZMET EDEN İBB’NIN BU ŞEKILDE SÜREKLI YıPRATıLMASı DOĞRU DEĞILDIR  
 
     
   

Başkan Tarhan Aktivist Sanatçılarla Birlikte Resim Yaptı


Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, 7. Ulusararası Narenciye Festivali kapsamında Mersin’de bulunan Uluslararası Aktivist Sanatçılar Birliği Resim Çalıştayına konuk oldu.

 

Tarih : 3 Kasım 2019 Pazar 10:40   Okunma : 1675

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, 7. Ulusararası Narenciye Festivali kapsamında Mersin’de bulunan Uluslararası Aktivist Sanatçılar Birliği Resim Çalıştayına konuk oldu. Aralarında Türkiye’nin yanı sıra Kosova, Türkmenistan, Romanya, Bosna Hersek, İsrail, Bulgaristan, Tunus, Bahreyn, Azarbeycan, Filistin, Gürcistan ve Hırvatistan’dan gelen konuk sanatçıların ısrarı ile tuvalin başına geçen Başkan Tarhan, resim yaptı. Konukların alkışları arasında farklı renkleri kullanarak oluşturulan resim, Aktivist Sanatçı ve Akademisyen Prof. Dr. Alaybey Karaoğlu tarafından tamamlanarak Başkan Tarhan’a hediye edilecek.

Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Hanifi Bakan ve Nilgün Aşçı’nın da eşlik ettiği ziyarette Başkan Tarhan, konuk sanatçılara içerisinde Mezitli’de yapılan çalışmaların anlatıldığı hediye paketi verdi.

Prof. Dr. Karaoğlu da, Başkan Tarhan’a dünyanın en küçük ebatta hazırlanmış kitabını hediye etti.  

İlk kez bir belediye başkanının kendilerini ziyaret ederek çalışmalarına destek vermesinden dolayı mutluluklarını dile getiren sanatçılar, “Çalıştayımızı yaptığımız ve güzelliğine hayran olduğumuz Mezitli’de Başkan Tarhan’ın yaptığı sürpriz ziyaretin kendilerini son derece mutlu etti. Çok alışık olmadığımız bir başkan modeliyle karşılaştık. Sanatın toplumun tüm kesimlerine yayılması için fikir alışverişinde bulunduk. Mezitli’de yapılan sanatsal çalışmalara canlı tanık olduk. Kendisine sonsuz teşekkürlerimizi sunarız” dediler.

Uluslararası Aktivist Sanatçılar Birliği temsilcisi ve Çalıştay Başkanı Seher Söyleme Çelik, yurt dışından ve Türkiye’nin önemli isimlerinin davetli olarak Mersin’de bulunduğunu belirterek, “Uluslararası Aktivist Sanatçılar Birliği olarak, ülkemizin sahip olduğu kültürel birikimi hem dışarıdan sanatçıları ülkemize davet ederek hem de biz yurtdışına çıkarak oradaki sanatçılarla buluşarak paylaşıyoruz. Şuan 14 farklı  ülkeden 30 sanatçımız Mersin’de bulunuyor. Başkanımız Neşet Tarhan, çalıştayımıza katılarak destek verdi. Önümüzdeki, süreçte sanatçılarımızla ortak çalışma yapılması konusunda fikir birliğine vardık. Çok önemli birlikteliğin temelini atmış olduk. Başkanımız her zamanki alçak gönüllüğü ve zarafetiyle gönlümüzü bir kez daha kazandı. Kendisine teşekkür ederiz” dedi.

Konuklara çeşitli hediyeler veren Başkan Tarhan, “Mezitli çok farklı ve aydın bir kent. Sanatsal ve sosyal alanda çok önemli bir yere sahip olan Mezitli’de gerçekleşen çalıştayı ziyaret ederek sanatçılarımıza destek olduk. Mezitli Belediyesi olarak sanata büyük önem veriyoruz. Özellikle iklim açısından her mevsim aktif olarak çalışma yapılabilecek bir iklime sahibiz. Gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımız hakkında bilgiler verdik. Kentimizde yapılabilecek sanatsal etkinlikler konusunda çok önemli fikirler edindik. Bu fikirler önümüzde yapacağımız çalışmalarda ışık olacaktır” diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  MEZİTLİ BELEDİYESİ, NEŞET TARHAN, AKİVİST SANATÇILAR

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA