29 Mart 2024 Cuma

18:09   VAHAP SEÇER, MERSİN ESOB`U ZİYARET ETTİ: “GÖREVE GELDİĞİMİZ GÜNDEN İTİBAREN ESNAFLA İYİ İLİŞKİLER İÇERİSİNDE OLDUK”   16:48   ÖZGÜR ÖZEL, ORTACA`DA: "FESTİVALLERİ, KONSERLERİ YASAKLAYAN, NE YİYECEĞİNE NE GİYECEĞİNE KARIŞAN BU ANLAYIŞA KARŞI GENÇLERİN YANINDA VE ARKASINDAYIZ. BÜTÜN GENÇLERİ SANDIĞA BEKLİYORUZ"   16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:07   DEM PARTİ EŞ GENEL BAŞKANI TUNCER BAKIRHAN: "KÜRT OLANLAR MECLİS`TE KÜRT HALKI İÇİN MÜCADELE EDENLERDİR"   15:41   YARGITAY`DA BAŞKANLIK SEÇİMİ YEREL SEÇİM SONRASINA KALDI: SEÇİME 1 NİSAN`DA DEVAM EDİLECEK   15:23   ÖĞRENCİLERE "SEÇİM" TATİLİ: 1 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL   14:25   ÖZGÜR ÖZEL: “YERLİKAYA, SOYLU GİBİ MAKAMIN AĞIRLIĞINI TAŞIYAMAYACAK İŞLER YAPMIYORDU. BU YAPTIKLARI O İMAJINA ÇOK TERS”   13:47   YARGITAY 4. GÜNDE DE BAŞKANINI SEÇEMEDİ   13:37   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ ÇALIŞMASI İLE SAYA PARK KAVŞAĞI TRAFİĞİ HAT SAYESİNDE RAHATLADI   12:51   VAHAP SEÇER: “VATANDAŞA HİZMET ETMENİN SONUÇLARINI TÜM TÜRKİYE’YE GÖSTERECEĞİZ”   12:40   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUNCER, HER KOŞULDA GENÇLERİN VE EĞİTİMCİLERİN YANINDA OLACAĞINI VURGULADI   12:36   CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK İÇİN DESTEK İSTEDİ   11:37   YEREL SEÇİMLERE 3 GÜN KALDI... SEÇMEN OYUNU NASIL KULLANACAK?   11:03   TGC: GAZETECİLER SEÇİM SONUÇLARINA ENGELSİZ ULAŞABİLMELİ, İNTERNET KESİNTİSİ OLMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINMALI   10:31   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN, ÇÖLYAK HASTALARINA DESTEĞİ RAMAZAN AYINDA DA SÜRÜYOR   09:33   LAİKLİK MECLİSİ`NDEN KURTULMUŞ`A ``LAİKLİK GÜNÜ`` TEPKİSİ: "AÇIKTIR Kİ AKP`Lİ NUMAN KURTULMUŞ LAİKLİĞİ DEĞİL, LAİKLİĞİN TASFİYE EDİLMESİNE DÖNÜK FAALİYETLERİ KORUMA DERDİNE DÜŞMÜŞTÜR"   09:14   VAHAP SEÇER, TARSUS`TA FAALİYET GÖSTEREN STK`LARLA BİR ARAYA GELDİ   09:06   SEZGİN TANRIKULU`NDAN ERDOĞAN`IN DİYARBAKIR`DAKİ SÖZLERİNE TEPKİ: DİYARBAKIR İÇİN KÜRTLER İÇİN BİR ŞEY İFADE ETMEDİ. YENİ BİR SÜREÇ BEKLEMEK, BU KONUŞMADAN SONRA DOĞRU DEĞİL   01:25   YSK`NIN MAHALLİ İDARELER ARA SEÇİMİNE İLİŞKİN KARARI RESMİ GAZETE`DE YAYIMLANDI  
 
     
   

Narenciye Festivalinde Mezitli Belediyesi Standına Yoğun İlgi


Bu yıl 7.’si düzenlenen Uluslararası Mersin Narenciye Festivali’ne Mezitli Belediyesi hazırladığı standları kadar bileşenleriyle de damgasını vurdu.

 

Tarih : 3 Kasım 2019 Pazar 11:13   Okunma : 1408

Bu yıl 7.’si düzenlenen Uluslararası Mersin Narenciye Festivali’ne Mezitli Belediyesi hazırladığı standları kadar bileşenleriyle de damgasını vurdu. Kortej geçişi sırasında, Mezitli Belediyesi bünyesinde hizmet veren Mezitli Belediyesi Spor Okulları, Pompei Tiyatro Grubu, Mersina Halk Oyunları Topluluğu, Bale Grubu, Zumba Topluluğu, Okçuluk Kulübü, Mezitli Belediyesi Gönüllüleri, Mezitli Kent Konseyi büyük ilgi görürken, iki kez dünya şampiyonu olan Mezitli Belediyesi Kadın Üretici Pazarı’nda tezgah açan kadınlar ayakta alkışlandı. Yöresel kıyafetleri ile kortejde yürüyen kadınlar kadar narenciye ürünleriyle donatılan traktörleri de büyük beğeni kazandı.

Konuklar Mezitli Belediyesi Standında Eğlenceye Doydu.

Narenciye ürünleriyle süslenmiş figürler ve ilginç sürprizleriyle büyük beğeni kazanan Mezitli Belediyesi standına gelen Mersinliler eğlenceye doydu. Çeşitli narenciye türlerinin aromasından oluşan koku tüneli en çok rağbet gören bölüm olurken ellerindeki pet şişelerle basket atanlarda araba kokusu sahibi oldu. Narenciye ürünleriyle süslenmiş olan masal figürlerinin yer aldığı bölüm çocukların en çok rağbet gösterdiği bölüm oldu. İki gün sürecek olan etkinlikler boyunca on binlerce Mersinlinin Mezitli Belediyesi standını gezmesi bekleniyor.

Mezitli standımız festivalin en güzel bölümlerinden birisi oldu

Gün boyu Mezitli Belediyesi Standında misafirlerini ağırlayan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, gösterilen yoğun ilgiye teşekkür etti.  Buldukları her platformda Mezitli Belediyesi’nin hizmetlerini duyurmaya çaba gösterdiklerini ifade eden Başkan Tarhan, “Narenciye festivalimizin Mezitli’de gerçekleştiriliyor olması nedeniyle ev sahibi sayılırız. Aynı zamanda tarımsal üretimde de bölgede söz sahibi olan Mezitlimizi bu festivalde de en iyi şekilde tanıtabilmek istedik.  Arkadaşlarımız gece gündüz demeden yaptıkları çalışma ile festivalin en güzel bölümlerinden birisini oluşturdular. Vatandaşlarımızın gösterdiği yoğun ilgi de bunun en güzel kanıtı oldu. Misafirlerimizi en güzel şekilde ağırlamaya çalışıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.  

Paylaş :
Etiketler :  MEZİTLİ BELEDİYESİ, NEŞET TARHAN, ATATÜRK, CUMHURİYET, NARENCİYE FESTİVALİ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA