27 Mayıs 2026 Çarşamba

16:33   CHP’LI MUTLUAY’DAN BAYRAM MESAJı   07:21   VAHAP SEÇER’DEN GÜNDEMI SARSACAK ‘MUTLAK BUTLAN’ ÇıKıŞı: ’BU BIR TUZAKTıR, OYUNA GELMEYECEĞIZ!’   06:51   KEMAL KıLıÇDAROĞLU’NA SERT ÇıKıŞ: ’İNEK HıRSıZıNı AFFETTIN, BENI MI AFFEDEMIYORSUN?’   02:10   İZMIR’DE HAREKETLI SAATLER! GÜZELBAHÇE BELEDIYE BAŞKANı MUSTAFA GÜNAY TUTUKLANDı: CHP’DEN İLK TEPKI SERT OLDU   19:40   CHP’LI KADIR ÖZCAN’DAN BAYRAMDA ’ORTAK SORUMLULUK’ ÇAĞRıSı   19:25   CHP’LI MUSTAFA KEKLIK’TEN BAYRAM MESAJı: "BIZI BIZ YAPAN PAYLAŞMA KÜLTÜRÜDÜR"   19:19   CHP’LI AKBAŞ’DAN KURBAN BAYRAMı KUTLAMA MESAJı   14:35   ANKARA’DA BAYRAM MASASı KURULDU AMA İKI KRITIK ÇATLAK VAR! SIYASETIN BAYRAMLAŞMA PROGRAMıNDA ŞOK CHP DETAYı   14:25   ÖZGÜR ÖZEL’DEN İZMIR GÜNDOĞDU’DA TARIHI ÇıKıŞ: ’İLK KEZ BU SOKAKLARDA BÜYÜK BIR ÖFKE GÖRÜYORUM’   13:34   CHP’DE DIJITAL KRIZ PATLAK VERDI! ASU KAYA’DAN ZEHIR ZEMBEREK ’SARAY’ ÇıKıŞı: ’İSIMLERIMIZI SILEBILIRSINIZ AMA...’   12:42   CHP GENEL MERKEZI’NDE SıCAK SAATLER: KURULTAY KARARı SONRASı BARIKATLAR KURULDU, İŞTEN ÇıKARMALAR BAŞLADı!   12:40   ERDOĞAN’DAN BAYRAM MESAJı: ’O SÜRECI SAMIMIYETLE MENZILINE GÖTÜRÜYORUZ!’   12:35   LIDERLERIN KURBAN BAYRAMı PROGRAMı BELLI OLDU! ERDOĞAN, ÖZEL, BAHÇELI VE SIYASI LIDERLER BAYRAMDA NEREDE OLACAK?   12:20   MITING YASAĞıNA SERT TEPKI: ’İKTIDARı BÜYÜK BIR KORKU SARDı, SOKAKLARDAYıZ!’   11:28   KıLıÇDAROĞLU SESSIZLIĞINI BOZDU: CHP’DE ’GÖLGE BAKAN’ VE ’GRUP BAŞKANLıĞı’ KRIZI! ÖZGÜR ÖZEL’E İKINCI ŞOK...   11:21   YARGıTAY’DAN FLAŞ CHP KARARı: ÖZGÜR ÖZEL SILINDI, KEMAL KıLıÇDAROĞLU YENIDEN LISTEDE!   11:05   İŞ DÜNYASı VE GENÇLIK BU NOKTADA BULUŞUYOR: MERSIN’DE YENI NESIL İNOVASYON DALGASı!   11:03   TARSUS TSO BAŞKANı RUHI KOÇAK’TAN KURBAN BAYRAMı MESAJı: ’PAYLAŞMA KÜLTÜRÜMÜZ EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ’   10:51   AKDENIZ’DE BAYRAM COŞKUSU! CHP İLÇE BAŞKANı SEMIH PALAMUT:    10:50   BAŞKENTTE ÇIFTE BAYRAMLAŞMA: ÖZGÜR ÖZEL HALKLA BULUŞACAK, KıLıÇDAROĞLU GENEL MERKEZ’DE OLACAK!  
 
     
   

Kocabıyık’dan 10 Kasım mesajı


Akım Elektrik’in sahibi CHPli Kocabıyık, 10 Kasım nedeniyle bir mesaj yayınladı.

 

Tarih : 10 Kasım 2019 Pazar 15:37   Okunma : 1682

Akım Elektrik'in sahibi CHPli Kocabıyık, 10 Kasım nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Musa  Kocabıyık yayınladığı mesajda,Atatürk’ün üstün askeri dehası ve kararlı duruşuyla Kurtuluş Mücadelesinde önderlik etti, "Atatürk, fikir ve eserleriyle, yaşadığı dönemin ötesinde yüzyıla damgasını vuran büyük bir liderdi.

Atatürk’ü  anlamak; O’nun daima büyük önem verdiği Türk Milletinin birliğini, bölünmez bütünlüğünü koruyarak geleceğe güvenle bakmak, bu uğurda her türlü fedakârlığa hazır olmak demektir. Üstün askeri dehası, kararlı duruşu ve ileri görüşüyle Kurtuluş Savaşı’na önderlik eden Mustafa Kemal Atatürk, fikirleri ile sonsuza kadar yaşayacaktır. Türkiye Cumhuriyeti, birlik ve beraberlik içerisinde Atatürk’ün yolunda daha güçlü ve kararlı adımlarla ilerleyeceğine olan inancımla, saygı ile anıyoruz” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  10 KASIM, CHP, GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA