29 Mart 2024 Cuma

09:20   VAHAP SEÇER`DEN TOROSLAR VE AKDENİZ`DE OTOBÜS TURU   18:09   VAHAP SEÇER, MERSİN ESOB`U ZİYARET ETTİ: “GÖREVE GELDİĞİMİZ GÜNDEN İTİBAREN ESNAFLA İYİ İLİŞKİLER İÇERİSİNDE OLDUK”   16:48   ÖZGÜR ÖZEL, ORTACA`DA: "FESTİVALLERİ, KONSERLERİ YASAKLAYAN, NE YİYECEĞİNE NE GİYECEĞİNE KARIŞAN BU ANLAYIŞA KARŞI GENÇLERİN YANINDA VE ARKASINDAYIZ. BÜTÜN GENÇLERİ SANDIĞA BEKLİYORUZ"   16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:07   DEM PARTİ EŞ GENEL BAŞKANI TUNCER BAKIRHAN: "KÜRT OLANLAR MECLİS`TE KÜRT HALKI İÇİN MÜCADELE EDENLERDİR"   15:41   YARGITAY`DA BAŞKANLIK SEÇİMİ YEREL SEÇİM SONRASINA KALDI: SEÇİME 1 NİSAN`DA DEVAM EDİLECEK   15:23   ÖĞRENCİLERE "SEÇİM" TATİLİ: 1 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL   14:25   ÖZGÜR ÖZEL: “YERLİKAYA, SOYLU GİBİ MAKAMIN AĞIRLIĞINI TAŞIYAMAYACAK İŞLER YAPMIYORDU. BU YAPTIKLARI O İMAJINA ÇOK TERS”   13:47   YARGITAY 4. GÜNDE DE BAŞKANINI SEÇEMEDİ   13:37   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ ÇALIŞMASI İLE SAYA PARK KAVŞAĞI TRAFİĞİ HAT SAYESİNDE RAHATLADI   12:51   VAHAP SEÇER: “VATANDAŞA HİZMET ETMENİN SONUÇLARINI TÜM TÜRKİYE’YE GÖSTERECEĞİZ”   12:40   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUNCER, HER KOŞULDA GENÇLERİN VE EĞİTİMCİLERİN YANINDA OLACAĞINI VURGULADI   12:36   CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK İÇİN DESTEK İSTEDİ   11:37   YEREL SEÇİMLERE 3 GÜN KALDI... SEÇMEN OYUNU NASIL KULLANACAK?   11:03   TGC: GAZETECİLER SEÇİM SONUÇLARINA ENGELSİZ ULAŞABİLMELİ, İNTERNET KESİNTİSİ OLMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINMALI   10:31   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN, ÇÖLYAK HASTALARINA DESTEĞİ RAMAZAN AYINDA DA SÜRÜYOR   09:33   LAİKLİK MECLİSİ`NDEN KURTULMUŞ`A ``LAİKLİK GÜNÜ`` TEPKİSİ: "AÇIKTIR Kİ AKP`Lİ NUMAN KURTULMUŞ LAİKLİĞİ DEĞİL, LAİKLİĞİN TASFİYE EDİLMESİNE DÖNÜK FAALİYETLERİ KORUMA DERDİNE DÜŞMÜŞTÜR"   09:14   VAHAP SEÇER, TARSUS`TA FAALİYET GÖSTEREN STK`LARLA BİR ARAYA GELDİ   09:06   SEZGİN TANRIKULU`NDAN ERDOĞAN`IN DİYARBAKIR`DAKİ SÖZLERİNE TEPKİ: DİYARBAKIR İÇİN KÜRTLER İÇİN BİR ŞEY İFADE ETMEDİ. YENİ BİR SÜREÇ BEKLEMEK, BU KONUŞMADAN SONRA DOĞRU DEĞİL  
 
     
   

Mersin esnafına fizik tedavide özel sağlık hizmeti


Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile Mersin Fizik Tedavi Merkezi (Fizyomed) arasında Birliğe bağlı meslek odalarına üye esnaf ve sanatkarlar ile Birlik ve oda çalışanlarının bakmakla yükümlü oldukları eş, anne, baba ve çocuklarına uygun koşularda fizik tedavi sunulmasına dair iş birliği protokolü imzalandı.

 

Tarih : 5 Kasım 2019 Salı 08:37   Okunma : 1073

Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer ile Mersin Fizik Tedavi Merkezi (Fizyomed) Müdürü Uzman Dr. Fatih Gün tarafından imza altına alınan protokol Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve ona bağlı mesleki odaların yöneticileri, çalışanları ile Esnaf ve Sanatkarlar Sicil Müdürlüğü ile ilgili mesleki odasına kayıtlı esnaf ve sanatkarlar, esnaf ve sanatkarların bakmakla yükümlü oldukları eş, anne, baba ve çocuklarını kapsıyor.

Söz konusu protokolle Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve ona bağlı mesleki odaların yöneticileri, çalışanları ile Esnaf ve Sanatkarlar Sicil Müdürlüğü ile ilgili mesleki odasına kayıtlı esnaf ve sanatkarlar, esnaf ve sanatkarların bakmakla yükümlü oldukları eş, anne, baba ve çocuklarına uygulanacak indirimler belirlendi.

Buna göre SGK, müstahaklıkları olması durumunda; Muayene ücretlerinden alınan ücretlerde SGK tarafından zorunlu kılınan katılım payı ( 15 TL) alınacak, muayene fark ücretinden %50 indirim uygulanacak. Yine protokol gereği fizik tedavi ve rehabilitasyon tedavisinden alınan fark ücretleri ile Radyoloji işlemlerinden alınan fark ücretlerinden %50 indirim sağlanacak. SGK, müstahaklıkları olmaması durumunda ise  Tabipler Odası (SUT) fiyat tarifesi üzerinden uygulama yapılacak. Bütün işlemler için ücret peşin yada kredi kartı olarak ödenecek. Ayrıca kişilere uygulanacak olan SGK kapsamında olmayan tedavi ve özel işlemlerinden %20 indirim sağlanacak.

Öte yandan GMK Bulvarı Mersin Edip Buran Spor Salonu karşısında hastaları kabul eden Fizyomed Fizik Tedavi merkezi ile yapılan iş birliği protokolünden yararlanarak tedavi görmek isteyen esnaf sanatkarlar beraberlerinde ilgili meslek odası yada esnaf sicil müdürlüğünden üyeliğinin devam ettiğine dair belge getirecek.

Paylaş :
Etiketler :  FİZYOMED, ESOB, SGK

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA