19 Nisan 2024 Cuma

16:18   CHP`NİN TBMM GRUP AMİRİ BAYRAKTAR İÇİN CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ   15:22   YENİŞEHİR DÜNYA VE AVRUPA TRİATLON YARIŞLARINA HAZIR    14:53   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL BAŞKANLIĞINDA YAPILAN MYK TOPLANTISI SONA ERDİ   14:39   AYM, İZİNSİZ BİLDİRİ DAĞITAN, AFİŞ ASAN ÖĞRENCİLERE DİSİPLİN CEZASI GETİREN YÖK KANUNU MADDESİNİ İPTAL ETTİ   12:52   CHP TOKAT MİLLETVEKİLİ KADİM DURMAZ: "DEPREM KAPIMIZA DAYANDI HÂLÂ ÖNLEM YOK"   12:45   İLİÇ`TE BİR MADENCİNİN DAHA CESEDİNE ULAŞILDI   12:37   TOKAT SULUSARAY`DA YAŞANAN DEPREM YOZGAT`IN BAZI İLÇELERİNDE DE HASARA NEDEN OLDU   12:10   İZMİR`DE 4,5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   11:39   YUNANİSTAN BAŞBAKANI ALEKSIS ÇIPRAS, ÖZGÜR ÖZEL`İ ATİNA`YA DAVET ETTİ   11:08   AVUKATLAR YÜRÜYÜŞ YAPACAK, "AVUKATLAR İÇİN DE ADALET" DİYECEK   10:45   ELAZIĞLI ÜRETİCİ: "PEYNİR ALAMAYAN VATANDAŞLAR MERDİVEN ALTINDA ÜRETİLEN PEYNİRE YÖNELİYOR"   10:32   KREDİ KARTI BORÇLARI PATLAYAN VATANDAŞLARDAN İKTİDARA: "EKONOMİYİ DÜZELTMEK İÇİN SARAYDAN BAŞLA, UÇAK İNMEYEN HAVALİMANLARINDAN, GEÇİLMEYEN KÖPRÜLERDEN BAŞLA"   10:23   İZMİR`DE ATAMASI YAPILMAYAN ÖĞRETMENLERDEN ERDOĞAN`A TEPKİ   09:44   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ZABITA EKİPLERİ, YAZ SEZONUNA HAZIR   09:09   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN BİR İLK: 23 NİSAN ULUSLARARASI ÇOCUK FESTİVALİ   08:23   NACİ GÖRÜR: "ERKEN UYARI SİSTEMİ HAYAT KURTARMAZ, HAYAT KURTARACAK OLAN KENTİ DEPREME HAZIRLAMAKTIR"   01:28   TOKAT`IN SULUSARAY İLÇESİNDE 4.1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM   22:43   TOKAT SULUSARAY`DA 4.4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   20:33   ÖZGÜR ÖZEL BİLKENT ÜNİVERSİTESİ`NDE GENÇLERLE BULUŞTU: "BUGÜN BEKÂ SORUNU HER DÖRT GENÇTEN ÜÇÜNÜN BAVULLARI ZİHNİNDE TOPLAMIŞ OLMASIDIR"   16:27   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL, DİSK GENEL BAŞKANI ÇERKEZOĞLU İLE BİR ARAYA GELDİ  
 
     
   

Ses Yarışmasına başvurular devam ediyor


Bu yıl 44. sü kutlanacak olup, Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivali etkinlikleri içerisinde yer alan Türk Pop ve Türk Halk Müziği Yarışmaları için başvurular devam ediyor.

 

Tarih : 25 Nisan 2017 Salı 14:03   Okunma : 966

15-25 yaş arası yapılacak ses yarışmalarından Türk Halk Müziğinin ilk ön elemesi 13 Mayıs 2017 Cumartesi günü saat 10:00’da, Türk Pop Müziğinin ilk ön elemesi ise 14 Mayıs Pazar günü saat 10:00’da Belediye Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Silifke Belediyesi Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğüne ön kayıtlar sürerken, katılımın yoğun olması bekleniyor.

 

44. Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivali etkinlikleri içerisinde sanat, spor, tiyatro, konserler ve paneller olmak üzere, kültürel değerleri de ön plana çıkaracaklarını ifade eden Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, bu yıl düzenlenen ses yarışmasının geniş kapsamlı bir katılımla gerçekleştirildiğini vurguladı.

Başkan Turgut, “1974 yılında ilçemiz Silifke’de ilk olarak kutlanan Müzik ve Folklor Festivali içerisinde yapılan ses yarışmalarını geleneksel olarak devam ettiriyoruz. Her yıl ilçemizde 20-26 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivalimiz bu yıl Ramazan ayı dolayısıyla 20-25 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Düzenlenen ses yarışmalarında genç yeteneklerin ortaya çıkmasını sağlıyor, başarılı gençlerimizi ödüllendiriyoruz.

Bu yılda bu ses yarışması kategorisinde 15-25 yaş arası Türk Pop Müziği ve Türk Halk Müziği yarışmaları yapmayı planladık.Genç yeteneklerimiz yarışmalara katılarak ön elemelere hazırlanıyorlar. Jüri ekibimizde bu genç yetenekler arasından dereceye girecek en iyi sesi olan gençlerimizi belirleyecekler.

Türk Pop Müziği ve Türk Halk Müziği dallarında ödüllü olarak yapılan ses yarışmaları kültür haftamıza zenginlik katmaktadır. Gençlerimize şimdiden başarılar, jüri üyelerimize de kolaylıklar diliyorum” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  44.Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivali, silifke belediye başkanı mustafa turgut, chp ilçe

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA